КОЛЕГИ помогнете със съвет за тази е 34 ка

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: КОЛЕГИ помогнете със съвет за тази е 34 ка

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 05 Ное 2010, 13:36

BULL3T написа:
JIKI_RACER написа:
BMW M5 super написа:Колеги,мерси за съветите .
Ама разберете аз искам 525 ,не 520 !!!

По евтино ще ти е да си направиш сивата 2.5 или 2.8 и да караш ебати автомобила , отколкот тоя гроб дет даже върбеци нема ама има 4 тръби ,
ама то така е лице пиче продава . Като си решил що ни питаш? Не , не ни харесва.В сравнение с мойта примерно е като кашон.

хахахахахах и кво ще му е по-лесното че ще даде още 3000 лв за да сложи неясно какво? Нали ти пати от тва,що го даваш като съвет?!

540 е истината не 525

п.п. е34ка аз бих си взел само от Германия.

Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели" ;) , ма има време спокойно :) още бая работи да видиш.

Ти 540 ли караш че не помня? Кола евридейка 540? Ако имаш пара за 540 няма да караш е34 , или поне нема сега да я търсиш...ама не ми се спори.
+ това М50б25....по добре м52б23 в коша. С 540ката колко километра направи ти ? че аз имам някой друг познат и под 20 22 у града не знам да са падали , ма само ваште горят 14 :) . МОйта гори 17 газ в града и си я карам като гъз даже и лепенка си имам. ако караш ти така 540ката вервай ми 25 нема да ги хареса. Ама свят широк , гьол дълбок ! Всеки има глава на рамената .... ама тая е34 уморена вътре аре моля ви се!
И за капак : По добре перфектна и здрава 20ка отколко 2.5 или 4.0 гроб.щото за 4 бона са баш таквиз.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 05 Ное 2010, 16:08

Tаз от обявата, по-добре не я вземай. Търси друга кола, защото този кенеф е твърде нагласен. Колегите ти казаха какво е направено по нея само на картинка. Предполагам що ще е на живо и с лапатопа в ръка. То няма да са прекъсва щото е гаден бензина и разни подобни.

Както каза Жико - По добре здрава 20ка от колкото 40 ама гроб.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Ное 2010, 18:49

божее ама вие още ли я коментирате тази тоалетна брее :mhihi: принципно няма много значение дали е 20-ка или 25-ца ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Ное 2010, 19:34

BENZINO VN написа:божее ама вие още ли я коментирате тази тоалетна брее :mhihi: принципно няма много значение дали е 20-ка или 25-ца ;)

Викаш все като да е 16-ка ще върви :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 05 Ное 2010, 20:07

@2bar написа:истината е, че и М5 и 540 не са коли за всеки ден. Дори и да се вземе от Германия (което предполага малко или много да си на "ти" с немският) колата ще стане пълен кинеф само за една година в България, ако се кара всеки ден и не се наливат редовно пари в нея.

Другото са само бош лаф приказки.

Пък като човека иска да си даде парите за точно този кинеф от обявата, само защото е със сигурно някакво изпърдяно 525, какво толкова? Нали трябва да има и тарикати и будали?

Оффф кво значи тарикати и будали? Чакай сега будали са тия дето карат 520 а тия дето карат 525 тарикати така ли?

Пак се отива към темата "520ката е едва ли не по-добра от 525цата"! Нищо лично 2бар

А ти Стояне моля те не ми вади историите за м5 щото аз до сега не съм видял една м5ца дето не е сцепена от каране.

Всички ми задават въпроса,от къв зор правиш 525цата като никога няма да стане м-ка,да няма,но поне 20ките и 25ците не се карат всеки път както се кара М-ка!! А именно не мотора е по-малко тормозен и има повече живот в него от един М мотор!

Имам друг въпрос една истинска амтосферна 25ца или 28ца правена с колектори и генерации и валове и кво ли още не,с едно окачване и с едни спирачки дали няма да достави по-голямо удоволствие от м-ка?! (Стояне ти не отговаряй щото всички знаем какво ще кажеш!) Щото за мен ще достави!

Моя съвет към колегата е: да си намери или читава 20ка или 25ца ако колата ще се кара редовно,ако не да търси нещо по-жестоко и пак казвам не от България,не заради дупките и лошите пътища,а заради безхаберието и тъпотията на българите.

JIKI_RACER написа:Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели" ;) , ма има време спокойно :) още бая работи да видиш.

Ти 540 ли караш че не помня? Кола евридейка 540? Ако имаш пара за 540 няма да караш е34 , или поне нема сега да я търсиш...ама не ми се спори.
+ това М50б25....по добре м52б23 в коша. С 540ката колко километра направи ти ? че аз имам някой друг познат и под 20 22 у града не знам да са падали , ма само ваште горят 14 :) . МОйта гори 17 газ в града и си я карам като гъз даже и лепенка си имам. ако караш ти така 540ката вервай ми 25 нема да ги хареса. Ама свят широк , гьол дълбок ! Всеки има глава на рамената .... ама тая е34 уморена вътре аре моля ви се!
И за капак : По добре перфектна и здрава 20ка отколко 2.5 или 4.0 гроб.щото за 4 бона са баш таквиз.

Жики :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама и ти си големо гъзе. Щото не чуваш никой какво ти говори,като ти обясних на омвто нещо ти ми вадеше логики от типа на ти на мен недей ми говори. Е сега черно на бяло пак ще ти го кажа.

Аз е34ка за всекидневна кола не карам!!! Това не е кола за всеки ден,и с метан да имах 520 или 25ца или 40ка пак нямаше да я карам в града!! Защото тази кола е за кеф,а именно за излизане,гъзария,дълъг път квото ти дойде на душата. И докато ти ми обясняваше как 20ката на газ ти харчела едиколко си,аз си карам форда с 8/100 при включен климатик и си пея. А в неделя като ми се докара истинска кола се качвам на е34ката и се радвам. Дано сега си разбрал каква е мойта философия. Докато мога да поддържам повече от една кола ще го правя. А ти си драскай добавките на шницер и псувай кое как е,на мен за форда не ми дреме за тва и да жуля се ми е едно.

Айде живи и здрави,то вече не се трае в тоя форум. Всеки всичко знае,всеки повече от другия разбира.Абе направо...Този от най-добрия под раздел ,стана на най-голямата тиня и кал!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 05 Ное 2010, 20:31

BULL3T написа:
@2bar написа:истината е, че и М5 и 540 не са коли за всеки ден. Дори и да се вземе от Германия (което предполага малко или много да си на "ти" с немският) колата ще стане пълен кинеф само за една година в България, ако се кара всеки ден и не се наливат редовно пари в нея.

Другото са само бош лаф приказки.

Пък като човека иска да си даде парите за точно този кинеф от обявата, само защото е със сигурно някакво изпърдяно 525, какво толкова? Нали трябва да има и тарикати и будали?

Оффф кво значи тарикати и будали? Чакай сега будали са тия дето карат 520 а тия дето карат 525 тарикати така ли?

Пак се отива към темата "520ката е едва ли не по-добра от 525цата"! Нищо лично 2бар

А ти Стояне моля те не ми вади историите за м5 щото аз до сега не съм видял една м5ца дето не е сцепена от каране.

Всички ми задават въпроса,от къв зор правиш 525цата като никога няма да стане м-ка,да няма,но поне 20ките и 25ците не се карат всеки път както се кара М-ка!! А именно не мотора е по-малко тормозен и има повече живот в него от един М мотор!

Имам друг въпрос една истинска амтосферна 25ца или 28ца правена с колектори и генерации и валове и кво ли още не,с едно окачване и с едни спирачки дали няма да достави по-голямо удоволствие от м-ка?! (Стояне ти не отговаряй щото всички знаем какво ще кажеш!) Щото за мен ще достави!

Моя съвет към колегата е: да си намери или читава 20ка или 25ца ако колата ще се кара редовно,ако не да търси нещо по-жестоко и пак казвам не от България,не заради дупките и лошите пътища,а заради безхаберието и тъпотията на българите.

JIKI_RACER написа:Страшен разбирач си , няма що ..... Патих от "Приятели" ;) , ма има време спокойно :) още бая работи да видиш.

Жики :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама и ти си големо гъзе. Щото не чуваш никой какво ти говори,като ти обясних на омвто нещо ти ми вадеше логики от типа на ти на мен недей ми говори. Е сега черно на бяло пак ще ти го кажа.

Аз е34ка за всекидневна кола не карам!!! Това не е кола за всеки ден,и с метан да имах 520 или 25ца или 40ка пак нямаше да я карам в града!! Защото тази кола е за кеф,а именно за излизане,гъзария,дълъг път квото ти дойде на душата. И докато ти ми обясняваше как 20ката на газ ти харчела едиколко си,аз си карам форда с 8/100 при включен климатик и си пея. А в неделя като ми се докара истинска кола се качвам на е34ката и се радвам. Дано сега си разбрал каква е мойта философия. Докато мога да поддържам повече от една кола ще го правя. А ти си драскай добавките на шницер и псувай кое как е,на мен за форда не ми дреме за тва и да жуля се ми е едно.

Айде живи и здрави,то вече не се трае в тоя форум. Всеки всичко знае,всеки повече от другия разбира.Абе направо...Този от най-добрия под раздел ,стана на най-голямата тиня и кал!

Ми аз си подържам 2 истински коли и си ги карам секи ден , а ти подържай една кола и си карай форда...кво да ти кажем? Аз в неделя си почивам , цела седмица съм карал истинска кола ....а кво драскам земи поразпитай !
Па ако искаш мое да дойдеш в неделя с твойта истинската и аз с мойта надрасканата и да се пробваме из София кой къде и как....че такива като тебе много :mhihi: .Кат не се трае , не коментираш, даваш Х и тва е , викаш тоя Жики е бати глупака него па го боли ку(нали) за мнението на другите и тва е , ама недей да обясняваш на тоя и на ония колко е яка 540ката като човека е тръгнал с 3 4 иляди лева.
Яка е кат падна акциза , до миналата година най яката беше 20ката ако ме разбираш!
Най добрия раздел е Е36 :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 05 Ное 2010, 22:28

Пичове дайте го по-спокойно и не се карайте. Не ни отива на раздела и всичко останало да заприлича и тук на детска градина.
По темата. Аз също не бих си купил точно тази кола. Просто не ми харесва и това е! Търси нещо от последните две години на производство на модела, богато оборудване и най-вече запазен автентичен "заводски" вид. И аз искам тдс ама няма и карам 520 но е читава!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 06 Ное 2010, 0:42

Благодаря Ви много за отговорите.
Заглавието на темата е , какво мислете за тази кола ,мисля да я отнасям .Тоест дали имате някакво инфо именно за тази кола .
Нея съм харесал ,дали случаино не е на някои колега от форума ,някои да знае нещо за нея ..... А не да ме учите че 520 е по добра или 540 да търся .
Както и да е ,колата вече я купих ,уникална е ,и съм много щастлив .
vvvvv

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 06 Ное 2010, 0:52

Както казах всеки с вкуса си.Темата беше безмислена защото явно си бил решил да я купиш така или иначе без значение какво ти пишем. :mhihi: Ами честито и дано да нямаш проблеми и да си я караш и да те радва дълго :!: :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 06 Ное 2010, 0:52

BMW M5 super написа:Благодаря Ви много за отговорите.
Заглавието на темата е , какво мислете за тази кола ,мисля да я отнасям .Тоест дали имате някакво инфо именно за тази кола .
Нея съм харесал ,дали случаино не е на някои колега от форума ,някои да знае нещо за нея ..... А не да ме учите че 520 е по добра или 540 да търся .
Както и да е ,колата вече я купих ,уникална е ,и съм много щастлив .

Честито Welcome to the 525i club. :mhihi: :winky: Пази си я и си я гледкай! :yes:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 06 Ное 2010, 2:33

В такъв случай честито :bchug: Пожелавам ти само хубави мигове и километри с нея :yes: Колегите се поувлякоха малко,заради стари спорове не че са искали да ти дават наклон :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Ное 2010, 10:00

Колега кенеф ли е както казват колегите? Ако да, да знам кой да моля да ми диагностицира по снимка :mhihi:

Предишна

Назад към E34