bmw 3/15 DA 3 Wartburg
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
Re: bmw 3/15 DA 3 Wartburg
Страхотен екземпляр! Определено радва окото
, но като прегледах обстойно снимките, никъде не видях скоростен лост
Истина е, че не съм запознат с ранните модели на BMW, но пък едва ли по него време са имали автоматични трансмисии.
Някой по-информиран колега би ли могъл да ме осветли по този въпрос

Истина е, че не съм запознат с ранните модели на BMW, но пък едва ли по него време са имали автоматични трансмисии.
Някой по-информиран колега би ли могъл да ме осветли по този въпрос

Ми все още се върти в София тази кола.Собственика не можах да го видя,а вече няколко пъти ходя в блока в който е паркирана да се запознаем и да разкаже нещо за нея.Иначе няма табели и видимо е реставрирана.А километража ако се загледате от близо е няма такъв модел.Като на електромер е .
Бях постнал снимки в една тема ма ето ми мнението от там:
Наистина прекрасен автомобил.Евала на собственика за тази класика.Ако го видя ще го попитам да го запали да направя един клип ей така да му чуем гласеца.

Бях постнал снимки в една тема ма ето ми мнението от там:
slatanic написа:Пък да сложа и аз една две снимки от оня ден из един бг гараж в София.Влизаме с колегите да паркираме там,че собственика на апартамента има паркомясто долу и гледам там едни поршета,мерцедеси и т.н. нови кошници и ей тва:![]()
![]()
![]()
Не знам модела кой е ма беше нещо мноого старо.Беше боядисана и реставрира на като гледам и очите ми останаха по нея.И с тая дървена рамка на предното стъкло изби рибата.Абе класика направо.Ей такава красавица бих се радвал да имам за летните дни.
Наистина прекрасен автомобил.Евала на собственика за тази класика.Ако го видя ще го попитам да го запали да направя един клип ей така да му чуем гласеца.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Благодарим ти за снимките, ако направиш и клипче...припадам 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
Приятелчета ето ви да надникнеме под капака на зверчето
И ходовата част и Интериора
ENJOY 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
Ето ви и още 2 + 1 от мене 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Обаче дали няма негативен камбер
(вижте първата снимка)

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2