e46 проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- savetlioxxx
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
e46 проблем
търсих но не намерих тема по проблема.като паля сутрин колата и веднага изгася няма проблем,но като загрее и изгася нещо дрънка все едно има заминал тампон на двигателя но не е това.мисля да не е мека връзка щото мирише на пушек отпред.също работи по шумно колата е 320д 150кс команрела
Последна промяна savetlioxxx на 31 Окт 2010, 18:04, променена общо 1 път
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: e46 проблем
Няма да е лошо да напишеш бензин или дизел е колата,а и меката връзка не мисля че се влияе от загряването на двигателя.По скоро да вибрира нещо по ауспуха.
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Колега,има много изписано по темата..Предполагам,че си с 320д 136кс мотора.Не е меката връзка.Значи като почнеш,демпфер,оптяжния механизъм на ремъка,маховик..всичко може да е,но ще ти кажа,че има колеги които са набили камара пари за тоя проблем и не са го отстранили.Просто при този двигател си го има това претрисане и присвирване когато гасне.Аз също го имам това нещо но си карам вече 2 год.Така ,че ти си преценяваш. 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
tani bojilov написа:Колега,има много изписано по темата..Предполагам,че си с 320д 136кс мотора.Не е меката връзка.Значи като почнеш,демпфер,оптяжния механизъм на ремъка,маховик..всичко може да е,но ще ти кажа,че има колеги които са набили камара пари за тоя проблем и не са го отстранили.Просто при този двигател си го има това претрисане и присвирване когато гасне.Аз също го имам това нещо но си карам вече 2 год.Така ,че ти си преценяваш.
Май всички сме така

- savetlioxxx
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
дизел е колата 320 150коня новия двигател и още нещо като набирам и към 3 хиляди оборота се чува нещо все едно дрънка нещо по генерацията сигурно

5 мнения
• Страница 1 от 1