За триене!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Re: Хлътнали прагове
Дали е удряна,или са хлътнали от подемник все тая.Вижда се че калниците са криви.
Както казаха bum_bum и Борис_Малинов-добър тенекеджия или нови калници.
А по самите прагове(само левия) има съвсем малко щети.
Както казаха bum_bum и Борис_Малинов-добър тенекеджия или нови калници.
А по самите прагове(само левия) има съвсем малко щети.

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Виждал съм чичка с чисто нов VW Sharan в гумаджийница как му го вдигат на прага и той се смачква...много е относително...
Тея съвети с пластмасовите прагове личен съвет - не ги приемай...особено ако е ниска за нула време ще си ги потрошил. Не че имам нещо против колегите с това мнение.
Тея съвети с пластмасовите прагове личен съвет - не ги приемай...особено ако е ниска за нула време ще си ги потрошил. Не че имам нещо против колегите с това мнение.
- danielbmw3
- кандидат ентусиаст
-
много е ниска, за в момента нищо няма да взимам ами ще видя като има време да отида на майстор да ги изправи.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Свали подкалниците и после калниците и с гумен чук може да ги оправиш сам.Огледай и на други места да няма кривини, но мен ми се струва, че си е точно от подемник.От слизане от тротоари няма как да се намачкат толкова, а и двата са долу горе по един и същи начин згънати за да е от издевателства.Успех.

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
shengi написа:Свали подкалниците и после калниците и с гумен чук може да ги оправиш сам.Огледай и на други места да няма кривини, но мен ми се струва, че си е точно от подемник.От слизане от тротоари няма как да се намачкат толкова, а и двата са долу горе по един и същи начин згънати за да е от издевателства.Успех.
Може да е от тротоари ела питай мене, в един голям дъж слизам от обичайното си място за паркиране но не се виждаше къде е мястото за слизане и се получи точно същото нещо. Боята със сигурност ще падне . Може да не е веднага но след време.
Lurking in the shadows
- danielbmw3
- кандидат ентусиаст
-
Re: За триене!
За триене!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2