из4езва ми водата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: из4езва ми водата
И на мен ми изчезваше водата.В началото се губеше около 500мл на 10000км.Сега около литър спряна.Оказа се фланец зад двигателя.Много е неудобно.Сваля се кутията на филтър купе и от там се бърка.На снимката ще видиш за какво става на въпрос.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
благодаря на всички които се включиха в темата. оказа се троиника на главата , малко трудно го открих ама вече е сменен 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Това е да

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Има още едно тройниче на същото място ,ама си е направо "Т"ройник ,аз го сменявах на магистралата на път за морето...
Колега, дотук добре си минал с гарнитура на главата за 15 лв. Аз след като я смених след 4 месеца пак "ми изтекаха водите". Просто се пръсна казанчето заради стара пластмаса. Отначало и при 2-та случая губи по малко и си доливаш през интервал, ама истината е , че като почне да губи, веднага се отива на оглед, защото резултата е изненадващо изсипване на антифриз(вода) и оставаш на пътя, не дай си боже на неподходящо място.За 6 мес. 2 пъти ми се случи. При всички положения датчикът ти светва и угасва периодично, което трябва да те накара да се размислиш.
колега , слушал съм за проблема с казанчето , имам познат които смени 4 за 10 години , е колата му е служебна и е на доста километри , ама при мен се размина само с троиника , е поне засега .
- liuben_25
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i e46
колеги и аз имам един малак проблем светими лампата на радиатора от около 3-4 месеца когато си бях в балгария ходих на диагностика и нищо,антифриз има да се удави двигателя а лампата пак си свети каде може да е проблема,колегата (tosh)писал за някакви клапи какви са тези клапи и каде се намират.сега като се замисля сега зимата като пускам парното нещо не изка да духа топло,не духа студено но хлатко . не е така както беше миналата година.благодария ви предварително.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2