моторче за парното/климатроника
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- J.Biznesam5
- Потребител
-
- Кара: Bmw e34 520i 24v
- Мечтае да кара: bmw 760li
- Детайли за колата: ел.люк,ел.стъкла,централно,газов инжекцйон,за сега има обикновени ляти джанти.Но всичко с времето си:)))))
моторче за парното/климатроника
Колеги на е34 не ми работи моторчето на парното, и се интересувам дали има значение дали е с климатроник или без.И някой знае ли как вървят цените им.Благодаря предварително

Има ли нещо по хубаво от това да имаш BMW
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: моторче за парното/климатроника
J.Biznesam5 написа:Колеги на е34 не ми работи моторчето на парното, и се интересувам дали има значение дали е с климатроник или без.И някой знае ли как вървят цените им.Благодаря предварително![]()
Има значение и то голямо, не че не могат да се насадят само лопатките от старото ти моторче де, но това си е одисея с неясен край

- J.Biznesam5
- Потребител
-
- Кара: Bmw e34 520i 24v
- Мечтае да кара: bmw 760li
- Детайли за колата: ел.люк,ел.стъкла,централно,газов инжекцйон,за сега има обикновени ляти джанти.Но всичко с времето си:)))))
Аз имам моторче от бмв без климатик,ако пресадя лопатките щестане ли както спомена
Благодаря 

Има ли нещо по хубаво от това да имаш BMW
- martyn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525ix touring
- Мечтае да кара: м5
ще стане колега но трябва много внимателно да се демонтират и монтират,защото се чупят

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
При мен се беше разтекло лятото..Свалих целия модул с клапаните почистих ги разглобих турбинката но ми направи впечтление че магнита който трябва да е залепен нанея се въртеше свободно (при теб проблема може да е същия или да е пълно с боклуци)..Проблема при мен се оказа (но още не е ясно откъде течеше) от оплътнението на чашката между статора и турбинката..Смених таза "ластича" няколко пъти накрая намзах всичко с черен силикон на виктор рейнс но все си течеше...Проблема се реши с друг цял модул.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

5 мнения
• Страница 1 от 1