ИЗОБЩО НЕ ПАЛИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo titsov
- Потребител
-
- Кара: Е36 coupe/ E46 320d 00'
- Мечтае да кара: E60 525D
ИЗОБЩО НЕ ПАЛИ
Здравейте колеги, преминавам директно към проблема:
Колата ми(320i ванос купе 95г) прави номера от известно време,не иска да пали,незнам къде е проблема!
преди палеше от раз на няколко пъти започна да се дърпа и не иска да пали,след няколко опита палеше и така около седмица,и сега не иска ИЗОБЩО ДА ЗАПАЛИ!Проверих помпата когато дам на контакт не се чува изобщо да включва,мисля че може да е или бушон или самата помпа да е изгоряла(чувал съм че помпата не изгаря изведнъж)Ако не греша бушон номер 18 е за помпата а той е здрав!Впръсках малко лак за коса и запали но само за малко,колкото лак имаше толкова дълго работи и двигателя!Не знам какво да правя!Ако някой има идея от какво може да е и как може да се отсрани проблема ще съм много БЛАГОДАРЕН!Благодаря ви предварително
Колата ми(320i ванос купе 95г) прави номера от известно време,не иска да пали,незнам къде е проблема!
преди палеше от раз на няколко пъти започна да се дърпа и не иска да пали,след няколко опита палеше и така около седмица,и сега не иска ИЗОБЩО ДА ЗАПАЛИ!Проверих помпата когато дам на контакт не се чува изобщо да включва,мисля че може да е или бушон или самата помпа да е изгоряла(чувал съм че помпата не изгаря изведнъж)Ако не греша бушон номер 18 е за помпата а той е здрав!Впръсках малко лак за коса и запали но само за малко,колкото лак имаше толкова дълго работи и двигателя!Не знам какво да правя!Ако някой има идея от какво може да е и как може да се отсрани проблема ще съм много БЛАГОДАРЕН!Благодаря ви предварително
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: ИЗОБЩО НЕ ПАЛИ
Откачи маркуча отпред,където влиза в рейката и завърти на стартер,ако хвърля гориво не е помпата,ако не хвърля е най-вероятно помпата или релето,което е управлява.
Направи това и пиши какъв е резултата.
Направи това и пиши какъв е резултата.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Колега помпата изгаря изведнъж!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Регулатор на горивото ?
- ivo titsov
- Потребител
-
Откачи маркуча отпред,където влиза в рейката и завърти на стартер,ако хвърля гориво не е помпата,ако не хвърля е най-вероятно помпата или релето,което е управлява.
Направи това и пиши какъв е резултата[/color].
Колеги не е помпата,днес я захраних с ток директно от акумулатора,качи си бензин и колата си запали без проблем!Мисля че може да е релето или бушона,но тъй като Бушон номер 18 е здрав остава да е релето!сега ще търся реле за да го сменя и ще пиша!
Направи това и пиши какъв е резултата[/color].
Колеги не е помпата,днес я захраних с ток директно от акумулатора,качи си бензин и колата си запали без проблем!Мисля че може да е релето или бушона,но тъй като Бушон номер 18 е здрав остава да е релето!сега ще търся реле за да го сменя и ще пиша!
- torabora_3
- Потребител
-
и на моита от време на време ми прави номера ту спира ту си работи помпата и мислех да я сменчм ма за сега работи по4на много рчдко да не пали 

- ivo titsov
- Потребител
-
колеги,колата вече ПАЛИ без проблем!нито реле,нито бушон нито помпата са ми прецакани,оказа се ИМОБИЛАЙЗЕРА!направо ми беше изпушила главата заради него!Сега всичко е супер и пак си
Благодаря на всички!

Благодаря на всички!
9 мнения
• Страница 1 от 1