Визуален и силов тунинг и във какви пропорции?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 16:27

Не мога да му обясня че колата е направена да се кара а не да има дискотека, DVD или Playstation вътре

Е дай да му покажа тогава какво имам в Мерцедеса(дизелче,3000 турбо).DVD,VDC,MP3,два монитора,телевизия,усилватели,туби.....сичкото 3000 пари.Много як тунинг ей. :mhihi:Нищо че отдолу капе масло.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2005, 16:28

F-14 написа:..........аз съм тъп гъз :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Що си тъп като гъз :?: Карбонов капак ли си имал на някоя кола :?: , броня от щатите ли :?: Джанти от щатите ли :?: Какво :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 16:36

и аз искам ама няам снимки поне не и такива на завършената кола :)
Да ся келемето ма оплю щото са кефи на бмвто повече от на голфа ми и щото голфа не е задно :)
колата на Явор та кефи също....няам коментар :)
после - ся верно има кам 30000 такива голфа ама ги има щото копираха моя- аз лично съм закарал 3 голфа да им правят добавки като моите.
ДА сигурно ти би заложил на неговата кола,аз пък ти казвам че като си напускам музики неони тъпни мойта щяха да и са кефят повече щото беше по атрактивна отвън.
Бавна не отричам :)
Да на лъчката колата е супер според теб щото ти се кефиш и автомобили за каране макар и грозни :)
Aз НЕ.
Пък и аз не съм писал да го заебе човека от това което пиша,даже не знаех че посещава форума.
Казах ти че няма хубави коли - поне не и много.И че споделяме мнение за такива единствено в лицето на евото и на ТТто.
....
аре ше пиша пак че ме викнаха на вън НОООО не сме свършили :)))))))))))))))))))))))))))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 16:42

kelesha написа:
F-14 написа:..........аз съм тъп гъз :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Що си тъп като гъз :?: Карбонов капак ли си имал на някоя кола :?: , броня от щатите ли :?: Джанти от щатите ли :?: Какво :?:

чети внимателно защо някой е тъп гъз- да пише че съм имал някъде нещо?
пише че бих дал пари за тва.Ти щото не ма познаваш и не знаеш дали бих го направил смотан :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2005, 17:03

F-14 написа: Да ся келемето ма оплю щото са кефи на бмвто повече от на голфа ми и щото голфа не е задно :)

Не оплюх та щото нямаш право да коментираш по този начин чужди коли без да си конкретен и просто да казваш че са грозни

F-14 написа: колата на Явор та кефи също....няам коментар :)

Да кефи ма

F-14 написа: после - ся верно има кам 30000 такива голфа ама ги има щото копираха моя- аз лично съм закарал 3 голфа да им правят добавки като моите.

Муахахахахахахахахаххахаахах по голяма глупост няма..........ти си мислиш че са копирали твоя щото си самовлюбен, чакай верно забравих, ти твойте брони прагове и тъпни си ги измисли сам и сам си ги ля и сичко, джанти също сам си ля...............ае ти в час ли си бе човек :?: :mhihi:

F-14 написа: ДА сигурно ти би заложил на неговата кола,аз пък ти казвам че като си напускам музики неони тъпни мойта щяха да и са кефят повече щото беше по атрактивна отвън.

Атрактивна е баба ми като играй кючек по килоти.......така на писане е ясно че до консенсус няя стигнем ма просто не са заблуждавай че на колата ти е била атрактивна, а на Лъчо горкия човецец колата му е зле :( :D

F-14 написа: Бавна не отричам :)

Бавна е лека шега за таз кола, тя беше невероятно бавна, по бавна от нея нямаше в цялата гама на Голф......или бъркам :?: :D

F-14 написа: Да на лъчката колата е супер според теб щото ти се кефиш и автомобили за каране макар и грозни :)
Aз НЕ.

Ти са кефиш на кич и ако тоз кич дай боже върви то е за да кажеш скии ква бърза кола имам..........иначе да я караш пак нямаш дупе........аз тва не го разбирам честно казано обаче :)

F-14 написа: Казах ти че няма хубави коли - поне не и много.И че споделяме мнение за такива единствено в лицето на евото и на ТТто.....

Само да ти кажа че ТТ-то няма брони, няма спойлери няма карбонов капак, няма неони, няма музика, няма ДВД, няма аквариум в риби вътре, няма още такива 1001 тъпни, ТТ-то си е кола с 4 джанти ОЗ, един мотор и едно кормило.........как така та кефи тогаз таз кола, нещо не се връзва с предтставите ти ми се струва :?: :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 02 Дек 2005, 17:20

F-14 написа:........

:OT: Хубаво е когато критикуваш някой толкова компетентно,човек ще рече ти си имал,правил и карал най-хубавите коли на света :lol: ,да пуснеш снимки на твоята кола която ти си карал и тунинговал.Мисля че се сещам за коя 4-ка става дума ,вижадал съм снимки из нета,и мога ди ти кажа,че с фешън пласмаските и окачване на две педи от земята пък и с двигател 1,4 и на паркинга не става за гъзареене. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2005, 17:34

F-14 написа:чети внимателно защо някой е тъп гъз- да пише че съм имал някъде нещо?
пише че бих дал пари за тва.Ти щото не ма познаваш и не знаеш дали бих го направил смотан :)

На приказки и аз бих дал пари, дай обаче над 2000++лв за карбонов капах и пак ше си говорим..........между другото Лъчо също кара с оригинален волан на Суабруто макар че продава китаиски волани иначе........джанти има няколко комлекта НОВИ също.........така че той не жали пари въобще, гарантирам ти че само по тази си кола е дал много повече пари отколкото ти по Голфа и БМВто взети заедно :) Според мен той си е човек който заслужава уважение, а не храна най малкото с обяснението ГРОЗНА Е ТАЗ КОЛА......тва е ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Batzoro » 02 Дек 2005, 17:44

landikar написа:............

За твойта кола мога да кажа само :clap: :clap: :clap:

F-14 написа:..................

Тва ф-14 мечтаната ти скоростна кутия ли е :mhihi: :mhihi:

boost написа:
F-14 написа:........

:OT: Хубаво е когато критикуваш някой толкова компетентно,човек ще рече ти си имал,правил и карал най-хубавите коли на света :lol: ,да пуснеш снимки на твоята кола която ти си карал и тунинговал.Мисля че се сещам за коя 4-ка става дума ,вижадал съм снимки из нета,и мога ди ти кажа,че с фешън пласмаските и окачване на две педи от земята пък и с двигател 1,4 и на паркинга не става за гъзареене. :roll:

Сещаш се друг път :mhihi: :mhihi:

Ти кво критикуваш мастер критикаря :?: :idea:
Голфа беше 2 ама не педи ,а пръста от земята.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 18:26

аааааахахахаха маса храна :)
кеф
добре са почвам и аз :)
Ся келеш - нужно ли е да съм си лял всичко сам- просто ти казах че бях първия който направи такава кола.
Бавна да,най-бавната почти да...ма нищо особено аре да не си мноо прав :) Не че беше чудо и аз не бих я карал отново просто сам знаеш че имах разни кореспонденции с немско списание което искаше да я снима на фотосесия.Същото това списание публикува и други вагени 1,4.Не забравяй че не всичко е вървене.
Не никога съм нямал аквариуми в колата ,волан не сложих поради простата причина че искаха да ми махнат ЦЯЛАТА гаранция на колата заради това.Вили може да го потвърди той работеше за тази фирма.
За разлика от колата на лъчо моята никога ама никога не е била наричана грозна или кич или цигания.НИКОГА просто щото всичко си и беше на мястото.Никога съм нямал нещо излишно по нея,нито кичозно.
Проблема ТИ е че ти винаги искаш 2 за лев и едно ресто както беше ме посъветвал да си купя за нея джанти на старо,или да не си слагам волан на бмвто за 255долара като можело за 40 лв същия.
Е оттам идва разликата във вижданията ни.
Мда за карането си прав и то много- НИКОГА няма да карам с такива скорости кола със гуми дето са за по 15лв на такива пътища.
Много си прав само че пропускаш че аз пък съм правил неща дето ти никога няма да направиш от гледна точка на това колко страшни биха ти се сторили като да се обърнеш на опъки във въздуха,да спреш самолета от нормално летене или да скочиш с парашут.
Прав си не бих го направил защото не ми се рискува с тъпни.
Казвал съм ти неведнъж дай ми нова кола с нови гуми и прав път ще ти вдигна колкот може- не веднъж съм ти казвал и че не те смятам за нормален с гуми по гладки от маратонките ми да вдигаш 280 - това не е геройство или смелост колега това е безрасъдство и простотия....
Да ТТ-то нема но пък изглежда добре,стилно, чисто
1000 пъти повторих,субаруто може да има перформанс но е факт че отвън е лек цирк.
Има 100000 такива коли,като твойта с2ката субаруто....хубу че мишо поне са опитва да напраи хем красива хем бърза ама и на него нещо не му се отдава като гледам....
На РС-МАД колата нали и тя според тебе заслужавала първо място на тунер-дънер шоуто на божура,или оня голф дето НИЩО нямаше освен пружини и реплики на поршови джанти!??!?!?
Няа поичи...
Или ти забрави в чата като писах на дебелото организаторче иска ли да се уговорим така- аз давам 3-4К за нов фейслифт,джанти и разни други а той ми купува купа,или не по-скоро аз си купувам купа само за да имам спомен че съм бил на такова мероприятие ....Забрави ли какъв тъп въпрос ми зададе той: какво толкова ще купиш за 3-4 бона по тая кола!??!?!Или забрави и че 2ро место взе колата ми на голф шоуто заради оценка на колони JVC,SONY мп3 и кабели с 9 от 10 точки???/обща цена 400лв а се бори с музики JBL,CLARION,MAGNAT за над 4000лв/
Да сега ако си направя колата няма да изглежда така,прав си.Но тогава нямаше такава кола,да не е направена с ляти брони при бай мангал,или с джанти 17та употреба с 5 различни гуми.
Факт е че ти харесваш топка за скоростен лост за 9лв повече от колкото момото в колата ми,както е и факт че се самозалъгваш че волана ти за 50лв е мноо по-хубав от моя оригинален спарко.Да ама не.Ей за тва колата ми беше готина,не щото е правена с измекярски чарколя накупувани за по без пари или 10та употреба.

Философията ми от гледна точка правене на старата ми кола я знаеш прекрасно, няма да кича колата с употребявани неща при положение че самата кола съм купил нова.За тия пари можех да си взема точно ДВА голфа като на васил и да се правя на гъзар.
ЗА гъзарията- дълбоко в себе си знаеш че няма да го направя за да кажа вижте аз имам 5000 коня кола.Правя го щото ме кефи,ако исках да гъзарея щях за още 5-6К да си зема Ц класа или А4 от магаизна и да са прая на батка.
Имаш си един познат дето кара мергел въпреки че може да си купи ево...няа споменавам
Няма да пропусна да спомена и колко често си сменяш мнението за една кола: ето пример светльо - казвал си невднъж хубава му е количката,но много пари е дал...друг път на светльо колата е пълен леш....а иди разбери за какво иде реч....
P.S.
Келеш да знаиш мноо си смотан и щи кажа що :
първия пост който написах каза че се мазня
втория съм бил хранел без причина
е угодия нямаш гад неземна ;)
Знаеш много добре че не съм изразил неуважение към това което прави човека а към външния вид който е субективен.
Нека има повече като него,накрая ще излезе и правилната кола,факт е обаче че ако има повече като тия хора със драгстерите никога ама никога няма да излезе красива кола по улиците.
+ това отдавам целия конфликт на бездействието си в последните 48 часа :) нищо лично към никого
Келеша обичам те и ще си те обичам колкото и да си прост - та да не кажеш че ти са мазня :)
Смотан :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 02 Дек 2005, 19:00

Митьооооо, ходи да боднеш нещо чичовото, че не се траеш веки - мноо лошо си нахранил свестни хора тука :mhihi: :mhihi:

Не вмирисвай форума, гад неземна :mhihi: :P !

P.S. Абе заключвайте я вече тая тема, че току виж не на майтап скарала приятели...
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 19:01

THUNDER написа:Митьооооо, ходи да боднеш нещо чичовото, че не се траеш веки - мноо лошо си нахранил свестни хора тука :mhihi: :mhihi:

Не вмирисвай форума, гад неземна :mhihi: :P !

P.S. Абе заключвайте я вече тая тема, че току виж не на майтап скарала приятели...

ми няя ко бре човек скука ;)
...
как ще са скараме нии праим план за храната преди да стартираме сутрин :)
ПОВТАРЯМ ЗА 10ти ПЪТ- НИЩО ЛИЧНО САМО FOR FUN :)
ти па ся за скарване говориш...ко толко келеша ма нарече самовлюбен педерас :mhihi: ся дай да зема да са обидя нали пак ше пиим кола вечерта :)
Ландикар ти и ти да не го вземеш на сериозно ей виж кобрата и той са забавлява човека...чиа кола грозна чия хуава мнооо В
ВСЕКИ КАРА КВО ГО КЕФИ тва е :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Дек 2005, 19:10

всъщност тука се бистри интересна полемика- визуален и силов тунинг...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 19:12

alx написа:всъщност тука се бистри интересна полемика- визуален и силов тунинг...

ташак да не е тряя пуснем отделна тема щото тунинг е не само моторен нито само оптичен :)
нал тъй :type:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Дек 2005, 19:22

ето ти отделна тема... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 19:37

alx написа:ето ти отделна тема... ;)

е наново де то ся нищо се не разбира :))))))))))))))))))))))
Добре де как да е
ПЪРВО МНЕНИЕ:
Аз съм за баланса - хубава кола,с лъскава външност,с табун под капака и да свири прилично.
А ся да видим...
P.S. все пак си мисля че е добре да пуснем отделна тема че с келеша го обърнахме на друг небезизвестен БГ форум за което съжалявам :box:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning