Стелки за E36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
От кръговото на 4-ти км. тръгваш към Дървеница, на 50 метра веднага вдясно, има като локално платно с паркинг.
Never mistake motion for action...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Lion написа:От кръговото на 4-ти км. тръгваш към Дървеница, на 50 метра веднага вдясно, има като локално платно с паркинг.
ааааааааааааааа да сетих се ....това е посока КАТ

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Сори,ама магазина на Лаг ООД не е там поне от 2 месеца.Ако някой
знае къде се е преместил,да сподели.
знае къде се е преместил,да сподели.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Казвай те, че аз с тези платнени стелки ....не ми се говори на какво е заприличал мокета ......а 120лв. не ми се дават

- marto bmw
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318 TDS
Здравейте аз лично пазарувах от магазиназа платове преди около 1 месец, премести в кв. Горубляне посока от околовръстното към центъра на квартала първата пряка в ляво и след около 100м от дясно на ъгъл с първата или втората пряка. На някой ако мога да бъда от полза, знам точно къде е.
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
леле
Моите стелки са си като нови,всичките ми копчета са си на лице,но на шоф. и на пасажерската седалка копчетата си излизат както си искат, а мокета на пасажерската е страшно скасан точно между седалката и стелката все едно някаква пача го е пробила нарочно с токчетата си............ Та тоя мокет може ли да се оправи по някакав начин и има ли някои от вас опит с този проблем............... 

- a03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 28i
Аз пък нямам копчета на шофьорското място.Това нормално ли е, имам само от другата страна.Има ли начин да се сложат тия далаверки допълнително и ако има как?
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Аз бих си купил за 120лв., само че нямам захващане на пода?
Това допълнителна екстра ли е? И мога ли да го сложа сега?

- i--v--o
- кандидат ентусиаст
-
Някой знае ли къде се продават само копчетата за захващане на стелките (долните и тези които са на самите стелки) ще съм много благодарен ...

- marto bmw
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318 TDS
Точен адрес като улица не знам. Но от там си купих тапицерията за тавана.Мога да ти дам пояснение за мястото само така:
Ако караш по околовръстното от Младост към с. Лозен на карулката за Панчерево завиваш на ляво към кв. Горубляне след, което завиваш първата пряка в ляво и завиваш първата или втората пряка в дясно на десет метра от дясно има къща с магазин на първия етаж. Няма начин да не я видиш а и който и да питаш в околноста ще те опъти. Ако ще правиш стелки ,МОЛЯ напиши цена и дали са читави, захващане за копчетата на пода правят ли.Благодаря Ти.
Ако караш по околовръстното от Младост към с. Лозен на карулката за Панчерево завиваш на ляво към кв. Горубляне след, което завиваш първата пряка в ляво и завиваш първата или втората пряка в дясно на десет метра от дясно има къща с магазин на първия етаж. Няма начин да не я видиш а и който и да питаш в околноста ще те опъти. Ако ще правиш стелки ,МОЛЯ напиши цена и дали са читави, захващане за копчетата на пода правят ли.Благодаря Ти.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2