E36 328i - една велика кола :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: E36 328i - една велика кола :)
Търся оферти от 325ТДС и 325 бензин стоковици за сверки
п.п. нямам келипир да лъжа с времето. Който иска да вярва. Вчера който беше горе на пистата се убеди в думите ми.
vicho с хронометър от пускане на съединителя до момента, в който чуква 100
п.п. нямам келипир да лъжа с времето. Който иска да вярва. Вчера който беше горе на пистата се убеди в думите ми.
vicho с хронометър от пускане на съединителя до момента, в който чуква 100
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз съм сток от всякъде , генерация , филтър и тн познатите мунинги в бг ги нямам . С резервна гума съм багажник с инструменти аптечки пожарогасители , бас-каса и тн салона си ми е пълен комплект м50б25ТУ с 2.65 диф съм
I'm slowly drifting

- ръб
- младши ентусиаст
-
Сега ако не беше от София цена нямаше да имаш 
Пепи с 2.5цата от Габрово ако чете темата да пише да си уредим сверка.

Пепи с 2.5цата от Габрово ако чете темата да пише да си уредим сверка.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vladye написа:просто м42, ако нямаше проблемите с оборотите, чието решаване в общи линии е като да намериш игла в купа сено...и имаше още два цилиндъра щеше да е невероятен мотор
На М42 не му трябват 2 цилиндъра , трябват му 200 кубика отгоре , ама и за това има решение

ПС: Не е проблем да се направят 8 сек до 60 мили ( до толкова мери Г-тека ако помня ) просто трябва обороти зада не се превключва на 3-та , мерил съм с моята правех 8.2

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
има да, но мисля че струва колкото две б28-ци горе-долу 
на мен точно това ми харесва в шестака - супер плавен и балансиран, докато м42 ми е доста по-неспокоен, така да се каже.

на мен точно това ми харесва в шестака - супер плавен и балансиран, докато м42 ми е доста по-неспокоен, така да се каже.
virtue and tranquillity
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Някой е отворил любимата ми тема - ИС или 20-ска
Много ясно че 20-ска ! Шестака си е шестак
От всякакви гледни точки може да се вадят положителни страни на единия мотор и на другия, но точно в стоково състояние или само с чип, филтър и без катализатор, ИС-а е по-зле от някой малък шест цилиндров мотор каквото и да говорите... И на доускорение и от място абе... За това са направени тия 2 мотора - за да има винаги някой който да пада, и да се оправдава с кофти старт после

Много ясно че 20-ска ! Шестака си е шестак

От всякакви гледни точки може да се вадят положителни страни на единия мотор и на другия, но точно в стоково състояние или само с чип, филтър и без катализатор, ИС-а е по-зле от някой малък шест цилиндров мотор каквото и да говорите... И на доускорение и от място абе... За това са направени тия 2 мотора - за да има винаги някой който да пада, и да се оправдава с кофти старт после

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
не ключ а направо гумичка и трябва на тази тема, обърнахме го на 4vs6 остава и да намесим и бензин VS дизел и чудничко
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
...ами тя и без това тръгна от едни сметки, едни формули ... извода е ясен- м52б28 е един добър мотор в сток състояние и в едно олекотено !!! купе е доста добра комбинация , щото са си тежки Е36-ците , ясно е за всеки 

- ръб
- младши ентусиаст
-
За мен лично мотора е М52Б28
М42 карам, щото нямах пари да взема б28 като купувах колата
М42 карам, щото нямах пари да взема б28 като купувах колата

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ами за мен лично мотора е S50B30 ама понеже нямах пари за него и като се сетя че съм душманин и маслото не го гледам много много , а водата хич се отказах от варянта М52
I'm slowly drifting

- ръб
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Ами за мен лично мотора е S50B30 ама понеже нямах пари за него и като се сетя че съм душманин и маслото не го гледам много много , а водата хич се отказах от варянта М52
Е аз не разполагам с толкова средства за с50б30 та затова и не съм си и помислял, че мога да имам такъв

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
vladye написа:просто м42, ако нямаше проблемите с оборотите, чието решаване в общи линии е като да намериш игла в купа сено...и имаше още два цилиндъра щеше да е невероятен мотор
е така де, те за това са го измислили да няма проблеми с оборотите и да има с 2 цилиндъра повече.....или иначе казано двигатели почващи с М5.......

П.П. към автора на темата - за това ти говорех.......сега го виждаш......

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
DirtySouth написа:Аз съм сток от всякъде , генерация , филтър и тн познатите мунинги в бг ги нямам . С резервна гума съм багажник с инструменти аптечки пожарогасители , бас-каса и тн салона си ми е пълен комплект м50б25ТУ с 2.65 диф съм
пичага абе ти одеве не каза ли че няма да си купиш никога 20ка? или изобщо 6 цилиндров двигател? сега пък си с М50б25ТУ. нали м42 беше

няма хора които да са карали 4 цилиндово и след като са се качили на шестак да не са казали че е по-готин за каране и усещане. всеки кара каквото може да си позволи, ама ако попитате какво им се кара няма да кажат 1,4 или 1,6 голф, а ще кажат нешо с поне 2 цилиндъра повече. сами си правете какво е положението и кое е по-хубаво.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
taba4ko написа:П.П. към автора на темата - за това ти говорех.......сега го виждаш......
taba4ko освен, че виждам масово отклоняване от темата, друго не виждам. Аз лично получих ценни постове по темата. На няколко пъти се въздържах от коментари да защитя било то 4 или 6 цилиндровите двигатели, но не го направих. Но както и да е... Не съжалявам, че съм пуснал темата. Ако модераторите преценят, нека я заключат

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
taba4ko написа:DirtySouth написа:Аз съм сток от всякъде , генерация , филтър и тн познатите мунинги в бг ги нямам . С резервна гума съм багажник с инструменти аптечки пожарогасители , бас-каса и тн салона си ми е пълен комплект м50б25ТУ с 2.65 диф съм
пичага абе ти одеве не каза ли че няма да си купиш никога 20ка? или изобщо 6 цилиндров двигател? сега пък си с М50б25ТУ. нали м42 бешеи му целуваше краката а сега си с шестак? земи се разбери първо със себе си какво искаш и какво ти харесва и тогава прави каквито и да са били изказвания.
няма хора които да са карали 4 цилиндово и след като са се качили на шестак да не са казали че е по-готин за каране и усещане. всеки кара каквото може да си позволи, ама ако попитате какво им се кара няма да кажат 1,4 или 1,6 голф, а ще кажат нешо с поне 2 цилиндъра повече. сами си правете какво е положението и кое е по-хубаво.
Ключ, ключ... Няма смисъл... Бахти хората...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.