Дилема относно джанти
Модератор: Технически модератори
			32 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
- 

- Кара: вана Чайка
Re: Дилема относно джанти
Лично моето мнение Жорка,е че тези ББС-си са зверски  Колата на Пацо justboy е с такива джанти
 Колата на Пацо justboy е с такива джанти  виж снимки в тази тема за какво иде реч
 виж снимки в тази тема за какво иде реч  

viewtopic.php?f=45&t=179196
Мисля че много ще ти отворят колата спиците Щом моя варел отвориха значи смятай
 Щом моя варел отвориха значи смятай 
			 Колата на Пацо justboy е с такива джанти
 Колата на Пацо justboy е с такива джанти  виж снимки в тази тема за какво иде реч
 виж снимки в тази тема за какво иде реч  
 viewtopic.php?f=45&t=179196
Мисля че много ще ти отворят колата спиците

- BULL3T
- ентусиаст
- 

- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
tompo написа:И двете стоят еднакво малки. Слагай 17-ки
Или 18ки
 Аре няма да казвам нищо за 20ките че пощальона ще вземе да ми се разсърди вече
 Аре няма да казвам нищо за 20ките че пощальона ще вземе да ми се разсърди вече  
 Прави бартера, ВесоПеса е с такива и седят много добре за 16ки

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
то разликата м/у 16' и 17' не е само в цолажа, ама...
но при всяко положение бих предпочел BBS-a.
virtue and tranquillity
		- BULL3T
- ентусиаст
- 

vladye написа:то разликата м/у 16' и 17' не е само в цолажа, ама...
Както има разлика от джанта до джанта така има и разлика между 16 и 17ка. Всмисъл , ЕТ-то има знчение,колко J е,много неща са. Аз лично мисля че 17ката е най-удачната,джанта за е34,перкрасна визия,страшна стабилност,огромен избор на гуми във всякакви размери на прилични цени и не на последно място,доста комфортна возия за кола на 17ки(това идва от модела на колата повечко
 )
 ) А зимата 15ка и оркестъра да свири!

да, така е...но аз имах впредвид разликата м/у 16'  style 5 и 17' такава. 

virtue and tranquillity
		- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
В края на краищата трябва да има баланс на всичко и за това са написани определени размери на вратата които стават за модела.
всичко друго си е жив ташак и подскачане по дупките и трошене бетер пералнята от подписа ми 

Така че помислете преди да слагате големите цолажи, аджеба с гуми ли ще ги карате или само с гумени пръстенчета по бордовете 

всичко друго си е жив ташак и подскачане по дупките и трошене бетер пералнята от подписа ми

Така че помислете преди да слагате големите цолажи, аджеба с гуми ли ще ги карате или само с гумени пръстенчета по бордовете

- jullydjs
- ентусиаст
- 

- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Aма още ли не си ги сменил бре момче 

- Peter Angelov
- ентусиаст
- 

vladye написа:да, така е...но аз имах впредвид разликата м/у 16' style 5 и 17' такава.
По добре от всички 18-ки
 На правилната кола
 На правилната кола 
- Peter Angelov
- ентусиаст
- 

_65536_kb_sec_ написа:В края на краищата трябва да има баланс на всичко и за това са написани определени размери на вратата които стават за модела.

Стояне в грешка си

- Alexch
- ентусиаст
- 

- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Аз съм с 15-ки като тези ББС-ки през зимата, а през лятото пак съм с 15-ки RH, ето тези:
Гумите са по-евтини, окачването не се троши толкова и гумите не правят балони от дупките, а и возията е по-комфортна. Според мен 16-ки е оптималния вариант за Е34. Стоян е напълно прав!
			Гумите са по-евтини, окачването не се троши толкова и гумите не правят балони от дупките, а и возията е по-комфортна. Според мен 16-ки е оптималния вариант за Е34. Стоян е напълно прав!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- BULL3T
- ентусиаст
- 

Стоян да ми яде...........салата!  Джанти и 20ки можеш да сложиш на е34 стига колата да не се вади от гаража!
 Джанти и 20ки можеш да сложиш на е34 стига колата да не се вади от гаража!  18ката е най-доброто за е34,ако се вади веднъж в месеца и се кара със треперена над всяка дупка. Защо ли? Защото колата става адски стабилна,невероятно красива и приятно твърда!
 18ката е най-доброто за е34,ако се вади веднъж в месеца и се кара със треперена над всяка дупка. Защо ли? Защото колата става адски стабилна,невероятно красива и приятно твърда! 
Искате ли пример?! Една вечер се качих до копитото с един заклет Реноткаджия ,който кара лагуна. Ударих почти всяка дупка кято можех да ударя(после изправях джанти верно е)и следкато слязохме обратно в София,момчето каза: Аз не мога да повярвам че това е кола на 18ки,такава возия с таква кола до сега не бях виждал! Колата ми беше с 540-ко окачване на ЗАКС и м-кови стабилизиращи щанги.
За информация не возеше по-твърдо от 7цата на бай ви Стоян,която е на 15ки!
			 Джанти и 20ки можеш да сложиш на е34 стига колата да не се вади от гаража!
 Джанти и 20ки можеш да сложиш на е34 стига колата да не се вади от гаража!  18ката е най-доброто за е34,ако се вади веднъж в месеца и се кара със треперена над всяка дупка. Защо ли? Защото колата става адски стабилна,невероятно красива и приятно твърда!
 18ката е най-доброто за е34,ако се вади веднъж в месеца и се кара със треперена над всяка дупка. Защо ли? Защото колата става адски стабилна,невероятно красива и приятно твърда! Искате ли пример?! Една вечер се качих до копитото с един заклет Реноткаджия ,който кара лагуна. Ударих почти всяка дупка кято можех да ударя(после изправях джанти верно е)и следкато слязохме обратно в София,момчето каза: Аз не мога да повярвам че това е кола на 18ки,такава возия с таква кола до сега не бях виждал! Колата ми беше с 540-ко окачване на ЗАКС и м-кови стабилизиращи щанги.
За информация не возеше по-твърдо от 7цата на бай ви Стоян,която е на 15ки!

- MaxMeyer
- ентусиаст
- 

- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Кажи на Рено фена да се качи на такова -> http://maxmeyer.snimka.bg/?album;aid=36 ... d=11587037 за да се изкефи на истинска возия пък и да се радва на марката нали му е фен.   Вози много по комфортно от Е34 с сток окачване и 225/60/15 повярвай ми
 Вози много по комфортно от Е34 с сток окачване и 225/60/15 повярвай ми   

- BULL3T
- ентусиаст
- 

MaxMeyer написа:Кажи на Рено фена да се качи на такова -> http://maxmeyer.snimka.bg/?album;aid=36 ... d=11587037 за да се изкефи на истинска возия пък и да се радва на марката нали му е фен.Вози много по комфортно от Е34 с сток окачване и 225/60/15 повярвай ми

А ти си качи е34ката на 17ки! Щото като ти гледах колата умрех от кеф,в момента обаче в който видях джантите едвам не повървнах. Шадоу лайн бъбрека широк боята перфектна и тия джанти направо прецакват цялата гледка!!!

- MaxMeyer
- ентусиаст
- 

- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Всичко с времето си  
   Купил съм едни Борбетки но имам идея за тях преди да ги сложа...

32 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3