е34 губи вода
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
е34 губи вода
Купих си е34, но имам проблем губи по малко вода ако може помагаите благодаря предварително Бензинова няма газ 520i с климатроник
Последна промяна sofi4eto на 07 Окт 2010, 21:04, променена общо 1 път
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: е34 губи вода
sofi4eto написа:Купих си е34, но имам проблем губи по малко вода ако може помагаите благодаря предварително
А мойта губи газ и бензин .
Ако беше казал ква е точно колата , загрява ли не загравя ли , тече ли некъде....разни такива може и да фърлим един бобец!

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
мисля че е на......ВоДа,той писа човека ама Вие...?!
Майтапа на страна- с кой мотор е,вдига ли ти температура...?!Дай подробности,че да са ти полезни колегите с по големи технически познания.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Провери за течове по цялата охладителна система,колата пуши ли? Как е маслото?
/// 6>4

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
TheKiller написа:Провери за течове по цялата охладителна система,колата пуши ли? Как е маслото?
когато цепката е вьрху радиатора може и да не видиш теч понеже се изпарява
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
провери охлаждащата течност за газове, за да отхвърлиш вариант гарнитура или глава...че на новозакупена кола съм я сърбал аз таз попара...два пъти. или я закарай на няк дет разбира да погледне свещите на отделните цилиндри. обикновено по тях се познава, ако в няк цилиндър влиза водица!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Преди около месец имаше другарче, което се оплакваше от същият проблем. Само че той ми звънна и ми каза "не знам ко стаа, ма мноо загряа брат, помагай". Като я поогледахме- водата и е малко. допълвам аз, обезвъздушавам, карам- проблеми никви. След три дена звъни и ми вика" ба си мамата, ще се пукне, дадох и пойче газ и сите стлелки одиа у десно". Изрично му бях казал, да провери за течове и да следи нивото на охлаждащата течност. Идва пак- гледам я и не вярвам ко стаа. Двигателя мърка кат манастирски котарак, всичко перфе, а водата я няма. И късмет, брат ми откри, че пуска от радиатора. Но толкова е малка цепката и толко по мъничко пуска, че само на късмет да се намери. Давам ти примера не за друго, ами първо да земеш да проследиш всичко де тече вода по него, или извикай някой колега дето ти е близо и си има понятие. Тука трудно ше се оправи, а още повече- с тази оскъдна информация, която даваш. Поздрави.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
8 мнения
• Страница 1 от 1