Проблем с фара ;/
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Проблем с фара ;/
Здравейте колеги!
Както сами виждате съм нов в форума, но от дълго време го наблюдавам и интересувам за марката. От скоро и аз съм горд собственик на е46
Имам обаче малък проблем. Единия фар ми се прецака. Аз съм с рефлекторните такива и между двата кръга има една пластмаса която го играе декорация някаква ли незнам... ама се размести и сега един вид ми виси вътре в фара. Гледах клипчета в интернет за разглабянето на фара.. ама немога бе... егати чопчетата на долната лайсна не помръдват, а неискам да вадя целия фар защото несмятам че е необходимо. Все пак прикачвам снимка да си кажете има ли нужда да се сваля целия фар или не. И така питам за човек от Варна с е46 и добра воля, който е разглабял фара и може да ми помогне щото немога да го разглобя
. Ако някой има желание да ми окаже помощ моля нека да ми пише тук или на лично. Благодаря! Ако без да искам съм потъпкал някое правило на форума с темата си моля да бъда извинен. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Проблем с фара ;/
Вадиш първо мигача,после смело дърпаш веждата под мигача откъм бъбреците и полека лека към края(към мигача) след тва слюдата се сваля лесно само на чопове е.Успех.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Да ! както ти е обяснил колегата ....
1-во мигача
после една пластмасичка отгоре махнах
после тая долната лсйтна ,като откопчееш 1-во отвътре после от страната на калника
след тва стъклото е лесно
ето тука колегите са сложили клипчета !
има и тема по трудово обучение , дето си е много полезна :
1-во мигача
после една пластмасичка отгоре махнах
после тая долната лсйтна ,като откопчееш 1-во отвътре после от страната на калника
след тва стъклото е лесно

[/url]http://www.fastm.com/m3/angeleyes_chromium.html
[url]
http://www.fastm.com/m3/angeleyes_orionv2.html[/url]
[url]http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=905125
ето тука колегите са сложили клипчета !
има и тема по трудово обучение , дето си е много полезна :
E46 DIY или направи си сам...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=5831&start=45

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Да колеги благодаря за инфото. По принцип имам проблем с свалянето на самия мигач. Затова и търся колега от Варна
Много съм страхлив още и незнам къде да бръкна какво да напъна за да излезе.. но карай.. преди 15 минути един пиян олигофрен ми потроши колата... явно така ми е било писано.. да си скъсам гъза от бачкане за колата мечта и сега да не мога да спа за да видя на сутринта само въпросния мигач който трябваше да сваля ли е счупен или и цялата е надрана... Направо колеги съм в траур... Колата е на 2 дни даже не съм я прехвърлил още... каква завист какво нещо... Карай ламарини се изправят.. ама грешката му е била че е посегнал на баща ми.. Ако някой варненец има желание да ми помогне с фара много ще съм благодарен да се видим и да обменим мнения защото са ми мъгла много неща и имам много въпроси .

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Колега , тука има бол теми за всичко дето ти трябва , пък и за такова дето не ти трябва
Съжалявам за колата, то нали е установен тоя дето я е ударил - щом е пил - ще плаща от джоба и тва е !
p.s. мигача на купетата е с болче !
На седана е "защипан" (само трябва да се повдигне леко с отверка през дупката) мисля

Съжалявам за колата, то нали е установен тоя дето я е ударил - щом е пил - ще плаща от джоба и тва е !
p.s. мигача на купетата е с болче !
На седана е "защипан" (само трябва да се повдигне леко с отверка през дупката) мисля

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Мигача при Е46 преди фейса се държи посредством една V-образна скоба, която е в легнало полужение (наляво) - натискаш смело с отвертка през дупката на калника (вижда се като вдигнеш капака) и дърпаш мигача навън.
Поставянето му е по същия начин - напасваш мигача, натискаш с отвертката и буташ навътре.
Няма нищо страшно - действай смело - не е от стъкло да го строшиш толкова лесно
Поставянето му е по същия начин - напасваш мигача, натискаш с отвертката и буташ навътре.
Няма нищо страшно - действай смело - не е от стъкло да го строшиш толкова лесно

6 мнения
• Страница 1 от 1