Да ги направим щастливи !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Да ги направим щастливи !!!

Мнение от 520i » 10 Дек 2005, 22:47

Приятели,туко що гледах по новините на БТВ как 2 рокерски форума са се организирали и направиха подаръци на деца от дом за сирачета.И се запитах какво ни пречи да съберем по 10-20лв или колкото и да са и да зарадваме още деца в неравностойно положение.Верно е,че в нашето забързано ежедневие за такива неща се сещаме все около Коледа,но нищо не ни пречи някоя събота или неделя да се организираме и да ги зарадваме поне за малко.
П.С. пиша тук, а не в събори и мероприятия за да могат колкото се може повече хора да видят тази тема.Моля модератирите ако сметнат за необходимо да я преместят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 10 Дек 2005, 22:56

Ако не греша клуба прави такива неща за дома в Гуцал-ако бъркам ме поправете...
Не е никак лоша идеята- ако решите нещо насреща съм с някой лев- казвате на коя сметка да ги пратя и идват
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Дек 2005, 23:51

OTKA4ENA не грешиш права си клуба посещава децата от с.Гуцал това което казваш 520 и мнокократно е обсъждано за събиране напри дрехи и т.н а и се прав и успвшно :D ако искаш да помогнеш заповядай никой няма да ет върне ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от HAMANN » 11 Дек 2005, 6:32

Дайте сметка и аз мога да пусна някои $ в нея. :mhihi:

Като давате дайде и Swift кода.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 11 Дек 2005, 9:08

Пичове, аз харесввам идеята на 520, да направим нещо за коледа за дечицата, може в Гуцал, може и на някое друго място, аз поемам ангажимента ако действаме за коледа да организирам и аудибг клуба!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Дек 2005, 12:06

HAMANN заповядай сметка няма ама пак може да дадеш някой $ на мен :mhihi: или ела и ти с нас ако искаш
Nasti идеята ти хич не е лоша да посетим Гуцал
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 11 Дек 2005, 15:25

Явно 520i не е добре запознат с традицийте на клуба :D Ето малко история около Дома за сирачета в с.Гуцал за миналата Коледа 2004.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14139

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14008

а за периодичните посещения там може да се прочетат тонове разкази и впечатления в Събори/Мероприятия. Дори и за баловете.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 11 Дек 2005, 17:15

Това което сте направили миналата година е похвално,но никъде не намерух тема дали ще има нещо подобно и тази година.Така че дйте да се организираме ,защото съм сигурен че ще ни е необходимо доста време да го направим,а празниците наближават.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 11 Дек 2005, 17:21

Думите "Традиции" и "Периодичните посещения" предполагам ти говорят достатъчно- не се прави само за Нова година или Коледа, а доста по-често. За абитуриентските балове имаше доста сериозна организация- предполагам и сега ще е така...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Дек 2005, 23:02

Nasti,
Какво ти се върти в главата? Да направим някакво общо мероприятие на на един дом за сираци или да на няколко или...?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Дек 2005, 10:18

Да съберем парички, според мен, много бързо и лесно може да стане! След това за 1-2 дни ще направим среща със собственици на фирми вносители на играчки, детски дрешки и плодове за да ни дадат по-добри цени, с цел да напазаруваме повече и да направим една веселба в някой дом, ако съберем повече средства може да го направим в повече от един.
За целта най-добре пуснете пак данните на сметката в която се събираха парички по време на предните акции, освен това ще направим една кутия в която всеки да пуска колкото иска и може, това се случва в четвъртък на ЕКО.
Събираме пари до 20-то число, на 21-и и 22-и правим пазаруването. На 23 правим веселбата за дечицата...
Аз лично поемам ангажимента да намеря фирми вносители и да отида да се спазаря с тях, който има желание да се включи в пазарлъка да заповяда.

Ако имате желание, нека да работим, защото не остана време
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар

Мнение от Defender » 12 Дек 2005, 11:18

Колеги вече писах в форума на Ауди за това че идеята е добра ... имах щастието и честта заедно с колегите ми от форума за мотори да участвам в тази акция и трябва да ви кажа че идеята се роди и осъществи за 1 седмица .... е вярно че трима от нашите братя се заеха наистина сериозно по организацията и стана възможно благодарение на това. Успех в това благородно начинание.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 12 Дек 2005, 11:59

Присъединявам се към тази идея! За съжаление не мога да поема ангажимент с организацията - не познавал никой лично, пък и нямам много свободно време, но ще се радвам да помогна - било с някой лев, било със стари дрехи или нещо друго. Ако има нещо конкретно моля пишете тук!

P.S.
Скоро прочетох за предишния жест на по-старите потребители и искам да благодаря специално на TheBoss! Евала на такива хора! :bowdown:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Дек 2005, 13:10

520i написа:Това което сте направили миналата година е похвално,но никъде не намерух тема дали ще има нещо подобно и тази година.Така че дйте да се организираме ,защото съм сигурен че ще ни е необходимо доста време да го направим,а празниците наближават.

Ние не го правим веднъж годишно. До сега сме ходили 7-8 пъти официално мисля и няколко в по-малки групички ;) Напиши Гуцал в търсачката и ще откриеш много информация ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 12 Дек 2005, 15:28

Значи до 20 число трябва да отидем на Еко-то и там да дадем пари.Тъкмо там ще се запозная и с вас приятели на любимата марка ;)

Следваща

Назад към Основен Форум