Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от kriso85 » 19 Окт 2010, 21:54

Ще качваш , но доста мазна маса ;)
Аз не бих се хранил така - много малко месо.
Много кисело мляко.
Тия филийки с фъстъчено масло :mhihi:
4000 кал е сериозно нещо да знаеш - трябва ти сериозни тренировки и сериозно възстановяване.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 20 Окт 2010, 0:20

Красимир! написа:
kriso85 написа:...

Определено най - добрия азот е Jack3d.

Относно това дали Момчил пакетира нещо, т'ва е глупост. Като не ти харесва, взимай от други вносители като Сила БГ, Фитнес1.бг и т.н.

Сила може и да са вносители на някои неща, но и те взимат от Момчил, а за фитнес1 не знам, ти ще кажеш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 20 Окт 2010, 11:27

kriso85 написа:Ще качваш , но доста мазна маса ;)
Аз не бих се хранил така - много малко месо.
Много кисело мляко.
Тия филийки с фъстъчено масло :mhihi:
4000 кал е сериозно нещо да знаеш - трябва ти сериозни тренировки и сериозно възстановяване.

Идеята е да кача още малко (6-8 кг) до Февруари , но не само мазнини , след което да започна да чистя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2010, 20:27

bum_bum написа:Другите не знам какво ще кажат, аз ще кажа, че ще станеш на тюфлек от тва ядене.

Подкрепям . Това фъстечно масло , освен че ще ти излязат фъстъци по челото и гърба , яко ще те заблажи . Да не говорим за многото извара и кашкавал . Не знам за САЩ но тук кашкавала е с близо 50% мас (че и повече) .
Все пак това е диета за напреднали спортисти .
Може и да не стане на тофлек , но трябва да е на 18-20 години и с супер бърз метаболизъм и пак не е добре ...
Идеята е да кача още малко (6-8 кг) до Февруари , но не само мазнини , след което да започна да чистя.

Изобщо не ти трябват мазнини да качваш , само за да изглеждаш малко по-як , и тези мазнини после да се чудиш как да ги свалиш , без да загубиш и мускулна маса ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 20 Окт 2010, 21:32

acho.rs написа:Изобщо не ти трябват мазнини да качваш , само за да изглеждаш малко по-як , и тези мазнини после да се чудиш как да ги свалиш , без да загубиш и мускулна маса ...

Така се прави, въпросът е че му трябва още месо.
Правилно се е насочил към големи количества храна, но му трябва още малко месо
качествени тренировки и някои други неща....

Ачо виж и спортистите как качва - ошишкват се сериозно и преди състезание яко изчистване. Това е начина.
Другото си е направо невъзможно.

6-8 кг. до февруари при това мазна маса си е много малко.
Постави си някаква по-сериозна цел - защото след изчистване тея 8 кг. могат да станат 4-ри ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2010, 21:53

Тва с качването на много кила, мазнини и после чистене на мен ми се вижда абсолютно безсмислено, освен че е нездравословно. Един нормален прираст на мускулна маса може да стане без покачване, дори и със сваляне на процента мазнини в тялото. Имам постове от преди точно една година, дето може да се види кви чудеса изпих. АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ! Едни аминокиселини, глутамин и някакви витамини са ОК, но всичко останало е такава пръдня та нямам думи. 3/4 от ефекта им идва от красивите шарени кутийки. Майката му е хубаво ядене и здраво и правилно трениране.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 20 Окт 2010, 22:02

bum_bum написа: Майката му е хубаво ядене и здраво и правилно трениране.

Това е ясно на всеки , тренирал поне 2-3 години.
Аз лично съм фен на добавките, но съм останал доволен от твърде малко от тях.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 20 Окт 2010, 22:05

Реших и аз да се допитам тука, понеже гледам много фитнес манияци в форума :mhihi:
Та тренирам от 4г, в момента на лежанката на 100кг си правя 10-ка ,на 145 единица, 98кг съм.
Казвам го това защото може би има значение за отговора ви.
Досега съм пил единствено Но Експлоуд / и то не цяла кутия/ и останах горе долу доволен от него, друго нищо не съм пробвал и искам да ми препоръчате някоя друга хранителна добавка, която ще ми даде повече сила и издражливост, но няма да кача сланина/ имам си достатъчно :mhihi: / от нея.
Знам че всичко освен стероидите е залъгалка, но съм решил с тях да не се захващам и затова въпрпса ми е за др хран. добавка освен Експлоуда, от който трудно заспивах и сърцето ми биеше по-силно.
Гледам за Супер Пъмп има добри отзиви,други казват че е по-зле от Експлоуда, има някакви амонокиселини с разклонене верига.. и тн.
Искам мнения от хора които имат преки впечатления.Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2010, 22:29

bum_bum написа:Тва с качването на много кила, мазнини и после чистене на мен ми се вижда абсолютно безсмислено, освен че е нездравословно. Един нормален прираст на мускулна маса може да стане без покачване, дори и със сваляне на процента мазнини в тялото. Имам постове от преди точно една година, дето може да се види кви чудеса изпих. АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ! Едни аминокиселини, глутамин и някакви витамини са ОК, но всичко останало е такава пръдня та нямам думи. 3/4 от ефекта им идва от красивите шарени кутийки. Майката му е хубаво ядене и здраво и правилно трениране.

Напълно съгласен :yes:
Крисо - спортистите са два вида - културисти и всички останали . Не заради друго , ами защото при едните няма допинг контрол . Те правят тези извращения с телата (мощно дехидратиране) преди състезания , просто защото не могат да бъдат много време на такива смазващи чисто протеинови диети . "Другите" спортисти просто се зобят , между състезания и се чистят за допинг контрола :mhihi: Другото го каза бум-бум .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 20 Окт 2010, 23:03

vankatagsi написа:Реших и аз да се допитам тука, понеже гледам много фитнес манияци в форума :mhihi:
Та тренирам от 4г, в момента на лежанката на 100кг си правя 10-ка ,на 145 единица, 98кг съм.
Досега съм пил единствено Но Експлоуд / и то не цяла кутия/ и останах горе долу доволен от него, друго нищо не съм пробвал и искам да ми препоръчате някоя друга хранителна добавка, която ще ми даде повече сила и издражливост, но няма да кача сланина/ имам си достатъчно :mhihi: / от нея.
Знам че всичко освен стероидите е залъгалка, но съм решил с тях да не се захващам и затова въпрпса ми е за др хран. добавка освен Експлоуда, от който трудно заспивах и сърцето ми биеше по-силно.
Гледам за Супер Пъмп има добри отзиви,други казват че е по-зле от Експлоуда, има някакви амонокиселини с разклонене верига.. и тн.

По-нагоре го има отговора в темата.

Jack3d е твоя продукт. Според мен (а и доста други) е по-добър от Нокс-а.
И все пак това са азотни бустери. Има още доста видове добавки, които може да използваш
за покачване на сила и ММ. Все пак азота втвърдява и дава сила и концентрация за тренировката,
но нищо постоянно...
Защо не се насочиш към някой креатинов продукт. Даже може да пробваш
и един креатин монохидрат, има и по-модерни форми и матрици - въпрос на избор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 21 Окт 2010, 10:30

vankatagsi написа:Реших и аз да се допитам тука, понеже гледам много фитнес манияци в форума :mhihi:

Изречението ти за мазнините - имам си много! незнам как искаш да го изтълкуваме. Ако искаш хем да пооформиш и да не губиш силата, аз лично ти препоръчвам някой тестостеронов продукт, както и някой, който е Gh, но стига да си над 24поне, защото иначе няма много смисъл. BCAA-то за което говориш, помага при сваляне на кг. Трябват ти амино за възстановяване иначе азотните бустери - какво да ти кажа, аз взимам вече когата идва лято и съм поизчистил, тогава иначе не.

Относно това свалянето на кг и качването - ами да ви кажа май месец се бях направил на говедо, зимата много калории, много добавки от сорта на протеини, креатини, тестостеронови, дори по едно време взимах доп. въглехидрати от гейнери, НО какво от това с ръце почти 50, обаче бях направил ебати корема. Дори в галерията ми посл. снимка е от август и може да видите още паласките. От май до сега свалям вече 10кг надолу и пак мнг, мнг не се харесвам, така че честно важното е да качвате някво бавно, но прогресивно, защото бях станал абсолютно обездвижен, на тялото очевидно бързото качване не му се отрази добре. Незнам вече съм на почти 26 и може би не разсъждавам като колкото по-голям, толкова, защото обездвижването ви убива.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Окт 2010, 15:35

Трябва ми помощ за цикъл и то спешно. На ЛС!
Благодаря предварително.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kriso85 » 29 Окт 2010, 15:41

Веселин|Василев написа:Трябва ми помощ за цикъл и то спешно. На ЛС!
Благодаря предварително.

Щом задаваш такъв въпрос по-добре не го прави!!!
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Окт 2010, 15:49

kriso85 написа:
Благодаря предварително.

Какъв въпрос трябва да задам, за да го направя?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 29 Окт 2010, 18:32

Веселин|Василев написа:
kriso85 написа:
Благодаря предварително.

Какъв въпрос трябва да задам, за да го направя?

Трябва да си наясно с всичко в цикъла без да ти трябва помощ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата