Търся колега с DIS v44 или SSS Progman в София
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Търся колега с DIS v44 или SSS Progman в София
Търся някой колега, който има работещ DIS GT1 или SSS Progman и е в час как се работи с тях.
Искам да ми програмира колата, за дневни светлини автоматично заключване на вратите и още 1-2 дреболий.
Преди работех диагностик но уви, на обущаря децата боси ходят...
Затова ще съм много благодарен, на някой отзивчив колега и разбира се съм готов да си платя за услугата в рамките на разумното (20-30 лева) или да почерпя, кой каквото иска
Чакам оферти
Искам да ми програмира колата, за дневни светлини автоматично заключване на вратите и още 1-2 дреболий.
Преди работех диагностик но уви, на обущаря децата боси ходят...

Затова ще съм много благодарен, на някой отзивчив колега и разбира се съм готов да си платя за услугата в рамките на разумното (20-30 лева) или да почерпя, кой каквото иска

Чакам оферти

- diak007
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: e46 m3, x5
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Търся колега с DIS v44 или SSS Progman в София
Дбевните светлини хАмерикански или Европейски ги искаш?
badsharki написа:Дбевните светлини хАмерикански или Европейски ги искаш?
На мойта кола стават само европейски, иначе благодаря за предложението, вече го направихме с колегата Slitter.
Радвам се че има толкова отзивчиви и готови да помогнат хора, като теб, slitter и Dimitrov
Kickdown написа:badsharki написа:Дбевните светлини хАмерикански или Европейски ги искаш?
На мойта кола стават само европейски, иначе благодаря за предложението, вече го направихме с колегата Slitter.
Радвам се че има толкова отзивчиви и готови да помогнат хора, като теб, slitter и Dimitrov
И американски стават, но не с DIS, а с NCS.
6 мнения
• Страница 1 от 1