Прагове проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Прагове проблем
Привет на всички BMW маняци. Имам един неприятен проблем с праговете и ще ви помоля за мнение и съвети. Колата ми е Е36 316I '93' Вчера спуках гума и докато сменявах ми направи впечатление че левият ми праг има дупка отдолу, където се намира гумения тампон за поставяне на криковете на гумарниците (тези с лостовете). След като огледах внимателно дупката забелязах че този тампон го няма и отстрани има силмна корозия. Като разбучках дупката направо една част от прага падна
имам предвит отвори се по-голяма дупка. ВЪпросите са ми възможно ли е да се оправи при някой тенекеджия така че да не корозира след 5 месеца или трябва да сменя целия праг. МОга ли да си купя прагове от някъде или такова нещо несе призвежда. И последния ми въпрос е как да си боядисам праговете на места са ожулени ( а колата е бяла и е много неприято) в смисъл каква е процедурата жулене до ламарина и отгоре боята или се слага нещо преди да боядисам. Предварително благодаря за мненията и съветите Ви.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
много неприятно до сега не бях срещал проблем с корозията при Е36
,но това е друга тема сега по въпроса ти прагове се продават в Камор (ако искаш оригинални) а иначе ментаци можеш да намериш и в обикновените магазини за авточасти за ти препоръчвам да си вземеш нов да си сигурен че няма да го имаш пак този проблем а за боядисването не мога да ти препоръчам никой понеже не знам от къде си 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
по принцип при коли при които се среща много рядко корозия а при някой се появява това е признак че колата е имала удар там и не е направена качествено но не мога да гарантирам че е това причината просто предположения айде успех дано да я оправиш 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
На моята прадишна Е36 316 проблем беше десния преден калник. Въобще цялата предна дясна част
По веждата на калника беше избила ръжда, одпред между фара и казанчето има една обла част и там беше на мрежа, абе много неприятно- хубав външен вид и като отвориш капака и хоп- корозия. Дори веднъж ме бяха забърсали цялата дясна страна и като я давах на сервиз след това ръждата пак изби
И на мен ми нямаше преден ляв гумен тампон( за крика) от долната страна на прага. Обаче при новата кола всичко е на шест!

7 мнения
• Страница 1 от 1