багажник заклучен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- huligana33
- Потребител
-
багажник заклучен
имам 318тдс 96г.багажникът ми се заключи преди дни нямам клуч за него.бошът ми е сменян и пренаредиха шофьорската врата по ключът преди години така отлючвам и заключвам колата.но сега се заключи багажникът.та вапросат ми е искат ми 60-80 лв за да го отключат,а тук чета в форума че мога да си поръчам в дарукар за 80лв нов клуч с чипът,а дали ще си отклучи багажникът с клучът ако е нещо с машинката или ще си изгоря 80 лв за ключ и после пак на маистор.благодаря за информацията предварително
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: багажник заклучен
тея сеиф ли ще отключват 80 лв
потърси друг ключар ,ако не можеш ти да го отвориш.
от дару ако си поръчаш ключ е малко по скъп и няма да можеш пак да го отключиш с новия ключ .
виж централното(машинката ) и ли самия механизъм там ти е проблема

потърси друг ключар ,ако не можеш ти да го отвориш.
от дару ако си поръчаш ключ е малко по скъп и няма да можеш пак да го отключиш с новия ключ .
виж централното(машинката ) и ли самия механизъм там ти е проблема

- huligana33
- Потребител
-
да може би проблема е в машинката или по кабилите но неможах да го отключа и ще трябва да се ходи на ключар .да наистина искат между 60-80 лева и можели даже да немогат да го отклуючат.трябва да отида и при други клучари.благодаря за отговора
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
60-80 лева
.30 кинта искаше тук един бай Пенъо ли ,къв беше не помня,ама така е тук в ПрОВиНцИяТа
.По добре поразпитай тук из форума,все някой ще има координати за нещо по тънкаж.

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
смени ключаря и на мене на времето ми се беше сдухал багажника ама ми го отвориха за 20 кинта,то по добре разбийте ключалката и си вземи друга тука от форума по евтино ще ти излезе или смяна на ключаря 

- huligana33
- Потребител
-
от пловдив съм ако някои може да помоги или знае къде може да го отклучат за по малко пари.благодаря
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
ами виж сега ,ако ти падат седалките можеш да се навреш от там и дърпаш кората и там вече ще се оринтираш , кое лостче е за отключването 

Аз като гледам то тук от форума целия капак на багажника ще си вземе за тези пари и моя се прецака така защото са ми прецакали патрона някакви тапаци които са искали да го разбиват но аз си го отварям с централното но ми се налага преди това да издърпам патрона ръчно на вън защото засяда
Колега минавал съм го този път. Махаш задната облегалка, зад нея има ламарина, която трябва в средата да има дупка за ски- багажник. тази ламарина е само точкована на няколко места. Избиваш я с малко по силен удър и после с ключ с по - дълго рамо развиваш двата болта на ключалката и го отваряш. Орез дупката можеш да вкараш някое по- малко дете, което да свърши работата по - лесно. Абе кофти проблем си е , но аз по този начин го оправих!
Успех!
Успех!
11 мнения
• Страница 1 от 1