Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Бай Митьо написа:FaceOff написа:Scipo, ти не беше ли около 20, накъде да го вдигаш повече тоя тестостерон?
Ако колегата е прав, никакъв смисъл от Axis-HT, Scipo
да на 21 години съм, но смятам, че може още

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Не може.
Аз съм на 24 и почти не го усетих трибулуса, когато го пих просто като добавка. Те и по книгите си го дават , че до 25-26 собственото производство на тест си е на макс. А това на БСН едва ли е по-добро от трибулуса като
тест стимулатор.
Трибестана си има друго предназначение... не си давай излишно парите , ако не правиш PCT.
Аз съм на 24 и почти не го усетих трибулуса, когато го пих просто като добавка. Те и по книгите си го дават , че до 25-26 собственото производство на тест си е на макс. А това на БСН едва ли е по-добро от трибулуса като
тест стимулатор.
Трибестана си има друго предназначение... не си давай излишно парите , ако не правиш PCT.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- scipo
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Не може.
тест стимулатор.
абе то това не е само трибестан, ами има и други стумулатори на тестостерона, един френд пи стимулатура на Гаспари и така изригна направо не ми се вярваше... взе някакъв 4 most anabolic pack, който е от 4 продукта на Гаспари и ефекта беше уау, та за това съм се зарибил да взема и аз нещо подобно, но не съм фен на Гаспари и предпочитам на БСН

може да пробваш и Т-ВОМВ на МНР много по-добро е от БСН но ти си решаваш според мен няма нужда да приемаш
понеже колегите наистина са прави собственото ти ниво на тестостерона е достатъчно високо.
понеже колегите наистина са прави собственото ти ниво на тестостерона е достатъчно високо.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..
scipo, след като гаспарито е действало така при твоя приятел... кво като не им се кефиш, щом работи - действай... не мога да те разбера къв е тоя довод - не ме кефи марката... ама пък къв ефект имаше при еди кой си... тва да не е кола, че ще я гледаш всеки ден... хаповете са си хапове... цветни, безцветни, не ги гледаш - само ги пиеш..
scipo, след като гаспарито е действало така при твоя приятел... кво като не им се кефиш, щом работи - действай... не мога да те разбера къв е тоя довод - не ме кефи марката... ама пък къв ефект имаше при еди кой си... тва да не е кола, че ще я гледаш всеки ден... хаповете са си хапове... цветни, безцветни, не ги гледаш - само ги пиеш..
- scipo
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..
взимал съм други продукти на гаспари, без този... и не съм бил особено доволен.... за това ми е такова мнението за марката

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
scipo написа:
взимал съм други продукти на гаспари, без този... и не съм бил особено доволен.... за това ми е такова мнението за маркатано явно ще играя с нея
Тея anabolik pack-кове не са ли вредни? Колко дълго се пият и какви са резултатите?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Mollov написа:То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..
И все пак тези тест стимулатори , от които най-добрия е трибестана оптимизират собственото производство
на тестостерон.
Докато стероидите изкуствено го завишават. Няма да се впускам в подробности
но са доста различни нещата и все пак тук аас не обсъждаме.
Струват ми се пресилено оскъпени и доооста надценени тези тест стимулатори на "билкова" основа.
Ако бяха толкова добри никой нямаше да прибягва до "бабините зъби" ,когато има нужда от стимулиране
на собствения тестостерон (при PCT).
Гаспари

По-добре си давайте парите за една хубава креатинова матрица , поне наистина ще я усетите, отколкото
100+ лв. за някакъв продукт , който я има ефект, я не...
JOTTO_DEL написа:scipo написа:
взимал съм други продукти на гаспари, без този... и не съм бил особено доволен.... за това ми е такова мнението за маркатано явно ще играя с нея
Тея anabolik pack-кове не са ли вредни? Колко дълго се пият и какви са резултатите?
Кои по-точно имаш предвид.
Има няколко хардкор пак-а на Анаболик Екстрийм , които не са вредни, но и незнам и колко са ефективни за цената си.
Други хардкор продукти са си чисти стероиди. Дай конкретен линк и ще ти кажем дали са "отровни"

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- scipo
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Mollov написа:То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..
И все пак тези тест стимулатори , от които най-добрия е трибестана оптимизират собственото производство
на тестостерон.
Докато стероидите изкуствено го завишават. Няма да се впускам в подробности
но са доста различни нещата и все пак тук аас не обсъждаме.
Струват ми се пресилено оскъпени и доооста надценени тези тест стимулатори на "билкова" основа.
Ако бяха толкова добри никой нямаше да прибягва до "бабините зъби" ,когато има нужда от стимулиране
на собствения тестостерон (при PCT).
ГаспариОт скъпите винаги ще предпочета BSN.
По-добре си давайте парите за една хубава креатинова матрица , поне наистина ще я усетите, отколкото
100+ лв. за някакъв продукт , който я има ефект, я не...JOTTO_DEL написа:scipo написа:
Кои по-точно имаш предвид.
Има няколко хардкор пак-а на Анаболик Екстрийм , които не са вредни, но и незнам и колко са ефективни за цената си.
Други хардкор продукти са си чисти стероиди. Дай конкретен линк и ще ти кажем дали са "отровни"
явно колегата не е разбрал и е помислил, че говоря за стероиди

един съвет само , ако си купуваш добавка каквато и да е НЕДЕЙ ДА Я ВЗИМАШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
И защо реши, че от тоя стак приятеля ти е избухнал точно от тестостероновия бустер. Не го е и усетил даже! Виж, другите неща определено ги е усетил
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
latrel написа:един съвет само , ако си купуваш добавка каквато и да е НЕДЕЙ ДА Я ВЗИМАШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
Айде малко по-сериозно да се отнасяме към съветите...
Напълно съм сериозен!
Аз повече такива боклуци като тея на ***** немските и на ******* американските /които са най-големите представители в БГ/ .... дето ги купуват с изтекъл срок на годност за 5$ и само сменят етикетите , надценката е 300%
По-добре поръчай от Англия изчакай една седмица и за по-малко пари по-добро качество!
Аз повече такива боклуци като тея на ***** немските и на ******* американските /които са най-големите представители в БГ/ .... дето ги купуват с изтекъл срок на годност за 5$ и само сменят етикетите , надценката е 300%
По-добре поръчай от Англия изчакай една седмица и за по-малко пари по-добро качество!
някой пробвал ли е това: PhD Nutrition Synergy Iso7 твърдят, че било доста добро
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Искам да попитам за тази довабка http://www.silabg.com/bg/1971-ANABOLIC-Xtreme-HARD-FX.html дали са безвреднa? Дали ще има ефект? Също може да ми препоръчате нещо, което наистина действа! Искам да кача няколко сантиметра в ръцете и гърдите да ми станат по-големи! Затова ще съм много благодарен ако ми препоръчате нещо, което действа и е безвреднно! Гледам, че пишите да не купуваме продукти от БГ и това за мен е добре, защото ще си ги вземе от Германия!