Странно виене 1 секунда при отпускане на съединителя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Странно виене 1 секунда при отпускане на съединителя
Здравейте! От има няма една седмица съм много щастлив собственик на 328 седан. В процеса на запознаване посмених някои неща, за други още се чудя какво ги причинява. Прерових доста усърдно форума, но нищо не намерих за следния проблем: при движение, когато ускорявам агресивно и включвам на по-горна предавка в момента на пускане на съединителя чувам едно виене за около секунда. Само тогава и само при рязко отпускане с доста газ. Щом зацепи напълно съединителя няма нищо. Ако си е на скорост колкото и хамалски да скоча на газта няма нищо такова. Абсолютно същия проблем го имах със старото Е36 купе и така си го и продадох. Нещо в съединителя или нещо вътре в диференциала? Може ли самия съединител да го издава тоя звук ако е на заминаване или ако е имало ръжда докато колата е висяла по автокъщи. Моля ако някой се е срещал с това да сподели. Ако има подобни теми вече се извинявам, явно критериите за търсене не са ми били коректни.
А, да ... 328 ... майкоооо беегайй
А, да ... 328 ... майкоооо беегайй

Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Re: Странно виене 1 секунда при отпускане на съединителя
Колега, така както го описваш ми прилича на поизносен съединител 

- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Ами и аз натам се насочвам... ще го сменя скоро, колата си заслужава всяка стотинка похарчена за нея
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Прилича като на аксиален лагер, пробвай с леко обиране на съединителя да се вслушаш дали ще издава този шум, отделно в кожуха на СК този лагер се задържа с една пластмасова щипка, която понякога се чупи или измества и при това изместване се променя положението на лагера и при по голямо натоварване както го описваш може и да провива, но ако не ти буксува съединителя не го сменяй карай така.
Успех!
Успех!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

4 мнения
• Страница 1 от 1