Посещение на с Гуцал
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Във интерес на истината и на мен ми е по удобно на 18 - ти, но когато и да се реши се ще доида!!! а и сам зарибил още хора, мисля че ще го направим готино 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Скотчо, можеш ли ти или някой друг да вземете стикери от Енджи в четвъртък, за да може при евентуално ходене на Гуцал, да занесем на момчетата от Самоков, които бяха с нас последния път. И някоя друга визитка може. Трябва един заден стикер и два странични. Пускам това мнение тука, за да се заеме някой, защото аз май няма да отида на ЕКО-то в четвъртък 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ако всички казваха като теб нямаше да има никои ако искаш ела ако ли не стой с итукerr0r написа:Кажете за кой ден става въпрос, ако има стабилно хора ще дойда и аз
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
алоооооо мад ваниовица ти каква музика си записала да не запиша нешто което ти си записала 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Шуши написа:Аиде някои освен мен да запише малко музика за децата, че те се радват:)
Аз съм записал

Скот, относно въпроса, които ми изпрати на ЛС: И да пиша и да не пиша, занеш, че ще съм там. Интересно ми беше и за това до сега само четях този път колко хора отново ще кажат, че ще дойдат и накрая там пак ще сме само обичайните заподозрени.
Който е без кола да казва тук за да може да се групираме

Утре ще се свържа с директорката на дома за да я уведомя и да проверя дали няма да ги водят някъде този ден.
Предлагам да тръгнем пак от ЛУК ОЙЛ след караулката около 10:00 часа.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
ми Любо мойта кола я оставих вчера кам 5 часа в Казичене и се прибрах почти пеша ХАЦЕ е виновен за всико (маитапа се )
аз съм без кола мотора е на салата бутала бе мани
та някой ще ме вози
аз съм без кола мотора е на салата бутала бе мани
та някой ще ме вози

Явно желаещите са много, но кога да се съберем за да предоставим паричните средства и от Пежо клуба?
Въпроса е свързан с тази тема
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=4161
Въпроса е свързан с тази тема

http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=4161
Да караш Peugeot е страст!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
ЕВА съгласувате дата във вашия форум и да се дигнем заедно ние май ще ходим на 18 ти неделоя се пада
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Айде кажете последно какво правим ?Ще ходим ли, няма ли да ходим ?На коя дата, та да си направим сметките ???
::: vankata™ :::