ден втрори от събора 3.5.03

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

ден втрори от събора 3.5.03

Мнение от ati » 07 Май 2003, 12:23

Така................
Ето,че мина първата вечер от събора.още в 8 часа с Landshark станахме,като се оказа,че и двамата не сме могли да спим от вълнение.понеже спахме в Казанлък веднага тръгнахме към леговището на вълците,акто по пътя срещнахме Danini, който отиваше до града само за да се полюбува на карането по завоите.
Предсотеше големия ден-трябваше да започнем с конкурсите за красота и в 14. Часа да започнат ПЪРВИТЕ ЛЕГАЛНИ СТАРТОВЕ В СТРАНАТА.пристигнали към 9 часа в хижата установихме,че доста малко от феновете са станали.поговорихем малко с Bip,който предишната вечер бе излязъл да се разхожда с колата.на мястото,където проведохме гонките,което бе точно колкото за две коли много близко една до друга имаше черни кръгове.попитах Bip за тях и естествено се оказаха негово дело.на въпроса ми не го ли е било страх да върти колата на толкова тясно място,той само ме погледна и каза:еми то беше тъмно и не знаех,че е толкова малако мястото.
Естествено,че две минути не можех да си поема дъх от смях.присъединихме се към закусващите фенове в ресторанта и разглеждахме направените снимки на Laptopa,осигурен от Utah . гледахме изпълненията на Хинца,който след мощно въртене на неговта е30 323 разпарчетоса задна лява гума.е да,ама към 9.30 дойдоха репортери от евроком плоивдив и някаква частна казанлъшка телевизия.който беше станал отиде да отваря и показва колата си,като няй-голямо оживление бяха колите на президента на лудите(да се чете БМВ-клуб България) Любо Мегов и колата на BULLI.вече имаше хора,дошли от града да гледат.към 10.20 дойде ричи с неговата пистова кола и още няколко БМВ-та от неговия край.за около 20 минути се въбраха толкова много БМВ-та и не спираха да идват.задръстиха зелия паркинг и пътя към хижата,а не се виждаше края.почуствахме се принудени да преместим мероприятието на “светицата” крайпътно заведение на 500метра от мястото на гонките.да ви кажа не е лесно да изкараш толкова голяма колона от БМВ на заден ход нагоре,а то и още хора напираха да влязът та беше пълна лудница.добре.,че имах стикер БМВ-клуб България,че поне хората ме лсушаха,като ги връщах и пренасочвам.цялата операция отне около 1час и половина,но все пка бяха някъде около 80 БМВ-та плюс хора с различни автомобили,дошли да гледат.понеже останах последен когато слязохме до сетицата,която се намира на главния път между село Крън и Казанлък беше вече пълна лудница.толкова много народ и коли освен на изложението в софия не бях виждал досега.имаше някакви клоуни с пистови мотори,които караха на предни и задни гуми,правеха изпълнения,но на 2 метра от хората прелитаха с 140 км/ч,което беше доста безотговорно.трябва да подчератя,че всички врътки на БМВ-та от клуба става културно на края,където нямаше хора.някакви рейсрчета с опер пилеха гуми,но бяха мощно освиркани.когато спря до мен ,дори си позволих да му кажа съвсем сериозно,макар да ме напушваше мощно смях:много хубава кола,страшна-оня ме погледна в първия момент с усмивка,но щом видя синьо-белия блясък в очите ми само посърна и не каза нищо(добре де признавам си,беше гадно,но откъде да знам,че има и свестни опелджий,освен Любо1 и идефикс)
Понеже с Fxmaker,Turturelo,Babuna и Един(ама какъв) бяхме в журито за конкурсите пропуснахме доста от шоуто,докато оглеждахме колите.на всичко отгоре се оказа,че това е един от най-горещите дни за 100 години насам.тъкмо бях свършил с огледа на колите и вече беше време да се местим до прават отсечка,предвиден за състезанията.там след доста обяснения с ченгетата направихме малка организация,която да държи кибиците настрана от шосето.дължим благодарности на колегата Нешев,който освен компютърна база ни предостави и охранителите си на една от дискотеките си за целта.за кибиците няма да си губя много думите,то просто няма как се обясни-ти му говориш,че ако не се мръдне няма да има гонки,то те гледа тъпо и чопли семки,закупени от една от двете маси със семки или кебабче от кебачииницата на финала-говорим за права на 8 килоетра от града.естествено резултата беше плачевен в началото-около 45 минути не можаха да тръгнат колите.аз лично тогава вече съвсем слънчасах и след няколко гонки вече виждах много ясно нянкакви кръгове пред очите си.погледнах Туртурело,който не беше в много различно състояние и с еопитваше едноверменно да въдвпрява ред на старта и да снима.специални благодарности на приятелката на Landshark,която изля един литър върху главата ми и това ми помогна в комбинация със седенето на сянка да се поосвестя.за гонките четете във форума за улични състезания,поради моето състояние не можах даим се насладя истински.към 16.30 свърши мероприятието.понеже всички бяхм,е много гладни и на никого не му се чакаше 3 часа да му сервират нещо в хижата,почти всички се отпрваихме към Казанлък да хапнем.там превзехме буквално площада и не можеха да ни смогват с поръчките за ядене,дори на следващия ден чух една продавачка да с еоплаква,че сме изляли всичко.след като утолихем донякъде жаждата и глада решихме да си направим разходка до “чинията”-тук казанлъкчани да обяснята за какво точно става дума- и шипка.тръгнахме с кабриото на BULLI- за пръв път се возех в кабрио и ти от типа Баур,така че имаше къде да се хвана и изправя.вятъра ти ве косите(които аз нямам),от касетофона слушаме яка музика,около нас природа,а зад нас баварци-ИЕАХАААААААААААААААА
НЕВЕРОЯТНО
Стигнали чинията забелязахем колите на Bip,иво и още ентусиасти,решили и те да се поразходят.докато бяхме в самата чиния дойдоха и още хора и по едно време имаше повече от 12 коли на паркинка отдолу.после си направихме и разходка до шипка,където хората пак гледаха с големи очи красивите баварци.местехме ме се по колите,кой където иска да се вози,където и да спирахме предизвиквахме удивление,а настроението беше на 6.неописуемо е.
Завърнали се в хижата ние с журито се захванахме с грамотите и раздаването на наградите,което ни ангажира до 1 часа през ноща,а Landshar дори до 3.така че втората вечер за съжаление я пропуснах.но пък втората нощ бе невероятна.в беседката се смяхме добронамерено на бисерите на подпийнал фен от пловдивската група.с напредването на ноща и редиците оредяваха,докато накрая не останхме с Bulli,danini,иван от пловдивската група и Казака,който получи смс в момента,в който извади анетната си.решихме,че 4 чяса сутринта е добър момент да прекратим частното парти на собсвеника с негови приятели,които не престанно гърмяха с пистолети във въздуха.на danini колата по неизяснени причини гърмеше като ловджийска пушка(на сутринта Мегов каза,че се събудил,когато ония с пистолетите извадили пушка).понеже бяхме ангажирали охрана на паркинка от страна на полицията,от патрулката излязоха двама полицай,разтърквайки сънено очи.точно в този момент проехтя първия гърмеж от колата на danini,придружена с 30-сантиметров пламък от ауспуха,който на фона на тъмната гора беше невероятно ярък.ченгетата направо подкосчиха.в този момент и Иван запали е21-323-ката си и на самотни рев на danini отговори друг вълк от глуницата.веднага след това се присъеднини рева на 318-ката на Казака.чухме само как единия от пистолетоносците каза по радиостанцията:я пратете подкрепление,че лудите се развилняха!точно тогава пристигна и BULLI от задната част на хижата,надул RAMMSTEIN.веднага към него се устреми един от гостите на собственика на хижата,заради които бяхме принудени да слушаме цяла вечер чалга.отвори вратата на БУЛЛИ и му каза да спре мотора,като се представи за майор еди кой си от КАТ.разговора протече горе долу така – Б-Булли, К – катаджия
Б-що пък да си гася двиагтеля,аз си паркирам,какъв е проблема
К- паркирай веднага колата,че да не започваме проверка на алкохол
Б-(смях)-е вие набархте най-големия трезвеник да го проверявате за алкохол,дай да духам каквото искаш
К- абе ти не се отваряй много,сигурен съм,че нямаш аспирин в аптечката,аз ако не ти намеря мана,няма да съм катаджия
Б-абе я ми поглени номера бе (СТ.....бележка на автора),с кого ще се заяждаш
Катаджията нещо посърна,а БУЛЛИ го довърши с думите:поуицай,с пистует.всички прихнахме и започнахме да допълваме текста с пиуле сус зеуле и така нататък.катаджията промърмори нещо и си тръгна.мисияте бе минала успешно-бяхме развалили с нашата музика от аусписите и тонколоните на отворената кола на БУЛЛИ частнот парти.постояхме,потанцувахме още малко и към 4.30 решихме,че щом не сме успяли да събуди, хижата,можем поне да си легнем.
Край на втори ден
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Май 2003, 19:34

Браво,Ати,благодаря ти за писанието :wave: ,хубаво че по този начин и хората,които не са присъствали на събора :cry: придобиват някаква бегла представа за тая лудница дето е била там :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 07 Май 2003, 20:18

:D ati ~ dude Meрси и от мене за ("късичкото" :lol: хехе j/k ) писане, беше ми mnogo интересно за chetene :yes:

:D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Май 2003, 21:30

няма проблеми ,момчета :D
винаги когато мога ще се старя да пиша кое как е минало(сега като нямам камера ще я карам така :D )
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Май 2003, 22:05

Много здраво беше. Ние се качвахме с приятелката ми към "НЛО-то", което в крайна сметка се оказа мястото, където е открита Българската Социалистическа или Комунистическа Партия не знам точно. Срещнахме по пътя колата на Bip и се закачвахме нагоре заедно. Доста време седяхме горе сами и се любувахме на гледката, докато мощен рев не разтърси планината. Поглеждам от върха и гледам колона баварци катери нагоре 8) Обхвана ме жестоко чувство, гледайки малките точки дживещи се по пътя, но издаващи зверско ръмжене :) Хванах камерата и ги заснех веднага. Хванах ги и на последния завой преди паметника как се нижат един след друг. Постепенно колите станаха бая и настъпи яко оживление :) Скоро ще кача филмчето да се накефите и вие, но за съжаление тъпата камера се оказа с кофти разделителна способност и и филма и снимките са доста малки. Второто гадно нещо е, че в следствие на силния вятър горе не е могъл да се запише ревът на BMW-тата :( Вятърът се наложи, защото беше по-близко и духаше право в микрофона :cry: Но иначе беше неповторимо и продължавам да си мисля за якото изкарване :) А иначе първата вечер Bip, ни ПОВОЗИ с приятелката нагоре със 120км/ч по завоите. Може и повече да е било :) После въртя пергели долу, където се проведоха гонките. Возенето при Bip, остави в двама ни незабравими спомени и сега за него се носат легенди :)
Изображение
Изображение

Назад към Основен Форум