Въпрос към знаещите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

E34 Маниак
Аватар

Въпрос към знаещите

Мнение от Georgi » 05 Дек 2005, 18:21

Всички знаете функцията на климатика лятото да върти само въздуха в купето,та въпроса е следния какво точно се получава като при влючено парно се включи тази функция.При мен ми се струва,че се включва климатика.
Питам защото ми омръзна като си пусна парното да дишам пушека на колата преди мен :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Дек 2005, 18:39

Аз съм с обикновен климатик и е невъзможно да се включи компресора му. При включването на този бутон се затваря една клапа и спира притокът на външен въздух към вентилатора на купето(парното, климатика) :roll: :roll:Тоест ефектът ще е както лятото, но този път ще се върти в затворен кръг топлият въздух
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 05 Дек 2005, 18:42

Да не се очудиш само ако изведнъж ти се запотят прозорците.... Причината ще е само в това, че си активирал въпросната функция - да върти въздуха само в купето.

Останалото е кратко и ясно обяснено от колегата над мен ;)
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 05 Дек 2005, 18:49

Фидел Кастро написа:Аз съм с обикновен климатик и е невъзможно да се включи компресора му. При включването на този бутон се затваря една клапа и спира притокът на външен въздух към вентилатора на купето(парното, климатика) :roll: :roll:Тоест ефектът ще е както лятото, но този път ще се върти в затворен кръг топлият въздух

Да ама не е това ефекта за съжаление поне при климатроника.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 05 Дек 2005, 19:55

Аз също съм с климатроник и ефекта е точно както го описва колегата ;)
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 05 Дек 2005, 20:04

При климатроника наистина го върти вътре,
в купето съм с климатик и верно го пуска :roll:

Назад към Основен Форум