ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ

Мнение от vladi_a_i » 09 Ное 2010, 21:29

don_gori написа:Благодаря за съветите колиги :yes: Поръчал съм бъбреците и сряда ще ги монтирам с още някой неща по колата ;)
И още един бърз въпрос за веждите на фаровете - дали ще се махнат с макетно ножче, ацетон и определена доза търпение :mhihi:

Ацетона разяжда пластмасата,така,че внимавай..прави я некак гумирана..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: 525i e39

Мнение от Martin_90 » 11 Ное 2010, 18:32

Здравеите. Наи - накрая и аз си купих мечтания звяр 318 is . РеШих обаче да му слойа спортен ваздуШен филер от ментетата по 20 лв , но искочи проблем с накраиника на кутията които е квадратен и се сварзва с гаста . Проблема е че накраиника на филтера които купих е крагал и нз как да го сложа . Тоя в магазина каза че немогал да ми помогне. Моля ако можете помогнете. Нз как да кача снимка ако някои иска да ми пише на skype Westbam95 ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 11 Ное 2010, 20:51

Martin_90 написа:Здравеите. Наи - накрая и аз си купих мечтания звяр 318 is . РеШих обаче да му слойа спортен ваздуШен филер от ментетата по 20 лв , но искочи проблем с накраиника на кутията които е квадратен и се сварзва с гаста . Проблема е че накраиника на филтера които купих е крагал и нз как да го сложа . Тоя в магазина каза че немогал да ми помогне. Моля ако можете помогнете. Нз как да кача снимка ако някои иска да ми пише на skype Westbam95 ..

Купуваш си фланец за дебитомера и ще можеш да си сложиш филтара

Изображение

Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Martin_90 » 12 Ное 2010, 0:34

Благодаря ти много . :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е65

Мнение от b2d » 12 Ное 2010, 2:56

Странен проблем, след като заредя гориво нивомера си отчита правилно, но след, като изкл от контакт колата рязко намалява или пада директно в резервата стрелката и свети примерно има 10-15л но пак си свети и в момента в който сипа за 10лв примерно отлепва стрелката и си я праща, където трябва... От какво може да е?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 12 Ное 2010, 14:00

Е ти като я изключиш или загасиш, естествено че стрелката ще падне. Да разбираме ли, че след като я запалиш после, стрелката седи в червената граница и свети? Понякога тия мизерии идват от некачествен бензин, поплавъка сеедно не отчита че има гориво, а понякогат идват и от бъгване на самия поплавък. Поне 1-2 случая знам с такива причини... ама и колегите да споделят.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е65

Мнение от b2d » 12 Ное 2010, 15:52

Ами да де след, като дам пак на контакт не мърда стрелката от резервата, а в същност има бензин... ако е от поплавака не би ли трябвало да го прави веднъж да падне и да не мърда повече или? На какъв принцип е той? Намира ли се като част и лесно ли се сменя или? Иначе няма как да е от не-качествен бенз защото зареждам и от шел и от еко... ;) И е дразнещо, защото не зная колко бензин имам :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 12 Ное 2010, 17:23

Аз лично сам имал подобен проблем ама с една бензиностанция в провинцията. Там 2 пъти сипвах по 10 лв и лампата продължаваше да си свети. След тва сипах по качествен и веднага скочи поплавъка. Ама щом мислиш, че не е от бензина... ето един колега в друга тема го беше казал:

kapi_88 написа:poдплавака си е отишал отваряш резервоара вадиш помпата тои е закачен за нея тои си личи ако е от него има едни зъбчета на нивомвра ако са как да кожа (глатки значи е тои) успех

п.с. с хиляди правописни грешки е, ама горе долу схващаш за кво иде реч...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 13 Ное 2010, 20:58

Здравейте исках да питам в момента съм с права тръба и крайно гърне.Исках да питам да слагам ли резонатор? в момента на мястото на катализатора имам права тръба

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 14 Ное 2010, 0:10

player123 написа:Здравейте исках да питам в момента съм с права тръба и крайно гърне.Исках да питам да слагам ли резонатор? в момента на мястото на катализатора имам права тръба

Ми ако те дразни звука сложи,и аз съм с права тръба и мисля да сложа че дрънчи едно грозно такова....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 14 Ное 2010, 1:01

Баце, потърси в форума. Тая тема катализатор - резонатор е коментирана стотици пъти. Има много информация.

Потребител
Аватар

Мнение от Martin_90 » 17 Ное 2010, 1:05

Знам че не е мн уместен вапроса но искам да попитам вазможно ли е Nissan Micra 2003 1.5 80hp да ме бие 318is 145hp или ми има нещо на колата :cry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Ное 2010, 8:34

Твойта е била толкова коне ама някога, като са я произвели. Микрата е по-нова, доста по-лека е, а и ако не можеш да караш добре е нормално да те дръпне на късо разтояние.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 17 Ное 2010, 12:32

Е чак пък така колега (Martin_90) ако колата ти върви нормално гори нормално, не прекъсва и нормално се форсира до край, значи проблема е в шофирането ти. То хубаво микрата е по лека, ама бмв-то колкото и коне да са умрели чак да те бие :nono: То ако микрите 80 коня почнат да бият ис-ки аз направо да си тегля коршума :bang: :kuku:
Ясно е че не е най перфектната кола за драг ама чак микра 80коня друг път.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 17 Ное 2010, 12:38

То вчера един приятел с едно Трабанче кво направи ти ми говориш за Микра,там вече играят предавателните числа не к.с.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ПредишнаСледваща

Назад към E36