КОЛЕГИ помогнете със съвет за тази е 34 ка
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: КОЛЕГИ помогнете със съвет за тази е 34 ка
BULL3T написа:JIKI_RACER написа:BMW M5 super написа:Колеги,мерси за съветите .
Ама разберете аз искам 525 ,не 520 !!!
По евтино ще ти е да си направиш сивата 2.5 или 2.8 и да караш ебати автомобила , отколкот тоя гроб дет даже върбеци нема ама има 4 тръби ,
ама то така е лице пиче продава . Като си решил що ни питаш? Не , не ни харесва.В сравнение с мойта примерно е като кашон.
хахахахахах и кво ще му е по-лесното че ще даде още 3000 лв за да сложи неясно какво? Нали ти пати от тва,що го даваш като съвет?!
540 е истината не 525
п.п. е34ка аз бих си взел само от Германия.
Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели"

Ти 540 ли караш че не помня? Кола евридейка 540? Ако имаш пара за 540 няма да караш е34 , или поне нема сега да я търсиш...ама не ми се спори.
+ това М50б25....по добре м52б23 в коша. С 540ката колко километра направи ти ? че аз имам някой друг познат и под 20 22 у града не знам да са падали , ма само ваште горят 14

И за капак : По добре перфектна и здрава 20ка отколко 2.5 или 4.0 гроб.щото за 4 бона са баш таквиз.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Tаз от обявата, по-добре не я вземай. Търси друга кола, защото този кенеф е твърде нагласен. Колегите ти казаха какво е направено по нея само на картинка. Предполагам що ще е на живо и с лапатопа в ръка. То няма да са прекъсва щото е гаден бензина и разни подобни.
Както каза Жико - По добре здрава 20ка от колкото 40 ама гроб.
Както каза Жико - По добре здрава 20ка от колкото 40 ама гроб.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
божее ама вие още ли я коментирате тази тоалетна брее
принципно няма много значение дали е 20-ка или 25-ца 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BENZINO VN написа:божее ама вие още ли я коментирате тази тоалетна бреепринципно няма много значение дали е 20-ка или 25-ца
Викаш все като да е 16-ка ще върви

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
@2bar написа:истината е, че и М5 и 540 не са коли за всеки ден. Дори и да се вземе от Германия (което предполага малко или много да си на "ти" с немският) колата ще стане пълен кинеф само за една година в България, ако се кара всеки ден и не се наливат редовно пари в нея.
Другото са само бош лаф приказки.
Пък като човека иска да си даде парите за точно този кинеф от обявата, само защото е със сигурно някакво изпърдяно 525, какво толкова? Нали трябва да има и тарикати и будали?
Оффф кво значи тарикати и будали? Чакай сега будали са тия дето карат 520 а тия дето карат 525 тарикати така ли?
Пак се отива към темата "520ката е едва ли не по-добра от 525цата"! Нищо лично 2бар
А ти Стояне моля те не ми вади историите за м5 щото аз до сега не съм видял една м5ца дето не е сцепена от каране.
Всички ми задават въпроса,от къв зор правиш 525цата като никога няма да стане м-ка,да няма,но поне 20ките и 25ците не се карат всеки път както се кара М-ка!! А именно не мотора е по-малко тормозен и има повече живот в него от един М мотор!
Имам друг въпрос една истинска амтосферна 25ца или 28ца правена с колектори и генерации и валове и кво ли още не,с едно окачване и с едни спирачки дали няма да достави по-голямо удоволствие от м-ка?! (Стояне ти не отговаряй щото всички знаем какво ще кажеш!) Щото за мен ще достави!
Моя съвет към колегата е: да си намери или читава 20ка или 25ца ако колата ще се кара редовно,ако не да търси нещо по-жестоко и пак казвам не от България,не заради дупките и лошите пътища,а заради безхаберието и тъпотията на българите.
JIKI_RACER написа:Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели", ма има време спокойно
още бая работи да видиш.
Ти 540 ли караш че не помня? Кола евридейка 540? Ако имаш пара за 540 няма да караш е34 , или поне нема сега да я търсиш...ама не ми се спори.
+ това М50б25....по добре м52б23 в коша. С 540ката колко километра направи ти ? че аз имам някой друг познат и под 20 22 у града не знам да са падали , ма само ваште горят 14. МОйта гори 17 газ в града и си я карам като гъз даже и лепенка си имам. ако караш ти така 540ката вервай ми 25 нема да ги хареса. Ама свят широк , гьол дълбок ! Всеки има глава на рамената .... ама тая е34 уморена вътре аре моля ви се!
И за капак : По добре перфектна и здрава 20ка отколко 2.5 или 4.0 гроб.щото за 4 бона са баш таквиз.
Жики

Аз е34ка за всекидневна кола не карам!!! Това не е кола за всеки ден,и с метан да имах 520 или 25ца или 40ка пак нямаше да я карам в града!! Защото тази кола е за кеф,а именно за излизане,гъзария,дълъг път квото ти дойде на душата. И докато ти ми обясняваше как 20ката на газ ти харчела едиколко си,аз си карам форда с 8/100 при включен климатик и си пея. А в неделя като ми се докара истинска кола се качвам на е34ката и се радвам. Дано сега си разбрал каква е мойта философия. Докато мога да поддържам повече от една кола ще го правя. А ти си драскай добавките на шницер и псувай кое как е,на мен за форда не ми дреме за тва и да жуля се ми е едно.
Айде живи и здрави,то вече не се трае в тоя форум. Всеки всичко знае,всеки повече от другия разбира.Абе направо...Този от най-добрия под раздел ,стана на най-голямата тиня и кал!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BULL3T написа:@2bar написа:истината е, че и М5 и 540 не са коли за всеки ден. Дори и да се вземе от Германия (което предполага малко или много да си на "ти" с немският) колата ще стане пълен кинеф само за една година в България, ако се кара всеки ден и не се наливат редовно пари в нея.
Другото са само бош лаф приказки.
Пък като човека иска да си даде парите за точно този кинеф от обявата, само защото е със сигурно някакво изпърдяно 525, какво толкова? Нали трябва да има и тарикати и будали?
Оффф кво значи тарикати и будали? Чакай сега будали са тия дето карат 520 а тия дето карат 525 тарикати така ли?
Пак се отива към темата "520ката е едва ли не по-добра от 525цата"! Нищо лично 2бар
А ти Стояне моля те не ми вади историите за м5 щото аз до сега не съм видял една м5ца дето не е сцепена от каране.
Всички ми задават въпроса,от къв зор правиш 525цата като никога няма да стане м-ка,да няма,но поне 20ките и 25ците не се карат всеки път както се кара М-ка!! А именно не мотора е по-малко тормозен и има повече живот в него от един М мотор!
Имам друг въпрос една истинска амтосферна 25ца или 28ца правена с колектори и генерации и валове и кво ли още не,с едно окачване и с едни спирачки дали няма да достави по-голямо удоволствие от м-ка?! (Стояне ти не отговаряй щото всички знаем какво ще кажеш!) Щото за мен ще достави!
Моя съвет към колегата е: да си намери или читава 20ка или 25ца ако колата ще се кара редовно,ако не да търси нещо по-жестоко и пак казвам не от България,не заради дупките и лошите пътища,а заради безхаберието и тъпотията на българите.JIKI_RACER написа:Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели", ма има време спокойно
още бая работи да видиш.
+ това М50б25....по добре м52б23 в коша. С 540ката колко километра направи ти ? че аз имам някой друг познат и под 20 22 у града не знам да са падали , ма само ваште горят 14. МОйта гори 17 газ в града и си я карам като гъз даже и лепенка си имам. ако караш ти така 540ката вервай ми 25 нема да ги хареса. Ама свят широк , гьол дълбок ! Всеки има глава на рамената .... ама тая е34 уморена вътре аре моля ви се!
Жики![]()
![]()
ама и ти си големо гъзе. Щото не чуваш никой какво ти говори,като ти обясних на омвто нещо ти ми вадеше логики от типа на ти на мен недей ми говори. Е сега черно на бяло пак ще ти го кажа.
Аз е34ка за всекидневна кола не карам!!! Това не е кола за всеки ден,и с метан да имах 520 или 25ца или 40ка пак нямаше да я карам в града!! Защото тази кола е за кеф,а именно за излизане,гъзария,дълъг път квото ти дойде на душата. И докато ти ми обясняваше как 20ката на газ ти харчела едиколко си,аз си карам форда с 8/100 при включен климатик и си пея. А в неделя като ми се докара истинска кола се качвам на е34ката и се радвам. Дано сега си разбрал каква е мойта философия. Докато мога да поддържам повече от една кола ще го правя. А ти си драскай добавките на шницер и псувай кое как е,на мен за форда не ми дреме за тва и да жуля се ми е едно.
Айде живи и здрави,то вече не се трае в тоя форум. Всеки всичко знае,всеки повече от другия разбира.Абе направо...Този от най-добрия под раздел ,стана на най-голямата тиня и кал!
Ми аз си подържам 2 истински коли и си ги карам секи ден , а ти подържай една кола и си карай форда...кво да ти кажем? Аз в неделя си почивам , цела седмица съм карал истинска кола ....а кво драскам земи поразпитай !
Па ако искаш мое да дойдеш в неделя с твойта истинската и аз с мойта надрасканата и да се пробваме из София кой къде и как....че такива като тебе много

Яка е кат падна акциза , до миналата година най яката беше 20ката ако ме разбираш!
Най добрия раздел е Е36

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Пичове дайте го по-спокойно и не се карайте. Не ни отива на раздела и всичко останало да заприлича и тук на детска градина.
По темата. Аз също не бих си купил точно тази кола. Просто не ми харесва и това е! Търси нещо от последните две години на производство на модела, богато оборудване и най-вече запазен автентичен "заводски" вид. И аз искам тдс ама няма и карам 520 но е читава!
По темата. Аз също не бих си купил точно тази кола. Просто не ми харесва и това е! Търси нещо от последните две години на производство на модела, богато оборудване и най-вече запазен автентичен "заводски" вид. И аз искам тдс ама няма и карам 520 но е читава!
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря Ви много за отговорите.
Заглавието на темата е , какво мислете за тази кола ,мисля да я отнасям .Тоест дали имате някакво инфо именно за тази кола .
Нея съм харесал ,дали случаино не е на някои колега от форума ,някои да знае нещо за нея ..... А не да ме учите че 520 е по добра или 540 да търся .
Както и да е ,колата вече я купих ,уникална е ,и съм много щастлив .
Заглавието на темата е , какво мислете за тази кола ,мисля да я отнасям .Тоест дали имате някакво инфо именно за тази кола .
Нея съм харесал ,дали случаино не е на някои колега от форума ,някои да знае нещо за нея ..... А не да ме учите че 520 е по добра или 540 да търся .
vvvvv
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Както казах всеки с вкуса си.Темата беше безмислена защото явно си бил решил да я купиш така или иначе без значение какво ти пишем.
Ами честито и дано да нямаш проблеми и да си я караш и да те радва дълго

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
BMW M5 super написа:Благодаря Ви много за отговорите.
Честито Welcome to the 525i club.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
В такъв случай честито
Пожелавам ти само хубави мигове и километри с нея
Колегите се поувлякоха малко,заради стари спорове не че са искали да ти дават наклон 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега кенеф ли е както казват колегите? Ако да, да знам кой да моля да ми диагностицира по снимка 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2