Посещение на с Гуцал

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Дек 2005, 19:04

ПОРАДИ МАЛКОТО СЪБРАНИ ПАРИ И НИСКИЯ ИНТЕРЕС ХОДЕНЕТО ДО с.ГУЦАЛ СЕ ОТМЕНЯ ЗА ПО-КЪСНА ДАТА(ЕВЕНТУАЛНО ЗА 23-ТИ). ПО-КЪСНО ЩЕ ИМА ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЕН ИЛИ ОТ NASTY.

Ако някой има други предложения да пише тук. За сега това остава последно! Хайде да видя колко човека ще се съберем този път.
Последна промяна X-citer на 16 Дек 2005, 10:51, променена общо 1 път
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Дек 2005, 20:24

Търся трима пасажери да праиме партия :D за бенза :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 13 Дек 2005, 20:29

Момчета, Scott, абе нещо не се организираме добре май, или аз бъркам. Няма ли да се закупят подаръци на децата от дома? Нали затова ще съберем парите. Миналата година се събрахме, със средствата се разходихме на Илиенци, купихме пуловери за мъжете (то момченцата на пръсти се броят) а на момчетата хубави дамски такива пуловери. На най-малките хубави играчки, дори и детски гримове. Имаше плодове, чорапи, пантофи... Как ще стане тази година организацията, че 17-ти ето го къде е. А пазаруването отнема адски много време и въртене заради цените и събраните парични средства.

Питах, къде да се съберем и да дадем част от средствата. Не за дрехите втора употреба, те така и така си получават регулярно такива. Все пак е преди Коледа и Нова година, ще се зарадват на подаръци, но за всеки един от тях.

Или тази година ще подходите по-различно? Храна вече стана ясно, че и да занесем - се прибира от управата.

X-citer, като се чуеш с Директорката, питай я за размерите за дрехите (евентуално) ако ще купуваме дрешки.
Да караш Peugeot е страст!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Дек 2005, 21:25

значи аз като по не опитен оставям решаването на този въпрос на ЛюБО той ще знае от какво имат най много нужда
П.П според мен вече е доста късно за събиране на пар и днес е вторник утре сряда кога ще съберем парите кога ще се пазарува :roll: нещо друго май ще се мисли ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

мада фака луда е и тая кака
Аватар

Мнение от MadMaya » 13 Дек 2005, 21:38

Ами Scott, поемете с Любо инициативата и на Еко в четвъртък направете благотворителна акция. В Събота ще има време да се понапазарува")

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 13 Дек 2005, 22:05

Варианта за събиране на парите в четвъртък на ЕКО-то е добър, ама ще успеете ли да напазарувате и колко човека ще дойдат в четвъртък?Другия вариант е да го оставим за 23 примерно, тази седмица да се съберат парите , да се пазарува и другата да идем, както беше първоначалното предложение от 520 !За мен е все едно, ако решите за четвъртък, идвам и ви давам пари и в неделя съм с вас !
::: vankata™ :::

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 14 Дек 2005, 1:46

Eva* написа:то момченцата на пръсти се броят

От доста време не е така ;)

Scott написа:значи аз като по не опитен оставям решаването на този въпрос на ЛюБО

Когато си поел някаква инициатива не се измъквай така тънко и не прехвърляй отговорността на друг 8)

Колкото до подаръците, мисля, че вече е късно да пазаруваме специално дрехи. :confused: Няма да се оправим. Лятото чаках повече от месец за да ми съставят директорката и домакина списък с номерата на обувките които носят децата. След около 20 разговора по телефона най-накрая получих списък, който накрая се оказа неточен, но с общи усилия замазахме положението и нямаше ощетени.
Ако занесем храна не мисля, че ще се облагодетелства персонала. Последният път им занесох кюфтета и кебапчета. Опекохме ги за обяд (като кача снимките ще видите какъв съм скараджия :lol: )и дечурлигата ометоха всичко за нула време. :yammy:
Идеята ми е следната: Нека всеки който има някакви по-прилични дрешки и обувки да ги вземе и там на място ще ги раздадем според това кой какво си няма и какво ще му стане(аз поне така съм процедирал до сега). Ако се съберат някакви пари мога да взема пак разни месни деликатеси от борсата с които да направим един обилен обяд и някакви сладки неща които да им раздадем на ръка.
И най-важното: Децата се радват не на материалните подаръци, а на вниманието, присъствието и разбирането което проявяваме към тях! Нека ги зарадваме!
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 14 Дек 2005, 2:28

Забравих да спомена: Благодарение на Ели децата вече са оборудвани с DVD - това означава, че ако някой има филми, които са му в повече може да ги сподели с децата. Също така, дисковете с музика които им записваме вече може да са и в MP3 формат ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Дек 2005, 3:18

Не знаех, че DVD-то е от Ели :) Хвала!!! :D :D :D
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Дек 2005, 7:45

X-citer аз ен се опитвам да се измъкна тънко,и аз си мислех че няма време за пазаруване на дрехи и оставих да си кажеш и мнението и ти ;)
П.П аз мога да донеса някакви дрехи от сестра ми за момичетата
П.П

П.П 2
утре на 15 АКО НЯКОЙ изяви желание да даде някой лев е добре дошъл аз ще съм ан ЕКO
Последна промяна N.Mihaylovski на 14 Дек 2005, 15:18, променена общо 1 път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 14 Дек 2005, 12:48

:arrow: момчета аz ще трябва да съм в Пловдив на обяд по работа, но ще мина 10:00 на караулката да оставя дрешки и някой лев вие да ги zанесете :D ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 14 Дек 2005, 15:53

много ми се иска и аз да дойда ама тъй като живея в Близкия Запад....

Не знам дали ме помните - с едно червено не-БМВ бях напролет в Гуцал... ритахме футбол...

ако се върна този уикенд може да дойда...

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Дек 2005, 20:11

БИХ ИСКАЛ ДА ПОМОЛЯ АДМИНИСТРАТОРИ/МОДЕРАТОРИ ДА ПРЕМЕСТЯТ ТЕМАТА В ОСНОВНИЯ ФОРУМ ЗА ДА БЪДЕ ВИДЯНА ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА.БЛАГОДАРЯ .

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Дек 2005, 23:36

момчета и момичета сега се връщам от ЕКО ти с събраните пари те не са много но колкото толкоз
Благодарности на EVA и пежо клуба :bowdown: също и на Vankata
толкоз :( от мен аконякой иска да даде пари още не е късно ;) но и много време няма

Аватар

Мнение от X-citer » 16 Дек 2005, 10:52

ПОРАДИ МАЛКОТО СЪБРАНИ ПАРИ И НИСКИЯ ИНТЕРЕС ХОДЕНЕТО ДО с.ГУЦАЛ СЕ ОТМЕНЯ ЗА ПО-КЪСНА ДАТА(ЕВЕНТУАЛНО ЗА 23-ТИ). ПО-КЪСНО ЩЕ ИМА ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЕН ИЛИ ОТ NASTY.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия