Писна ми от боклуци!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Писна ми от боклуци!

Мнение от Joro2004 » 07 Ное 2010, 19:04

Здравейте на всички,
Знам, че темата не е за тук, но искам именно притежателите на Е34 да я видят. За какво става въпрос:

Снощи някои доста смели момчета са ми откраднали спойлера от задното стъкло, заедно с лайсната на прозореца.

Колата ми не е първа младост, предполагам като повечето тук, но съм си я правил с любов и си я обичам. Много неща са ми крали и не съм си ги набавял по този начин, за да не насърчавам крадците, а съм си ги купувал, затова и пиша тук, защото знам, че този спойлер ще дойде тук. Да, тук при някой "ентусиаст", не вярвам някой чичо да си слага спойлер на старото БМВ. Купих го от Сиджи за 50 лв и за още толкова някъде го боядисах. Значи 100лв. А за този, който го е "взел" кяра му е 50лв. 50лв!!!

Така. Не пиша тук, за да се оплаквам. Ще дам 100 лв и пак ще си сложа, но колата ще изглежда пак добре и пак ще ме радва. Пиша ВИ, за да ви кажа, че си залагате здравето за 50 лв. 50 лв, които ще ВИ покажат другото значение на думата болка.

Благодаря за вниманието.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Потребител
Аватар

Re: Писна ми от боклуци!

Мнение от genadi666 » 07 Ное 2010, 19:37

много лошо колега. познато ми е това чувство. осъмвал съм с една гума по малко , без чистачка и тн , много е неприятно

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 08 Ное 2010, 0:53

И какво е виновен човекът,който го е купил,че на него ще си го изкараш?
Доста хора купуваме разни неща на старо и никога няма 100% гаранции,че не е крадено.Кофти случка,но ако някой ти завари спойлерите из някой форум да се продават под предтекст,че това му е останало от бившата кола и си ги купи с какво е виновен купувачът?
Знам,че ти е скапано ама пак си минал леко.В последно време както зачестиха кражбите 2 спойлера са нищо в сравнение със CD,навигация,тонколони+ ДОКУМЕНИТЕ,с които се раздели мой приятел и най-вече заради последните си вдигна кръвното по МВР-та и КАТ и 10 дена беше пешеходец.
Бъди жив и здрав и пак ще изкараш пари да си купиш спойлери.А такива нещастници рано или късно им се стоварва отгоре възмездие,но неколкократно по-силно ;)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 08 Ное 2010, 0:56

Спрете да гледате сапунки, колеги. Възмездие няма, освен ако сам не го дадеш. И......... гледай да му платиш с лихвите ако го пипнеш. Но се пази, да не те види някой, просто свърши работата както трябва. Успех.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sod518i » 08 Ное 2010, 11:10

Здравейте колеги,и аз да се оплача.
Напролет си купих нови гумета с нови джанти.От магазина ми бяха сложили железни винтили с много симпатични железни капачки.Дотук добре.Обаче един ден гледам...А!Някой си беше рискувал живота за 4 капачици.
Ей тази дребнавост ме съсипва,колеги :banghead: В магазина са сигурно по левче,ама...що да не си ги "купи"от мен???

П.С.

Трябва да има и такива теми в този форум.Поне всеки един тук знае с каква любов си гледаме колите и колко внимание им обръщаме(чак жената иска да ме гони вече).

Поздрави

Мариян

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 08 Ное 2010, 23:16

Колеги това че не е приятно спор няма, но все пак това е технически форум. Не мисля че ще е полезно за някой нещо ако всеки почне да мрънка с нещо.
На един му откраднали винтилите, на втори емблемите, на трети гащите, но все пак сме технически подфорум. :bchug:

Назад към E34