Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)

Мнение от Alexi » 13 Окт 2010, 16:50

Илков що си мислиш че твоя мотор е по елементарен от дизелов и че няма какво да му се счупи .. само 4те ти ламбда сонди са към 1500 лв а са консуматив ... чукай на дърво :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 13 Окт 2010, 18:16

K_Ilkov написа:...дизел мафията...
това ми хареса... викат ми дон нафталеоне 8)

K_Ilkov написа:...ти колко милиона километра си навъртял?...
около половин, но с 10-ина различни превозни средства - и бензинови и дизелови. и двата двигателя си имат различни плюсове наистина. не съм съгласен само, че поддръжката на бензина е по-евтина като цяло.

K_Ilkov написа:...ми що не ги карате без турбо дизелите като не е двигател турбината?
щот вече нема дизел без турбо, ама като гледам скоро и бензин без турбо нема да остане ;)

K_Ilkov написа:...неоспоримо е само, че всички са напънати по другото може доста да се спори...
абсолютно си прав, колега :yes:
но потенциалът на двигателите е достатъчно голям и напъването ще продължи, заради високата конкуренция. много скоро двулитровите двигатели ще станат по 200 коня серийно производство.

п.с. нали ви писах, че ще налея малко нафта в огъня, за да разпаля спора. в действителност харесвам и двата типа двигатели и в момента карам и бензин и дизел (бмв-та естествено), взависимост от случая, и много им се кефя :driving:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 14 Окт 2010, 9:08

Alexi написа:Илков що си мислиш че твоя мотор е по елементарен от дизелов ...

щото е така :mrgreen:

Alexi написа: какво да му се счупи .. само 4те ти ламбда сонди са към 1500 лв а са консуматив ... чукай на дърво :mhihi:

много съм далеч от такива помисли - всеки мотор след 97-8 може да те вкара в такива разходи без много зор

и да всеки ден чукам на дърво хвърлям сол и съм му вързал червен конец на ламбдите :mhihi:

@ndro написа:не съм съгласен само, че поддръжката на бензина е по-евтина като цяло.

щот вече нема дизел без турбо, ама като гледам скоро и бензин без турбо нема да остане ;)

за подръжката просто няма кво да спориме - в грешка си отвсякъде :mhihi:

за турбото има бе - 324 е30 :mhihi: що не ги карате :?:

пс успех ви желая и на двамата и кой квото иска да кара
ама не се превъзбуждайте толко с тия дизели :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Окт 2010, 22:46

Как е днес дизел манията? Нямаше ли Е30-ски за наказване :conf: Покрай тая тема започнах все по-често да идентифицирам такива Фордове на пътя не просто като "някаква баничарка" а като "колата на Алекси", а от там се сещам за тая тема и все ми става позитивно настроението :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Окт 2010, 23:42

как беше "дизела е само за топлене" :mhihi: :winky:
http://www.youtube.com/watch?v=RHoBnbt8 ... re=related
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 15 Окт 2010, 8:30

K_Ilkov написа:
Alexi написа:Илков що си мислиш че твоя мотор е по елементарен от дизелов ...

щото е така :mrgreen:

Alexi написа: какво да му се счупи .. само 4те ти ламбда сонди са към 1500 лв а са консуматив ... чукай на дърво :mhihi:

много съм далеч от такива помисли - всеки мотор след 97-8 може да те вкара в такива разходи без много зор

и да всеки ден чукам на дърво хвърлям сол и съм му вързал червен конец на ламбдите :mhihi:

@ndro написа:не съм съгласен само, че поддръжката на бензина е по-евтина като цяло.

за подръжката просто няма кво да спориме - в грешка си отвсякъде :mhihi:

за турбото има бе - 324 е30 :mhihi: що не ги карате :?:

пс успех ви желая и на двамата и кой квото иска да кара
ама не се превъзбуждайте толко с тия дизели :yes:

Колега не че нещо но превазбудения си ти.
Виж този куц дизел върви почти колко " М 5" цата :mhihi: http://www.youtube.com/watch?v=tsStoFUy ... re=related
На този свят не всички коли са бензинови.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Окт 2010, 9:12

:mhihi:

може и аз да съм - сигурно аз пуснах тема колко ми вЪри колата :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 15 Окт 2010, 13:12

K_Ilkov написа::mhihi:

може и аз да съм - сигурно аз пуснах тема колко ми вЪри колата :mhihi:

Няма лошо. :mhihi: Те тия от форд с тази баничарка ще влизат в формула едно и ще се борят за челните места. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FreeSpirit » 15 Окт 2010, 13:39

Alexi написа:Илков що си мислиш че твоя мотор е по елементарен от дизелов и че няма какво да му се счупи .. само 4те ти ламбда сонди са към 1500 лв а са консуматив ... чукай на дърво :mhihi:

Проверявал ли си колко ти струват 4-те дюзи на това Mondeo. Мисля, че са около 4000 лв. Дават им пробег около 150000 км. ако не се лъжа. Така, че когато спестяваш от разход на гориво, слагай в една касичка по някой лев, да имаш за дюзи после.
Ето на каква обява попаднах:
Продавам МОНДЕО 2.2 TDCI/155 к.с., 6СК.. ЗАКУПЕНО ПРЕЗ 04.05г. от МОТОПФОЕ И ПОДЪРЖАНО САМО ТАМ. ПЕРФЕКТНО. С НОВИ ДЮЗИ /3700 ЛВ./ СМЕНЕНИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ, НАКЛАДКИ. ОБСЛУЖЕНО ПРЕДИ 3000км..

http://www.alo.bg/%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-33116

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 15 Окт 2010, 15:16

то на всеки дизел дюзите са толкова пари нови :mhihi: това че изкарват 150к км са глупости .. те може и 20к да не изкарат ,може и 400к да изкарат ... влез във форума на тойота да се начетеш за дюзи на коравите японски машини сглобени в Турция .. между другото дюзи се ремонтират ,кой балък си купува нови ... 180-200 лв е на дюза ремонта със стенд за нов код
Boyadjiev написа:Как е днес дизел манията? Нямаше ли Е30-ски за наказване :conf: Покрай тая тема започнах все по-често да идентифицирам такива Фордове на пътя не просто като "някаква баничарка" а като "колата на Алекси", а от там се сещам за тая тема и все ми става позитивно настроението :mhihi:

ти сериозно ли мислиш че е баничарка :mhihi: щото имам в галерията ли :mhihi: това е работния кон ,той не е кола :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 15 Окт 2010, 15:30

Alexi написа:то на всеки дизел дюзите са толкова пари нови :mhihi: това че изкарват 150к км са глупости .. те може и 20к да не изкарат ,може и 400к да изкарат ... влез във форума на тойота да се начетеш за дюзи на коравите японски машини сглобени в Турция .. между другото дюзи се ремонтират ,кой балък си купува нови ... 180-200 лв е на дюза ремонта със стенд за нов код
Boyadjiev написа:Как е днес дизел манията? Нямаше ли Е30-ски за наказване :conf: Покрай тая тема започнах все по-често да идентифицирам такива Фордове на пътя не просто като "някаква баничарка" а като "колата на Алекси", а от там се сещам за тая тема и все ми става позитивно настроението :mhihi:

ти сериозно ли мислиш че е баничарка :mhihi: щото имам в галерията ли :mhihi: това е работния кон ,той не е кола :mhihi:

Чичо Алекси :bowdown: , ти нарочно ли продължаваш да дразниш ,или наистина си вярваш?!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 15 Окт 2010, 15:38

какво си имаме тук ? 18 годишна Е36ца с кльощаво моторче но пък с М-пакет и 18ки :bowdown: сега ако си и мангал картинката ще е пълна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 15 Окт 2010, 15:46

Alexi написа:какво си имаме тук ? 18 годишна Е36ца с кльощаво моторче но пък с М-пакет и 18ки :bowdown: сега ако си и мангал картинката ще е пълна :mhihi:

Мангал може да е тоя дето те е правил,може би на задната седалка на някой Форд,ама няма значение,ти сигурно не го и познаваш :bowdown:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Окт 2010, 16:02

Alexi написа:какво си имаме тук ? 18 годишна Е36ца с кльощаво моторче но пък с М-пакет и 18ки :bowdown: сега ако си и мангал картинката ще е пълна :mhihi:

:nono: нещо изпростя съвсем
Изображение

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Окт 2010, 16:07

Абе ти нещо повече от феновете на БМВ ли си, понеже караш нова кола или пък са ти пораснали втори чифт... ?! Понеже много глупости говориш! Едни бинокли връчваше, никого не победи, един разход плямпаше, нещо не се получи - има и по-икономични бензини! Ся к'во - лични нападки?! Бахти...

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории