Е30 или Е36 и защо ? ? ?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Е30 или Е36 и защо ? ? ?

Мнение от SKISA » 02 Ное 2010, 19:52

е30 89та година с хидравлична рейка ,троен стоп с гуми 215/40/16,волана ми е малък -никакъв проблем с управлението. лесно и безпроблемно.
отваряш който и да е клип от съборите на калояново на обратният завой на пистата и гледаш какво се случва с е36 и как завиват е30ките. и в крайна сметка покарваш и двете коли и харесваш сам. не за друго ,а за да не е наизуст. избора е лесен ,стига да знаеш за какво искаш да я ползваш.
Последна промяна SKISA на 02 Ное 2010, 20:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 02 Ное 2010, 19:59

И какво се случва ? А точно тея е30ки от калояново знаеш ли с кви рейки са :mhihi: Няма да споря с теб явно не разбираш от дума ,а си знаеш твоето
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Ное 2010, 21:02

цецо,четеш ,мислиш ,пробваш и решаваш.... ! тука може да чуеш хиляди глупости - най-сигурното е да опиташ и да усетиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 02 Ное 2010, 21:50

За фън.... мисля че изобщо няма смисъл да се говори коя трябва да е, но колега- ще ти споделя и още нещо. Супер много се дразнех, че предната ми кола всичко ел., мел., и шукарии, а кат си взех 30-ката- дървения сичко, седалките дроб, никви екстри, искаш да я направиш- торба пари, боя- още една торба, частите- що са толкоо скъпи по магазините, и те не могат ти каза, задължително ще стигнеш до ремонт на мотора, гарантирам ти, ако я караш как си требе, ще ти се види слаб- набиваш още пари за него и накрая кат качиш една мадама и се набира на лоста за да си отвори прозореца, щот няма къде да си изтърсва цигарата,, ти нали си запълнил мястото с разни колелца там за масло и простотии, после кат се припоти и викаш пак- "крехни си малко прозорчето, пиле" , тя пак те гледа кат Силвестър Сталоун, и се осъзнаваш- Климатика ти липсва толкова много, че искаш да крещиш, колата не е възможно да се използва за ежедневка така, ретровизията те кефи, но осъзнаваш, че си се набълбукал с пари, а пак не си вървежен, щото дори джамовете не са ел............... Изпълваш се от разходи, махаш я накрая, щото осъзнаваш, че в България да си фен, значи да мизерстваш заради нещото, на което си фен, защото дори заплатата ти намалят, въпреки, че се бъхтиш и.. като се стабилизираш малко си зимаш 34-ка, климатика ти работи, здрава до безобразие, широка, комфортна, удобна... и се замисляш, трябваше ли да осъзнаеш нещата по трудния начин.
Имай пари доволно, пожелавамти го, па тогава имай и кола само за кеф, защото виждам, че такава търсиш. Ако си със скромни възможности, не се подлагай на всичко това, не е приятно.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б25 e46 320d

Мнение от владо4 » 02 Ное 2010, 23:57

pepitoooooooooo написа:За фън.... мисля че изобщо няма смисъл да се говори коя трябва да е, но колега- ще ти споделя и още нещо. Супер много се дразнех, че предната ми кола всичко ел., мел., и шукарии, а кат си взех 30-ката- дървения сичко, седалките дроб, никви екстри, искаш да я направиш- торба пари, боя- още една торба, частите- що са толкоо скъпи по магазините, и те не могат ти каза, задължително ще стигнеш до ремонт на мотора, гарантирам ти, ако я караш как си требе, ще ти се види слаб- набиваш още пари за него и накрая кат качиш една мадама и се набира на лоста за да си отвори прозореца, щот няма къде да си изтърсва цигарата,, ти нали си запълнил мястото с разни колелца там за масло и простотии, после кат се припоти и викаш пак- "крехни си малко прозорчето, пиле" , тя пак те гледа кат Силвестър Сталоун, и се осъзнаваш- Климатика ти липсва толкова много, че искаш да крещиш, колата не е възможно да се използва за ежедневка така, ретровизията те кефи, но осъзнаваш, че си се набълбукал с пари, а пак не си вървежен, щото дори джамовете не са ел............... Изпълваш се от разходи, махаш я накрая, щото осъзнаваш, че в България да си фен, значи да мизерстваш заради нещото, на което си фен, защото дори заплатата ти намалят, въпреки, че се бъхтиш и.. като се стабилизираш малко си зимаш 34-ка, климатика ти работи, здрава до безобразие, широка, комфортна, удобна... и се замисляш, трябваше ли да осъзнаеш нещата по трудния начин.
Имай пари доволно, пожелавамти го, па тогава имай и кола само за кеф, защото виждам, че такава търсиш. Ако си със скромни възможности, не се подлагай на всичко това, не е приятно.

брей 4е роман си спретнал колега. не 4е се заяждам ама то има е30-ки с пове4е екстри от е36-ци :yes:. и като пишеш за е34-ка широка ,просторна и доста дълга като излезнеш на кафе и се 4удиш къде да паркираш, и тогава къкво правим :dunno: :banghead: защо неси взех е30-ка :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:489ee371
лудите сме на изчезване

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 03 Ное 2010, 0:04

Специално- към Владо4..... И колко пари праят??? А??? Аз имах Е30-ка, знам им сладостта, ако си паралия е безсмислено да ти обяснявам, и не го приемам като заяждане, просто старият лаф е верен, -че на гладния не верваш, щом си ял. Ако момчето няма пари и се филмира, после ще се чуди, що го е направил. Това е. Успехи на всички ентусиасти!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Мнение от VaLy0 » 03 Ное 2010, 10:39

pepitoooooooooo написа:За фън.... мисля че изобщо няма смисъл да се говори коя трябва да е, но колега- ще ти споделя и още нещо. Супер много се дразнех, че предната ми кола всичко ел., мел., и шукарии, а кат си взех 30-ката- дървения сичко, седалките дроб, никви екстри, искаш да я направиш- торба пари, боя- още една торба, частите- що са толкоо скъпи по магазините, и те не могат ти каза, задължително ще стигнеш до ремонт на мотора, гарантирам ти, ако я караш как си требе, ще ти се види слаб- набиваш още пари за него и накрая кат качиш една мадама и се набира на лоста за да си отвори прозореца, щот няма къде да си изтърсва цигарата,, ти нали си запълнил мястото с разни колелца там за масло и простотии, после кат се припоти и викаш пак- "крехни си малко прозорчето, пиле" , тя пак те гледа кат Силвестър Сталоун, и се осъзнаваш- Климатика ти липсва толкова много, че искаш да крещиш, колата не е възможно да се използва за ежедневка така, ретровизията те кефи, но осъзнаваш, че си се набълбукал с пари, а пак не си вървежен, щото дори джамовете не са ел............... Изпълваш се от разходи, махаш я накрая, щото осъзнаваш, че в България да си фен, значи да мизерстваш заради нещото, на което си фен, защото дори заплатата ти намалят, въпреки, че се бъхтиш и.. като се стабилизираш малко си зимаш 34-ка, климатика ти работи, здрава до безобразие, широка, комфортна, удобна... и се замисляш, трябваше ли да осъзнаеш нещата по трудния начин.

При мен беше абсолютно същото полежение :mhihi: евалла колега! И аз исках да я направя по хубава и с повече екстри от всички 36-ци покрай мен, но осъзнах че нямам толко пари да я правя и затова минах на 36 и сега съм си много доволен! Карам си я и знам че скоро време нищо няма да и сменям и да се занимавам със заварки и мазила и бои и вода в краката и багажника и зимата по карандили насам натам-снегове дъждове и на пролет всичко изгнило и т.н......... !!! Верно като видя някоя наточена лъсната 30-ка........ :bowdown: пак си се замечтавам ама...... в близките няколко години няма да е 8) Всичко зависи от парите с които разполагаме ;)
ИзображениеБъРзИя ///

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 03 Ное 2010, 13:01

Въпросът е на мания...
Аз винаги съм искал е30-ка. И един ден вече ще мога да кажа на децата си
- Ехеее и баща ви е имал е30-ка навремето... Първото ми БМВ - 20-годишна, без кьорава екстра, ама тръгнеше ли с вратите напред, дочуеше ли се прекъсвача, всички езици се оплезваха, пък и в права линия си вървеше колицата (права права, колко да е права, на 2-ра и 3-та, пак настрани я влече.. :mhihi: ) и то повече от коли с 13-15 години по-нови, макар и не с 6-так... :mhihi:

ПП и да, "мацките" го мразят, не ги кефи, ама аз не си търся жена, която да е с мен заради финансите - на тези жени им се плаща на час! Виж другите, истинските, се радват, че не ходят пеша, а и без кола да си - пак ще са с теб!!! :yes:

Поздрави и със здраве! Такива теми не се създават, е30 или го имаш в сърцето, или не :winky:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Ное 2010, 15:12

Така е - щом питаш Е30 или Е36, значи Е36. Който е усетил Е30 манията, няма да може да спи, преди да я проба ;)
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 03 Фев 2011, 22:48

Колега какво стана към кое си ориентира :mhihi: .
И аз сега съм поставен пред следната дилема дават ми едно е36 с м50б20, него знам с ванос ли е или не за 1000лв. Та се чудя тия 1000лв. да ги дам ли за това е36 и да бъде обезкостено напролет или директно да си ги вложа по е30ката :mhihi: В реда на мисли
Явор написа:е30 с части от е36

Колата ми я дават на примоция затова и е такава цената.
Та некъв съвет може ли да дадете. Според мен, така би ми излезнало по евтино от колкото да обикалям по моргите за чарколяци, или се лъжа.
Последна промяна cargo22 на 03 Фев 2011, 23:38, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 03 Фев 2011, 23:10

е аз имах и трите Е30 , Е36 и Е 34 и да Ви кажа искам и сега да ги имам в наличност и да си ги ползвам според кефчето , а за шукарииките каквото и бмв да имам ще го кича - мания да го ... а :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 04 Фев 2011, 0:00

То верно, че тази тема е по-отдавна, ама сякаш някой пуска сеирджийско-спамаджийски теми май, тук за 30-ка срещу 36-ца, в подфорум Е36 пък 36 срещу 46 :mhihi:
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Фев 2011, 8:07

Е според мен интересна дикусия се получи и то без да има плюене по единия или другия модел :yes:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от Heinekenn » 04 Фев 2011, 21:22

Ми колега аз си останах с е36-цата, налях малко пари в нея и мисля на пролет да я пребоядисам и си остава моя, докато не ме остави тя. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 05 Фев 2011, 0:44

VaLy0 написа:
При мен беше абсолютно същото полежение :mhihi: евалла колега! И аз исках да я направя по хубава и с повече екстри от всички 36-ци покрай мен, но осъзнах че нямам толко пари да я правя и затова минах на 36 и сега съм си много доволен! Карам си я и знам че скоро време нищо няма да и сменям и да се занимавам със заварки и мазила и бои и вода в краката и багажника и зимата по карандили насам натам-снегове дъждове и на пролет всичко изгнило и т.н......... !!! Верно като видя някоя наточена лъсната 30-ка........ :bowdown: пак си се замечтавам ама...... в близките няколко години няма да е 8) Всичко зависи от парите с които разполагаме ;)

Същата работа :)

ПредишнаСледваща

Назад към E30