Бърз въпрос за метални джанти
Модератор: Технически модератори
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1

Бърз въпрос за метални джанти
Здравейте, изпадат ми едни джанти 15-ски от Е34 6J ET20, та мисълта ми е....трябват ми за задни на Е36...
рових в нета и ми излизат два варианта 6J ET20 и 7J ET20 Някой имали идея визуално дали ще има ралика при Е36,за да зная дали да ги взимам Мерси предварително
  Мерси предварително  
			рових в нета и ми излизат два варианта 6J ET20 и 7J ET20 Някой имали идея визуално дали ще има ралика при Е36,за да зная дали да ги взимам
 Мерси предварително
  Мерси предварително  
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- shumanski1
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e36 318-жената,e34 520-аз
Re: Бърз въпрос за метални джанти
ето как стоят 16ки 7,5ж/ет18 или ет20 на е36, но само с 205/55/16.
с железни джанти от е34 ще ти направи добра стойка,не се чуди 

с железни джанти от е34 ще ти направи добра стойка,не се чуди

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Знам, не се чудя...много ме кефи   Но питането ми е друго - понеже намерих метални 15-ски от Е34 с ЕТ20 но са с Ж6, а не 7....и мисълта ми е...каква ще е разликата...дали няма да ми седят като обикновенните Е36-цови ламаринки с които съм
  Но питането ми е друго - понеже намерих метални 15-ски от Е34 с ЕТ20 но са с Ж6, а не 7....и мисълта ми е...каква ще е разликата...дали няма да ми седят като обикновенните Е36-цови ламаринки с които съм  
			 Но питането ми е друго - понеже намерих метални 15-ски от Е34 с ЕТ20 но са с Ж6, а не 7....и мисълта ми е...каква ще е разликата...дали няма да ми седят като обикновенните Е36-цови ламаринки с които съм

- jullydjs
- ентусиаст
- 

- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Разлики във външен вид няма при е34, просто едната е малко по тясна

това и с моите малко познания го забелязах
  това и с моите малко познания го забелязахно мисълта ми е...аз го правя, за да ми станат задните джанти по-изнесени от предните които са ми стокови на Е36....та дали с Ж6 няма да се загуби този ефект
 За да знам дали да ги купувам или да продължавам да си търся Ж7
  За да знам дали да ги купувам или да продължавам да си търся Ж7  

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Карал съм със j 6   и  j 6 ,1/2.  На Е34 стандарта е 6, 1/2. Разлика визуално няма, или поне не е голяма. Едната е незначително по-широка, ако това ти е въпроса. Стоят им най-добре гуми 205/60 или 205/65, с каквито карах аз.  За j7, които имаше на едно БМВ комби ТДС последно беше с 225/55. Иначе се разтяга много гумата. Ако ще караш с гуми до 205, причина да търсиш по-широки джанти няма.
			С времето се  уверих,   че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Мерси много колеги....скоро ще пусна и снимки на резултата  

7 мнения
			 • Страница 1 от 1