за километража на е30....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
за километража на е30....
колата е 83-а 323и не знам дали е със оригиналния си километраж (но мисля че е)...
има си есичко - скоростомер, оборотомер, разходомер и т.н. квото си требе....
обаче не работи ! постоянно му се чупи нещо - ту стрелката за температурата, ту тая за километража, в момента не ми работят цифричките дето отброяват километрите, а самия скоростомер си работи.... кат го шибна отдясно тръгват, ама спира стрелката за температурата, кат го прасна отляво се чупят цифрите и се оправя температурата, понякога обаче се чупи бензина и т.н.
няколко пъти сме го отваряли, чистили, презапоявали спойките, пръскали буксите със спрей за контакт и т.н. - без или само с временен резултат
ама взе да ми писва вече - а мразя когато нещо не ми работи....
та въпроса е:
мога ли аджеба да го сменя с километраж от някво е30 троен стоп около 90-та година ?
ако мога - дали ще отчита всичко правилно ?
и как да разбера даден километраж дали е от тия години или не ?
склонен съм дори да се откажа от разходомера... и без тва все кофти показания дава

има си есичко - скоростомер, оборотомер, разходомер и т.н. квото си требе....
обаче не работи ! постоянно му се чупи нещо - ту стрелката за температурата, ту тая за километража, в момента не ми работят цифричките дето отброяват километрите, а самия скоростомер си работи.... кат го шибна отдясно тръгват, ама спира стрелката за температурата, кат го прасна отляво се чупят цифрите и се оправя температурата, понякога обаче се чупи бензина и т.н.
няколко пъти сме го отваряли, чистили, презапоявали спойките, пръскали буксите със спрей за контакт и т.н. - без или само с временен резултат
ама взе да ми писва вече - а мразя когато нещо не ми работи....
та въпроса е:
мога ли аджеба да го сменя с километраж от някво е30 троен стоп около 90-та година ?
ако мога - дали ще отчита всичко правилно ?
и как да разбера даден километраж дали е от тия години или не ?
склонен съм дори да се откажа от разходомера... и без тва все кофти показания дава

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
виж само декодер-щекера да е от 6-так 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
4 мнения
• Страница 1 от 1