Пак за Голфовете и техните шофьори!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 10 Окт 2005, 15:09

Колата на прави човека ! :yes:
Поздравявам 4овека, трявва да взимаме пример от него, защото супер похвално и може да се гордее с това...
Като видях заглавието очаквах нещо по-разли4но, но когато се зачетох се усмихнах, че вече говорим за нещо хубаво :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 10 Окт 2005, 18:59

Wise Man написа:Колата на прави човека ! :yes: :D

Да човека прави колата :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 10 Окт 2005, 19:05

Става лошо ако човека всеки ден трябва да прави колата. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 10 Окт 2005, 19:33

:mhihi: хубава игра на думи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 11 Окт 2005, 15:36

Абе пичове. Ами аз като имам Голф И БМВ , какъв точно се падам ;)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 11 Окт 2005, 17:12

S L A V Y написа:Абе пичове. Ами аз като имам Голф И БМВ , какъв точно се падам ;)

Извратен :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 21 Ное 2005, 10:41

rado_rf написа:
S L A V Y написа:Абе пичове. Ами аз като имам Голф И БМВ , какъв точно се падам ;)

Извратен :mhihi:

Това пък от къде ти хрумна?!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Ное 2005, 14:31

станахме 2ма ама така ми е гот .. да сам различен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Дек 2005, 20:20

Към по големия клас коли се падаш BMW-то разбира се.То нямаше нужда да го споменаваш тука някъв си голф :nono:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Дек 2005, 16:37

бисексуален :mhihi:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 13 Дек 2005, 19:39

А аз като минах през 3 БМВ-та и сега съм на Голф? Тъп??? :mhihi:

Търсим бърза и завиваща 316-ка...
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 30 Дек 2005, 23:12

Тази вечер се получи обратната ситуация (да не говорим само как шофьори на по-нисък клас коли ни помагат, но и че и ние сме разбрани хора :D).

На една приятелка се запиля баща й, телефона му изключен, и тя с майка й притеснени много - взеха да се звънят по полиции и болници. След 20 минутно търсене му намираме 20-30 годишния впечатляващо син джуган да работи пред блока, а той горе в апартамента прави нещо човека. Докато майка й му се караше (а се виждаше идеално, защото апартамента е на първия етаж :mhihi:), москвича издаде два три задавящи се звука и угасна. Предложих да бутнем, а човека ми обясни, че е натоварил отзад 400 кила изолация и няма бутане това нещо - беше клекнала жестоко колата.

След което отворих капака на БМВ-то. И го затворих. Все забравям, че акумулатора е в багажника.

В крайна сметка с два кабела запалихме москвича и работата стана, дори карах по целия път след него, да не би пак да има нужда от помощ. И на коктейл ме поканиха хората, и мустаци щях да топя, но трябваше да се прибирам вече. :mhihi:
'02 BMW 525d

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Дек 2005, 3:50

Alex 320i Cabrio написа:А аз като минах през 3 БМВ-та и сега съм на Голф? Тъп??? :mhihi:

Търсим бърза и завиваща 316-ка...

те всички 316ки са такива :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Яну 2006, 17:12

по добре некоя ниско летяща резачка .. да речем 320 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Яну 2006, 17:38

който странно как е най-продавания модел от всички :winky:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории