Поредната.....

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Поредната.....

Мнение от M.Velichkov » 11 Окт 2010, 13:25

Онзи ден, братовчеда на жената се огледа нещо в мойта кола и ми вика:
- Бееее знаеш ли, видях оня ден една като твойта заебана на едно място по корем(!?!)
- Сигурн ли си бе? Да не е друг модел?
- Ми бате де да знам дали е като твойта, от пред ми мязаше като твойта.

дидиииии, викам си е са намазах....палнах колата днеска да ходя да я видя. с мисълта, че може да е нещо читаво и ценно.....за жалост се оказа зарязана и доста оглозгана 23-ка(не 12-ка ама младежа не ги разбира) като изключим дребните липси по мотора, джантите и това, че някой помощник българин е окрал всичките копчета от купето(да го питаш за кво са му?!?) има шибидах, сносни ламарини, някакъв салон(не ми се дигаха калъвките да го гледам в какво състояние е) шофьорската двойка фарове. мотора е м30б25 и си седи в коша....
ако някой си я познае защото има винетки от 2007 и рег. табели съм готов да споделя къде се намира колата......иначе има какво читаво да се свали още от нея
Изображение
Изображение
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Поредната.....

Мнение от Витанов » 11 Окт 2010, 18:31

:shock:
яко е запустяла, но съдейки по някои външни белези ми се струва, че е след фейслифта...
мотор М30Б25 в БМВ Е23 не съм сигурен че има, а и да има те са мнооого редки модели...
по скоро е М30Б28..

налегна ме едно такова чувство :| как може такива модели да "лежат" по улиците безпмощтно...
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DEMIURGE » 11 Окт 2010, 21:33

Това разбира се не е важно в случая, но двигатели М30В25 за е23 има.
Предимно са ги използвали за "общински" нужди, като ниско-бюджетна луксозна кола - при полицията, пожарната и други служби. Друг е въпросът дали е имало смисъл при това тежко купе - според мен са се усетили твърде късно, но вече са били направили една прилична серия. Някой умник е решил да прави икономии и го е измислил по най-неадекватния начин. Но също така е факт, че при един бърз поглед не може да се установи дали двигателят е В25 или В28. И карбураторните и инжекционните модели си приличат твърде много на външен вид.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 12 Окт 2010, 13:21

фастъка написа::shock:
яко е запустяла, но съдейки по някои външни белези ми се струва, че е след фейслифта...
мотор М30Б25 в БМВ Е23 не съм сигурен че има, а и да има те са мнооого редки модели...
по скоро е М30Б28..

налегна ме едно такова чувство :| как може такива модели да "лежат" по улиците безпмощтно...

направо си е фейса. и най вероятно е 2.8. не е блъскана отпред, и да, купето е
в добро състояние. жалко. виждал съм манияци да се борят да съживяват къде къде
по умрели екземпляри.
а 2006-2007, когат хората си повярваха , че имат пари, съм виждал и 5-6 натоварени
на колесар, директно за скраб. ебати идиотите има на тоя свят
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Назад към Shark Sector