Смяна кормилни накрайници
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Смяна кормилни накрайници
Колега, смяната не е трудна, стига да имаш подходящо оборудване. отвиваш гайката на късия накрайник от шенкела. със скоба ги разкачаш двете неща. има конус там и се стяга гадно. без скоба не става. машах маншоните на рейката. по-скоро откачаш скобана на маншона от рейката. там ще видиш гайката на вътрешния накрайник с която е завит към рейката. за там ти трябва водопроводен ключ. нещо 32 или 34 ли беше....не съм сигурен...абе с такъв раздвижен ключ стгава без проблем. отвиваш го от рейката. после идва ред на менгемето, бренера и чираците. стягаш за шестостена на вътрешния накрайник към менгемето. има една гайка дето държи контра- отвиваш. нагряваш вътрешния накрайник с бренера. на мен ми отне 15.тина мин нагряване. гепиш с едни яки цираци и с двете ръце го отвиваш....трябват мускули малко накрая
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
абе моят луфт е половин косъм и е само от едната страна
понякога когато съм отдолу и пипам ми се струва че го няма и само си внушавам за луфт.
така че ще си карам докато не си покаже рогата и тогава-смяна. до тогава някой колега ако намери снимки да ги побликува тук или ако някой прави процедурата може да направи няколко тъкмо темата ще стане 6 точки.
понякога когато съм отдолу и пипам ми се струва че го няма и само си внушавам за луфт.
така че ще си карам докато не си покаже рогата и тогава-смяна. до тогава някой колега ако намери снимки да ги побликува тук или ако някой прави процедурата може да направи няколко тъкмо темата ще стане 6 точки.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
katronski_br написа:абе моят луфт е половин косъм и е само от едната страна
Не можах да снимам като го сменях,но ще ти препоръчам ако имаш пари да го смениш

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2