Реле за Бензинова Помпа
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- spo7
- Потребител
-
- Кара: bmw e 34
Реле за Бензинова Помпа
Здравейте колеги значи аз имам такъв проблем. Карам е34 525и и преди няколко дни нещо като чели гръмна в багажника и помпата спря, но като я пробвах и останових, че си работи, но не достига ток до нея. Дали можете да ми помогнете и да ми дадете някаква схема на релета и да ми кажете дали може да е от реле
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: Реле за Бензинова Помпа
Релето е в кутията с компютъра - оранжевото:

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Да не пускам нова тема, лятото смених бензинова помпа. Новата е оригинална Бош от Германия. Всичко си и е точно, но когато дам контакт не напомпва. Иначе, като започна да въртя на стартера си подкачва бензин, в последствие си работи нормално. Но като седи ден-два(а аз сега я карам и по-рядко, Е32 си е голяма краста) и изпразва маркучите и почва голямото въртене(поне 3-4 секунди). Та някой с познания по електриките да помогне, моля. Предишната така беше запекла, че и бушонът беше изгорял. Но явно и нещо друго е заминало.

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Ами по принцип помпата трябва да се включи още на контакт, пробвай да и дадеш ток ръчно или от пред от релето 2-та най-дебели кабела (мисля, че бяха зелен с червена линия и кафяв) или отзад на буксата да видиш дали работи изобщо. Другия вариант е да сложиш възвратен клапан някъде отпред на входящия бензинопровод, за да не се връща бензина, но все пак си мисля че тези помпи имаха нещо такова вътре в тях - явно е заминало.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
TheBoss написа:Да не пускам нова тема, лятото смених бензинова помпа. Новата е оригинална Бош от Германия. Всичко си и е точно, но когато дам контакт не напомпва. Иначе, като започна да въртя на стартера си подкачва бензин, в последствие си работи нормално. Но като седи ден-два(а аз сега я карам и по-рядко, Е32 си е голяма краста) и изпразва маркучите и почва голямото въртене(поне 3-4 секунди). Та някой с познания по електриките да помогне, моля. Предишната така беше запекла, че и бушонът беше изгорял. Но явно и нещо друго е заминало.
Стартер да си правил???

5 мнения
• Страница 1 от 1