Къде си криете радарите?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Къде си криете радарите?
Интересно ми е да споделите някакви идеи за скриването им, защото сега мисля да си взимам един за около 36лв. Около 10x10см. и мисля да го монтирам в кутията на някакъв стар касетофон и да си го оставям над жабката. Имам наум една кутия и мисля, че ще се получи перфектно, но още не съм установил как ще натискам копчетата
Вие вашите къде си ги криете и до сега хващали ли са ви куки с тях? Интересно ми е как става разправията с тях ако го видят. След това искам да питам възможно ли е моят радар да бъде засечен и да ме спрат директно да го търсят? Понеже чух някакъв слух за Анти-Анти-Радар
Приемам всякакви мнения и съвети по темата преди да хвърля парите за тази джаджа
Чух още нещо за тези компакт дискове, които някои си закачат на огледалата. До сега мислех, че са само от селяния, но ми казаха, че те по някакъв начин смущавали радарите на полицията и не можели да определят скоростта ти? Има ли нещо вярно? Не, че ще си закача, но да знам 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
re...
Аз не го крия карам си и не ми дреме те 95% от куките не знаят тва кво е а на тия дето знаят като им кажа че не им пречи на радарите и ........лек път
П.П. Заеби тия CD-та по стъклата...

П.П. Заеби тия CD-та по стъклата...
Пич, тази тема е дискутирана вече ходи прочети има какво да научиш.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&start=30
Иначе в БГ радар-детекторите за които горовиш са законни за използване няма смисел да ги криеш: така само ще си пречакаш времето за реакция, слагай го под огледалото за задно виждане и карай спокойно. В БГ куките не ползват детектор за радар-детекроти защото са детекторите са законни, пък и нямат пари да си купят.
Ето ти:
Чл. 181. Наказва се с глоба до 50 лв.:
1. собственик или длъжностно лице, което без уважителни причини не представи в определения срок превозно средство за технически преглед;
2. водач, който използва устройство, смущаващо
действието на уредите, използвани за измерване скоростта на движение на моторните превозни средства;
Ако Диска е голям колкото колата може да има ефект иначе забрави, а това е незаконно!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&start=30
Иначе в БГ радар-детекторите за които горовиш са законни за използване няма смисел да ги криеш: така само ще си пречакаш времето за реакция, слагай го под огледалото за задно виждане и карай спокойно. В БГ куките не ползват детектор за радар-детекроти защото са детекторите са законни, пък и нямат пари да си купят.
Ето ти:
Чл. 181. Наказва се с глоба до 50 лв.:
1. собственик или длъжностно лице, което без уважителни причини не представи в определения срок превозно средство за технически преглед;
2. водач, който използва устройство, смущаващо

Ако Диска е голям колкото колата може да има ефект иначе забрави, а това е незаконно!!!

- Иво
- шПерко
-
Благодаря ви и се извинявам, че не съм видял старата тема!
И аз няма да го крия, а по някога най-очевидното не се вижда 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И аз мислех че това с СД-тата е пълна глупост докато брата на един приятел, катаджия, лично призна ,че им пречат да засекат скороста на колата 

- Иво
- шПерко
-
Диска верно е много грозен и не бих сложил никога, но ми беше интересно дали е възможно верно да смущава
Явно е било много отдавна сигурно когато полицаите са тичали след колата ти с някой уред за измерване на скоростта 

11 мнения
• Страница 1 от 1