BMW, Mercedes-Benz и Audi в пряк двубой
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
Re: BMW, Mercedes-Benz и Audi в пряк двубой
Audi A4 DTM не е куатро а си е.....задно!
Доколкото си спомням V8 4л., пилота е изтеглен назад. Може да сте виждали последния модел на снимки, има множество спойлери и спойлерчета
Доколкото си спомням V8 4л., пилота е изтеглен назад. Може да сте виждали последния модел на снимки, има множество спойлери и спойлерчета

Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
The7omahawk написа:На сайта на Ауди за БГ има коли до 220кс на предноПък по-мощни, не знам, може и да има.
Може да са някакви бюджетки :

Аз съм фен и на Мерцедес и на Ауди, но сега ако и БМВ влязат ще съм за БМВ естествено

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i

Към acho.rs
Колега, чета доста теми и вече не се сдържам да попитам, защо караш Ауди

Не ме разбирай погрешно, аз също карам Ауди (само дето не си признавам

Ауди форума никога не съм го четял, несъм и регистрирам там, притеснителен е факта и че знам кс, въртящ момент и обозначенията на всички бмв-та от е21 до f10 включително и на двигателите, докато до преди 1 месец AFN се чудех дали се яде или се пие.
Май ми е време за бартер ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ха , ами да ти кажа Ц5цата си ме кефи много . Има време , сега е криза и пари за други коли няма 

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Аз в гаража си имам BMW E39 Touring, Audi B4 Avant и VW Transporter.
Бих си взел и едно SLK в момента.. да кажем че съм по-скоро фен на немското автомобилостроене, макар че BMW ми е най-старата любов, а и има защо да я предпочитам. Сега когато тия топ немски марки са в DTM ще следя с интерес състезанията, макар че се съмнявам BMW да направи нещо значимо с доктор Марио начело. Но надеждата умира последна.

Бих си взел и едно SLK в момента.. да кажем че съм по-скоро фен на немското автомобилостроене, макар че BMW ми е най-старата любов, а и има защо да я предпочитам. Сега когато тия топ немски марки са в DTM ще следя с интерес състезанията, макар че се съмнявам BMW да направи нещо значимо с доктор Марио начело. Но надеждата умира последна.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Нещо се отклонихте от темата...
Сега на клипчето гледах, че и кадетчета е имало ... били са си точно златни вемена...
Ф1 така и така не я следя от години (много пре*баха нещата там), но ако БМВ се пуснат в ДТМ шампионата май ще го загледам

Сега на клипчето гледах, че и кадетчета е имало ... били са си точно златни вемена...
Ф1 така и така не я следя от години (много пре*баха нещата там), но ако БМВ се пуснат в ДТМ шампионата май ще го загледам

Si non confectus, non reficiat.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
То клипчето е от стария DTM. Сега нещата са други, както виждаш тогава колите са били 95% като серийните. В момента са си истински БОЛИДИ, и само по фаровете и емблемите може да се установи прилика със серийния модел. Малко кофти защото на времето DTM е служила за развойна дейност на съответния модел автомобил.
А някой може ли да хвърли малко светлина върху правилата в ДТМ,че не са ми много ясни в момента какви са.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
djkita написа:КЕ ГИ ОТВЕЕМ![]()
![]()

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: '00 E46 323ci & 12' F30 335i
изгледах клипчето което един колега е постнал по-рано и искам да питам нещо. видях че е имало волво и форд. защо в ДТМ имаше и коли които не са немски? това не е ли шампионат само за немски производители?

- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Не е само за немски производители. Буквално преведено името на шанпионата е "Немски шампионат за туристически автомобили", а не "Шампионат на немските туристически автомобили". Разликата е голяма.
Сега по темата. DTM преди години беше мястото където повечето фирми тестваха нововъведенията си преди да ги пуснат на улицата. Има даже и коли специално създадени да се състезават там, като Опел Калибра примерно Но за съжаление, както каза и колегата по-горе, вече колите състезаващи се там са неразличими от болиди. А преди беше толкова интересно и с такъв интерес го гледах. Явно ще ми се наложи да почна пак да го гледам.
П.С. В клипчето също така си пропуснал и Алфа Ромео!
Сега по темата. DTM преди години беше мястото където повечето фирми тестваха нововъведенията си преди да ги пуснат на улицата. Има даже и коли специално създадени да се състезават там, като Опел Калибра примерно Но за съжаление, както каза и колегата по-горе, вече колите състезаващи се там са неразличими от болиди. А преди беше толкова интересно и с такъв интерес го гледах. Явно ще ми се наложи да почна пак да го гледам.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Ivakis Solo написа:Не е само за немски производители. Буквално преведено името на шанпионата е "Немски шампионат за туристически автомобили", а не "Шампионат на немските туристически автомобили". Разликата е голяма.
Сега по темата. DTM преди години беше мястото където повечето фирми тестваха нововъведенията си преди да ги пуснат на улицата. Има даже и коли специално създадени да се състезават там, като Опел Калибра примерно Но за съжаление, както каза и колегата по-горе, вече колите състезаващи се там са неразличими от болиди. А преди беше толкова интересно и с такъв интерес го гледах. Явно ще ми се наложи да почна пак да го гледам.![]()

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: '00 E46 323ci & 12' F30 335i
благодаря за инфото, нещата не съм ги знаел. щом превода ти е точен значи че шампионата се повтаря със световния шампионат за туристически автомобили. каква е разликата между двата тогава?

- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Ами да ти кажа разликата си е големичка. Правилата са коренно различни, изискванията към отборите също, абе доста са си. И най-важното което е, че когато е основан DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, както се е казвал тогава, сега незнам, но гледам, че го наричат Masters) се е провеждал само в Германия. Поради големият интерес обаче се е изнесъл в още държави като се е запазила традицията първото и последното състезание да е на Хокенхайм, Германия.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
DTM са много модифицирани автомобилите вече, както един колега каза, вече са си направо болиди, докато в WTCC са доста по-близо до серийните, само са олекотени до колкото знам, с ролкейдж, окачване и се настройват за всяка писта...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3