Да ги направим щастливи !!!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
И аз участвам ! Първо никога не съм идвал на ЕКО-то, познавам двама трима от вас /това е чудесен повод да се запознаем/, второ не съм ходил при дечицата от Гуцал !
Обединете се с едно общо решение и да действаме че няма време !
Обединете се с едно общо решение и да действаме че няма време !
::: vankata™ :::
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Напълно подкрепям идеята!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=26451
вижте тук нали искате да направите добро КЛУБА от доста време посещава дома за деца в с.Гуцал
вижте тук нали искате да направите добро КЛУБА от доста време посещава дома за деца в с.Гуцал
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
520i написа:Значи до 20 число трябва да отидем на Еко-то и там да дадем пари.Тъкмо там ще се запозная и с вас приятели на любимата марка
Парите са хубаво нещо, но ако искате да зарадвате децата истински си разчистете графика, за да им отделите повече време. Това, те ценят повече. А не хоп да се раздаде по нещо и всички да си тръгнат

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ПИЧОВЕ, АЗ НЯМАМ ДУМИ!!! СЪБИРАТЕ СЕ ЦИФРА НАРОД НА ЕКО, И В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКО НА ВСИЧКО 50 КИНТА СА СЪБРАНИ... ВЕРНО ЛИ ... НЯМАМ ДУМИ... АЗ СЪМ В ШОК!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ПИЧОВЕ, АЗ НЯМАМ ДУМИ!!! СЪБИРАТЕ СЕ ЦИФРА НАРОД НА ЕКО, И В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКО НА ВСИЧКО 50 КИНТА СА СЪБРАНИ... ВЕРНО ЛИ ... НЯМАМ ДУМИ... АЗ СЪМ В ШОК!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ПОРАДИ МАЛКОТО СЪБРАНИ ПАРИ И НИСКИЯ ИНТЕРЕС ХОДЕНЕТО ДО с.ГУЦАЛ СЕ ОТМЕНЯ ЗА ПО-КЪСНА ДАТА(ЕВЕНТУАЛНО ЗА 23-ТИ). ПО-КЪСНО ЩЕ ИМА ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЕН ИЛИ ОТ NASTY.

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Тръгване за с.Гуцал - 23.12.2005 (Петък), 10:00 часа - бензиностанция ЛУК Ойл намираща се след караулката на изхода за Пловдив.

- X-citer
-
80 или максимум 90. Не е много. Ако те притесняват пътните разходи може да се качиш при някой от нас въпреки, че сме взели доста неща и не знам как ще ги събираме по колите 

- vassil.velichkov
- кандидат ентусиаст
-
...
Ами преди малко успях да се преборя с Интернет банкирането на Хеброс банк и пратих пари по сметката на Виктор Миленков. Основанието е "Дарение за дом за сираци"
Няма да мога да дойда, но поне някакъв кеш за дома да дам. Утре ще проверя дали превода е минал успешно, щото тая банка....у-у-у-у-у-у-х...

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2