e46 филтар картерни газове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
e46 филтар картерни газове
проблема е следния преди около месец след като колата е стояла цяла нощ
пред нас има капки масло под нея,отидох на сервиз и след оглед се видя че е текло през щеката,и маистора каза че филтара на картерните газове е за смяна.извади го но го нямаше наличност.проми го по някакъв начин и проблема се оправи,сега гледам че колата пак е омаслена от долу по купето и трябва да се търси тоя филтър,каде от Пловдив да го взема на добра цена и всичко това възможно ли е да е от филтара.колата е 320 д 136к.,
пред нас има капки масло под нея,отидох на сервиз и след оглед се видя че е текло през щеката,и маистора каза че филтара на картерните газове е за смяна.извади го но го нямаше наличност.проми го по някакъв начин и проблема се оправи,сега гледам че колата пак е омаслена от долу по купето и трябва да се търси тоя филтър,каде от Пловдив да го взема на добра цена и всичко това възможно ли е да е от филтара.колата е 320 д 136к.,

- stkazakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d
- Мечтае да кара: BMW X6M
Re: e46 филтар картерни газове
Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL, BARDAHL, ELF, GM, REPSOL и т.н.
Имаме налични много голяма гама автомобилни части на супер атрактивни цени, съединители, спирачна система, ходова част, филтри и т.н.
Безплатна доставка на масло и филтри!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=293316
[u]http://autokazakov.bg
0894042727, 0898972222, 0883436333
https://www.facebook.com/Autokazakov
Имаме налични много голяма гама автомобилни части на супер атрактивни цени, съединители, спирачна система, ходова част, филтри и т.н.
Безплатна доставка на масло и филтри!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=293316
[u]http://autokazakov.bg
0894042727, 0898972222, 0883436333
https://www.facebook.com/Autokazakov
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
M Кар - оригинален.
И от другаде да го намериш - пак е само оригинален (няма алтернатива) - ще ти е 5-6-7-8 лева по-евтин...
Сменяй го преди да си събере парцалите турбината и да видиш трагикомедията каква е
И от другаде да го намериш - пак е само оригинален (няма алтернатива) - ще ти е 5-6-7-8 лева по-евтин...
Сменяй го преди да си събере парцалите турбината и да видиш трагикомедията каква е

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
а каква е цената колега и каде точно се намира м-кар,щото съм от град които е близо до плд но несъм от плд

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
unikalen88 написа:а каква е цената колега и каде точно се намира м-кар,щото съм от град които е близо до плд но несъм от плд
96 лева при официалните дилъри на БМВ.
към 90 в магазините за авточасти.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
тва за самия фълтар ли колега или с тялото,щото някаде се продавало отделно,някаде заедно с тялото

- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Пловдив
ул. Найчо Цанов 7 карта
032/629906, 629907, 516364, 516486,
0896838001, 0899199739;
Елит кар е фирмата тук може да ти доставят за 3-4 работни дни
ул. Найчо Цанов 7 карта
032/629906, 629907, 516364, 516486,
0896838001, 0899199739;
Елит кар е фирмата тук може да ти доставят за 3-4 работни дни

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
С цялото ми уважение към теб като потребител - няма как да ти го спестя!
1. За филтъра на картерните газове има поне 3 теми, в който всичко е изчерпано няма какво повече да се каже!
2. Мързи те или не знаеш как да използваш търсачката!
3. Или нямаш желание да се информираш или не знаеш как и питаш за всяко нещо...колега - осъзнай се моля те!
ТИ имаш проблем, но искаш ние да ти го решим?!
В следващото си мнение ще ме попиташ и от къде точно да си го закупиш или дали мога аз да ти го закупя и да ти го изпратя по куриер, ,като аз поема разноските?
Е46 е подфорум, в който си помагаме, но ако ти сам не желаеш да се информираш...няма да стане.
Пускането на теми, в който се задават "вечните въпроси" - какво масло, колко гори, филтър картерни газове и т.н. не се толерира - просто защото по тези теми е писано, и писано, и писано, и писано...всичко е изписано - трябва просто да се чете!
Запознай се сега с "Търсачката" и попрочети - отнася се и за бъдещите въпроси, който ще те вълнуват - за повечето такива има теми, в който си пише всичко - какъв е проблема, от какво е породен и как се лекува.
Пиша всичко това, защото си стар потребител, но това не означава, че се държиш като такъв...
Хубав ден.
1. За филтъра на картерните газове има поне 3 теми, в който всичко е изчерпано няма какво повече да се каже!
2. Мързи те или не знаеш как да използваш търсачката!
3. Или нямаш желание да се информираш или не знаеш как и питаш за всяко нещо...колега - осъзнай се моля те!
ТИ имаш проблем, но искаш ние да ти го решим?!
В следващото си мнение ще ме попиташ и от къде точно да си го закупиш или дали мога аз да ти го закупя и да ти го изпратя по куриер, ,като аз поема разноските?
Е46 е подфорум, в който си помагаме, но ако ти сам не желаеш да се информираш...няма да стане.
Пускането на теми, в който се задават "вечните въпроси" - какво масло, колко гори, филтър картерни газове и т.н. не се толерира - просто защото по тези теми е писано, и писано, и писано, и писано...всичко е изписано - трябва просто да се чете!
Запознай се сега с "Търсачката" и попрочети - отнася се и за бъдещите въпроси, който ще те вълнуват - за повечето такива има теми, в който си пише всичко - какъв е проблема, от какво е породен и как се лекува.
Пиша всичко това, защото си стар потребител, но това не означава, че се държиш като такъв...
Хубав ден.
8 мнения
• Страница 1 от 1