салон на е46 седан в е36 седан ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: салон на е46 седан в е36 седан ?
Ако се преправят малко стават иначе направо от е 46 на е36 нестава.
http://www.eurocca.net/forums/showthrea ... nto-an-E36
мм не съм перфектен в английския обаче мисля ,че този маняк е ползвал релсите от е46 само че не разбрах дали те направо застават на стандартните дупки или трябва да се преместят . Ако някой все пак по - добър в английския сподели ще бъда щастлив
мм не съм перфектен в английския обаче мисля ,че този маняк е ползвал релсите от е46 само че не разбрах дали те направо застават на стандартните дупки или трябва да се преместят . Ако някой все пак по - добър в английския сподели ще бъда щастлив

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Прочетох цялата тема ....
В последното мнение , човека казва , че седалките стават директно , без никакво преправяне на релсите (понеже в едно от меннията се казва , че дупката в задната част на релсите трябва да се разшири... , е не трябва ....). Задължително е обаче условието да се вземат релсите от Е46 и да се монтирант на Е36.
В последното мнение , човека казва , че седалките стават директно , без никакво преправяне на релсите (понеже в едно от меннията се казва , че дупката в задната част на релсите трябва да се разшири... , е не трябва ....). Задължително е обаче условието да се вземат релсите от Е46 и да се монтирант на Е36.
благодаря колега metodi80;) това е добре .. само и единствено ме притеснява на снимките гледам че неговите сякаш са много близко до края на колата т.е. почти подпират дали ще има проблем със самото местене напред назад ..но щом ги слага и не споделя не би трябвало да има проблем ;щ

6 мнения
• Страница 1 от 1