Въпрос към знаещите
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос към знаещите
Всички знаете функцията на климатика лятото да върти само въздуха в купето,та въпроса е следния какво точно се получава като при влючено парно се включи тази функция.При мен ми се струва,че се включва климатика.
Питам защото ми омръзна като си пусна парното да дишам пушека на колата преди мен
Питам защото ми омръзна като си пусна парното да дишам пушека на колата преди мен

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Аз съм с обикновен климатик и е невъзможно да се включи компресора му. При включването на този бутон се затваря една клапа и спира притокът на външен въздух към вентилатора на купето(парното, климатика)
Тоест ефектът ще е както лятото, но този път ще се върти в затворен кръг топлият въздух

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Да не се очудиш само ако изведнъж ти се запотят прозорците.... Причината ще е само в това, че си активирал въпросната функция - да върти въздуха само в купето.
Останалото е кратко и ясно обяснено от колегата над мен
Останалото е кратко и ясно обяснено от колегата над мен

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Фидел Кастро написа:Аз съм с обикновен климатик и е невъзможно да се включи компресора му. При включването на този бутон се затваря една клапа и спира притокът на външен въздух към вентилатора на купето(парното, климатика)![]()
Тоест ефектът ще е както лятото, но този път ще се върти в затворен кръг топлият въздух
Да ама не е това ефекта за съжаление поне при климатроника.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
6 мнения
• Страница 1 от 1