19 09 2005 кат
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ПАНИКАТА Е ИЗЛИШНА
Вчера минавах три пъти с 40-45 км/ч по целия мост и огледах доста добре пък и не бях сам!!! Статична камера на моста няма... гледал съм даже и по рекламите и по близките блокове да няма!
Явно Дизелчето са го снимали от кола
И все пак внимавайте като изпреварвате коли с тъмни стъкла с превишена скорост
Дилян Пенчев
Вчера минавах три пъти с 40-45 км/ч по целия мост и огледах доста добре пък и не бях сам!!! Статична камера на моста няма... гледал съм даже и по рекламите и по близките блокове да няма!
Явно Дизелчето са го снимали от кола
И все пак внимавайте като изпреварвате коли с тъмни стъкла с превишена скорост

Дилян Пенчев
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
Добре,че си проверил и следващия път ако минаваш покрай Хотел Хемус пак провери дали има,и тунела на Люлин пак виж !Благодаря за предупреждениято !
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Докато бях на бачкане един от фирмените шофьори го бяха снимали там с около 120 км/ч. Снимката беше откъдето Ви казах, снимано отгоре. Самата призовка дойде около 3 седмици след датата на нарушението. И аз, а и други колеги са минавали оттам с по - високи скорости без последици. Не знам каква е избирателността и кога снима - кога не.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Преди повече от месец увеличиха максималната скорост по булевард "Брюксел" на 80 км/ч. Имаше го в новините, ама трябва пак да се провери.
Освен това административните нарушения имат срок от 1 месец, през който административно наказващия орган трябва да се произнесе - ако се превиши срока става процесуално нарушение, което при обжалване на акта го прави невалиден.
Освен това административните нарушения имат срок от 1 месец, през който административно наказващия орган трябва да се произнесе - ако се превиши срока става процесуално нарушение, което при обжалване на акта го прави невалиден.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Това значи ли че ако те актуват в някой друг град и ти бавят талона повече от 1 месец може да обжалваш акта?
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Най-вероятно е снимано от учебен автомобил,защото някои от тях вече са снабдени с камери!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
BMWgirl_Z8 написа:Най-вероятно е снимано от учебен автомобил,защото някои от тях вече са снабдени с камери!
Учебен автомобил и камера? НЕ ставай смешна

Преди седмица две изпреварих един учебен точно на Брюксел, ако дойде честита ще ти се извиня публично. А между другото ми ормъзна да повтарям но колите с камери с 5 пише ги поне на 100 места

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Eвалата... и в Люлинскиа тунел ли има камери ?
ами дупе да ми е яко ако е така... нема да има книжка 

Penchev написа:абе не знам както и да го мисля ако камерата е статична и снима всичко живо аз на левия и на десния и на всичките завой включително при порше-то минавам яката работа...
Доста често ми се налага да ходя до там по работа и всеки път бързам и там нема коли, пешеходци и перкам с по над 160![]()
Вярно кофти са снадките и скоростта не е малка ама там ограничението да е 50 си е пълна простотия... а на Цариградското е 80 дето има стотици жертви![]()
![]()
Пък на моста нито пешеходец мое да ти излезне нито рейсове има,... трафика е слабама УВИ няма знак за ограничение което ще рече че е 50 защото е в града
![]()
П.С. Ако получа честитка и не се явя какво ставаА има ли някво оправяне там или директно ти монтират талончето в картотеката им
![]()
Дилян Пенчев
Пенчев ограничението не е 50 км.а 70 като за бул.с две ленти
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3