Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от scipo » 04 Окт 2010, 19:26

Бай Митьо написа:
FaceOff написа:Scipo, ти не беше ли около 20, накъде да го вдигаш повече тоя тестостерон?

Ако колегата е прав, никакъв смисъл от Axis-HT, Scipo

да на 21 години съм, но смятам, че може още :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 04 Окт 2010, 19:44

Не може.
Аз съм на 24 и почти не го усетих трибулуса, когато го пих просто като добавка. Те и по книгите си го дават , че до 25-26 собственото производство на тест си е на макс. А това на БСН едва ли е по-добро от трибулуса като
тест стимулатор.
Трибестана си има друго предназначение... не си давай излишно парите , ако не правиш PCT.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 04 Окт 2010, 23:32

kriso85 написа:Не може.
Аз съм на 24 и почти не го усетих трибулуса, когато го пих просто като добавка. Те и по книгите си го дават , че до 25-26 собственото производство на тест си е на макс. А това на БСН едва ли е по-добро от трибулуса като
тест стимулатор.
Трибестана си има друго предназначение... не си давай излишно парите , ако не правиш PCT.

абе то това не е само трибестан, ами има и други стумулатори на тестостерона, един френд пи стимулатура на Гаспари и така изригна направо не ми се вярваше... взе някакъв 4 most anabolic pack, който е от 4 продукта на Гаспари и ефекта беше уау, та за това съм се зарибил да взема и аз нещо подобно, но не съм фен на Гаспари и предпочитам на БСН :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 05 Окт 2010, 9:30

може да пробваш и Т-ВОМВ на МНР много по-добро е от БСН но ти си решаваш според мен няма нужда да приемаш
понеже колегите наистина са прави собственото ти ниво на тестостерона е достатъчно високо.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Окт 2010, 10:11

То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..

scipo, след като гаспарито е действало така при твоя приятел... кво като не им се кефиш, щом работи - действай... не мога да те разбера къв е тоя довод - не ме кефи марката... ама пък къв ефект имаше при еди кой си... тва да не е кола, че ще я гледаш всеки ден... хаповете са си хапове... цветни, безцветни, не ги гледаш - само ги пиеш..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 05 Окт 2010, 11:43

Mollov написа:То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..

scipo, след като гаспарито е действало така при твоя приятел... кво като не им се кефиш, щом работи - действай... не мога да те разбера къв е тоя довод - не ме кефи марката... ама пък къв ефект имаше при еди кой си... тва да не е кола, че ще я гледаш всеки ден... хаповете са си хапове... цветни, безцветни, не ги гледаш - само ги пиеш..

взимал съм други продукти на гаспари, без този... и не съм бил особено доволен.... за това ми е такова мнението за марката :mhihi: но явно ще играя с нея

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 05 Окт 2010, 12:08

scipo написа:
взимал съм други продукти на гаспари, без този... и не съм бил особено доволен.... за това ми е такова мнението за марката :mhihi: но явно ще играя с нея

Тея anabolik pack-кове не са ли вредни? Колко дълго се пият и какви са резултатите? :?:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 05 Окт 2010, 16:22

Mollov написа:То ако беше достатъчно високо, никой нямаше да зоби преди 25г.... но това е друга тема..

И все пак тези тест стимулатори , от които най-добрия е трибестана оптимизират собственото производство
на тестостерон.
Докато стероидите изкуствено го завишават. Няма да се впускам в подробности
но са доста различни нещата и все пак тук аас не обсъждаме.

Струват ми се пресилено оскъпени и доооста надценени тези тест стимулатори на "билкова" основа.
Ако бяха толкова добри никой нямаше да прибягва до "бабините зъби" ,когато има нужда от стимулиране
на собствения тестостерон (при PCT).

Гаспари :no: От скъпите винаги ще предпочета BSN.

По-добре си давайте парите за една хубава креатинова матрица , поне наистина ще я усетите, отколкото
100+ лв. за някакъв продукт , който я има ефект, я не...

JOTTO_DEL написа:
scipo написа:

Тея anabolik pack-кове не са ли вредни? Колко дълго се пият и какви са резултатите? :?:

Кои по-точно имаш предвид.
Има няколко хардкор пак-а на Анаболик Екстрийм , които не са вредни, но и незнам и колко са ефективни за цената си.
Други хардкор продукти са си чисти стероиди. Дай конкретен линк и ще ти кажем дали са "отровни" ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 05 Окт 2010, 18:30

kriso85 написа:

И все пак тези тест стимулатори , от които най-добрия е трибестана оптимизират собственото производство
на тестостерон.
Докато стероидите изкуствено го завишават. Няма да се впускам в подробности
но са доста различни нещата и все пак тук аас не обсъждаме.

Струват ми се пресилено оскъпени и доооста надценени тези тест стимулатори на "билкова" основа.
Ако бяха толкова добри никой нямаше да прибягва до "бабините зъби" ,когато има нужда от стимулиране
на собствения тестостерон (при PCT).

Гаспари :no: От скъпите винаги ще предпочета BSN.

По-добре си давайте парите за една хубава креатинова матрица , поне наистина ще я усетите, отколкото
100+ лв. за някакъв продукт , който я има ефект, я не...

JOTTO_DEL написа:
scipo написа:

Кои по-точно имаш предвид.
Има няколко хардкор пак-а на Анаболик Екстрийм , които не са вредни, но и незнам и колко са ефективни за цената си.
Други хардкор продукти са си чисти стероиди. Дай конкретен линк и ще ти кажем дали са "отровни" ;)

явно колегата не е разбрал и е помислил, че говоря за стероиди :) ето пака, за който говоря :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 05 Окт 2010, 19:00

един съвет само , ако си купуваш добавка каквато и да е НЕДЕЙ ДА Я ВЗИМАШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 05 Окт 2010, 19:02

И защо реши, че от тоя стак приятеля ти е избухнал точно от тестостероновия бустер. Не го е и усетил даже! Виж, другите неща определено ги е усетил

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 05 Окт 2010, 19:04

latrel написа:един съвет само , ако си купуваш добавка каквато и да е НЕДЕЙ ДА Я ВЗИМАШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Айде малко по-сериозно да се отнасяме към съветите...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 05 Окт 2010, 19:36

Напълно съм сериозен!
Аз повече такива боклуци като тея на ***** немските и на ******* американските /които са най-големите представители в БГ/ .... дето ги купуват с изтекъл срок на годност за 5$ и само сменят етикетите , надценката е 300%
По-добре поръчай от Англия изчакай една седмица и за по-малко пари по-добро качество!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 05 Окт 2010, 20:30

някой пробвал ли е това: PhD Nutrition Synergy Iso7 твърдят, че било доста добро
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 05 Окт 2010, 21:27

Искам да попитам за тази довабка http://www.silabg.com/bg/1971-ANABOLIC-Xtreme-HARD-FX.html дали са безвреднa? Дали ще има ефект? Също може да ми препоръчате нещо, което наистина действа! Искам да кача няколко сантиметра в ръцете и гърдите да ми станат по-големи! Затова ще съм много благодарен ако ми препоръчате нещо, което действа и е безвреднно! Гледам, че пишите да не купуваме продукти от БГ и това за мен е добре, защото ще си ги вземе от Германия!
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата