блек хела или боядисване на рефлекторите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
блек хела или боядисване на рефлекторите
ревизирам фаровете, така да се каже и се чудя дали да не направя малко промени.
в момента съм с БОШ с лупи, ксенон/CCFL, рефлектора на късите е боядисан, а на дългите съм с тези пластини.

гледах тази тема в е46fanatics и този мод е доста популярен - да се боядиса и рефлектора на дългите, та ми влезна мухата
някой правил ли е това, ако може да сподели снимки и впечатления, толкова ли много се отразява на светенето и дали може да се преглътне това, при положение че си с ксенон на късите?

в момента съм с БОШ с лупи, ксенон/CCFL, рефлектора на късите е боядисан, а на дългите съм с тези пластини.

гледах тази тема в е46fanatics и този мод е доста популярен - да се боядиса и рефлектора на дългите, та ми влезна мухата

някой правил ли е това, ако може да сподели снимки и впечатления, толкова ли много се отразява на светенето и дали може да се преглътне това, при положение че си с ксенон на късите?

virtue and tranquillity
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Re: блек хела или боядисване на рефлекторите
Ако боядисаш рефлектора на дълги ше си като на габарити, гаранция.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
nParMaTuK написа:Ако боядисаш рефлектора на дълги ше си като на габарити, гаранция.
И аз съм на това мнение. Тия пичове си правят позьорките така, щото ги карат на тъмно веднъж в годината и то по булеварди, които са по-осветени от Витошка.
Ти като излезеш веднъж в тъмницата извън големия град и ще омажеш стайл 5-ците само на къси.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ако правиш сметка да караш само на къси боядисвай смело, но ако мислиш да ги пускаш си остави пластините!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Пръсни ги една ръка със трансперантен спрей за стопове където пропуска светлина и не се оливай ефекта ще е добре ,а светлината според мен ще ти е сякаш леко е замърсено предното стъкло
I'm slowly drifting

ми мисля да пробвам, така или иначе карам предимно на късите на ксенон...пък да видим тоя мерак до къде ще ме доведе. страшно много ми харесва визията.
стайл 5-ците съм ги отписал още преди да ги сложа на колата.
стайл 5-ците съм ги отписал още преди да ги сложа на колата.

virtue and tranquillity
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Колега да те попитам като си пръснал рефлектора на късите промени ли се светенето (нали говориш за този около лупата), а също така от къде да си намеря такива пластини за дългите и колко пари са?
izzzo - при теб с трансперантен спрей ли е? не беше ли с пластини и ти?
иначе при късите не би трябвало да има влошаване на светлината, понеже има лупи. при мен пластините мисля, че са стокови, защото са много добре изрязани и много хитро се застъпват една с друга. мисля да ги сканирам и да направя един корелски файл в реален размер, за да може да се ползва като шаблон.
в момента с пластините пак горе-долу се получава ефекта, но не е като на по-горните снимки на е46-ците...

иначе при късите не би трябвало да има влошаване на светлината, понеже има лупи. при мен пластините мисля, че са стокови, защото са много добре изрязани и много хитро се застъпват една с друга. мисля да ги сканирам и да направя един корелски файл в реален размер, за да може да се ползва като шаблон.
в момента с пластините пак горе-долу се получава ефекта, но не е като на по-горните снимки на е46-ците...

virtue and tranquillity
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Да де ама пластини откъде или поне как да разбера какъв размер, ако колегата направи шаблони и ги качи ще бъде повече от перфектно
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
това с боядисването ме изкефи много...
колега според мен няма да имаш фарове изобщо. по добре само пластини
колега според мен няма да имаш фарове изобщо. по добре само пластини
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Принципно тези планки от горната снимки не могат да се поставят на бош фарове като + ами седят на Х и трябва малко преправяне

извинявам се за отколнението ,но с какъв размер гуми и джанти си и ока4ване ,влади ??
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
ми те са си на Х, не са на плюс.
Денис - на снимката или в момента? на снимката контура отпред е 7 1/2J, ET41, гумите не помня какъв размер бяха, билщайн б6 и м-тех. общо взето същото с което бях и на 18-ките, дето са при теб
Денис - на снимката или в момента? на снимката контура отпред е 7 1/2J, ET41, гумите не помня какъв размер бяха, билщайн б6 и м-тех. общо взето същото с което бях и на 18-ките, дето са при теб

virtue and tranquillity