Визуален и силов тунинг и във какви пропорции?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 02 Дек 2005, 14:29

F-14 написа:
THUNDER написа:Абе вие двамата защо не минете на ЛС или по-добре направете нова тема-анкета "Коя кола е добре/по-добре направена?" - стига сте трупали мнения тука с офтопици аааа :mhihi: :mhihi:

ей два дена нямам какво да правя човек издраках са със всички в тоя форум :uups:
Лъчо- ако няаш против да ти викам по име- виж ква мания си сложих в подписа заради твойте фитили :)

Добре,де що не си кажеш че си мой агент и само мойта кола те кефи и затова се дракаш със всички :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 14:31

Ф-14,Човече,ти бъркаш моята кола с тази на Стоян(Злобара) :lol: .Та аз изобщо не съм я изкарвал от гаража от 1 месец,нито пък ходя на кино с нея.Казвам ти бъркаш се.Пък и досега не казваш кой знае какво за да ме респектираш с познания.10-хиляди долара си ги сметнал спрямо твоите виждания или някой ти е казал че толкова съм похарчил.Дай малко по-градивна критика.Да допуснем че си ми виждал колата,макар че съм 100% убеден че не си и че се бъркаш.Какво не е направено както трябва.Понеже си много отворен за тия неща и си виждал много направени работи приемам всякаква критика,разбира се ако е градивна и компетентна.И не ми качвай снимки,а ми разкажи кое как е направено. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 14:45

Cobra написа:
F-14 написа:
THUNDER написа:Абе вие двамата защо не минете на ЛС или по-добре направете нова тема-анкета "Коя кола е добре/по-добре направена?" - стига сте трупали мнения тука с офтопици аааа :mhihi: :mhihi:

ей два дена нямам какво да правя човек издраках са със всички в тоя форум :uups:
Лъчо- ако няаш против да ти викам по име- виж ква мания си сложих в подписа заради твойте фитили :)

Добре,де що не си кажеш че си мой агент и само мойта кола те кефи и затова се дракаш със всички :mhihi: :mhihi:

издаде ме :uups:
landikar написа:Ф-14,Човече,ти бъркаш моята кола с тази на Стоян(Злобара) :lol: .Та аз изобщо не съм я изкарвал от гаража от 1 месец,нито пък ходя на кино с нея.Казвам ти бъркаш се.Пък и досега не казваш кой знае какво за да ме респектираш с познания.10-хиляди долара си ги сметнал спрямо твоите виждания или някой ти е казал че толкова съм похарчил.Дай малко по-градивна критика.Да допуснем че си ми виждал колата,макар че съм 100% убеден че не си и че се бъркаш.Какво не е направено както трябва.Понеже си много отворен за тия неща и си виждал много направени работи приемам всякаква критика,разбира се ако е градивна и компетентна.

ти не вози ли келеша на последното божурище или аз се бъркам?
ако не си бил ти значи не съм ти виждал колата ако си бил ти значи съм прав- ГРОЗНА МИ Е
Ако искаш пояснения що ми е грозна кажи ша я натропам.
Да прав си чувал съм че си налял пари в колата си не съм виждал.Никога не съм имал претенции че знам каквото и да е за моторния тунинг.Казвам ти че отвън колата която видях беше ЛЕШ грозни джанти грозен цвят тъпи лиепенки лека циганиика.Това си е мое виждане не се засягай казвам ти пак- красотата на колата е субективна преценка.вървенето и не е така.Въпросната кола отвън е лекинко смешна каквото и да крие под капака.Както и на Тони опела отвън е лекинко смешен.Такива коли МЕН не ме кефят.Като си сложил 5-10 лепенки не значи че колата е красива.Не напротив.
Ако е твойта значи лошо.ако не е...сорка.Moже да си прав да бъркам колите.
ако не забеляза назад в постовете аз не съм споменал ИЗТАВАНЕНОТО СУБИ на лъчо а просто изтаванвано субару.келеша изкара субито твое :) значи има що?
Може и да греша да,факт е че субаруто което тои гледа и се вози на божура ми беше леко ...казах ти кво

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 14:52

...ти не вози ли келеша на последното божурище или аз се бъркам?...

Аххаххаа.Бравос.Верно возих келеша-пуснах един път първа-втора-трета. :lol: Вечерта преди последното състезание,беше вече доста тъмно.И ти разбра всичко за една кола само като е минала покрай тебе.Евала.Доколкото виждам разбиранията ти за тунинг са лъскави пласмаси,нови хубави джанти(Супер Легерата е 300лв ако не знаеш),автомивка всеки ден,полирпаста......Верно нашите разбирания не са точно такива и няма смисъл да си говорим повече. ;)
Последна промяна landikar на 02 Дек 2005, 15:07, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 15:04

landikar написа:
...ти не вози ли келеша на последното божурище или аз се бъркам?...

Аххаххаа.Бравос.Верно возих келеша-пуснах един път първа-втора-трета. :lol: И ти разбра всичко за една кола само като е минала покрай тебе.Евала.Доколкото виждам разбиранията ти за тунинг са лъскави пласмаси,нови хубави джанти(Супер Легерата е 300лв ако не знаеш),автомивка всеки ден,полирпаста......Верно нашите разбирания не са точно такива и няма смисъл да си говорим повече. ;)

не не разбрах всичко от 1-2-3та а видях грозна кола как по друг начин да ти го кажа?!?!?!?
Да точно това имам в пред вид- автомивка всеки ден,хубави пластмаси и НЕ сток джанти.Правилно си схванал разбиранията ми.
Пускам ти снимка на субито на приятелче от Сан Диего с готино субару тъкмо наредил се до сток такова.Това според мен е хубава кола- прави ниски 12 на 400 :
Изображение

колата не е нищо особено но не е и оциганена.няам кво повече да ти кажа- ти сам каза разбиранията ни се разминават...
P.S. да не говорим че О.Z. винаги са правели грозновати джанти независимо че са в първите 5 производителя на качествени джанти в света.
Още повече в най-разните им нюанси на златисто и мише сиво.
Последна промяна F-14 на 02 Дек 2005, 15:08, променена общо 1 път

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Дек 2005, 15:07

Не Ви разбирам. Единия си каза че външния вид е по-важен, другия обратното.
КАкво обсъждате повече, на ландикар колата може да е грозна (не съм я виждал) но се носят слухове че много върви, на ф14 може да е цялата в пластмаси ама да е като 316ка ... за какво спорите или какво си доказвате не мога да разбера?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 02 Дек 2005, 15:13

Май само въртят едни пари като казваха две мутри в един стар лаф :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 15:20

GIORCETO написа:Не Ви разбирам. Единия си каза че външния вид е по-важен, другия обратното.
КАкво обсъждате повече, на ландикар колата може да е грозна (не съм я виждал) но се носят слухове че много върви, на ф14 може да е цялата в пластмаси ама да е като 316ка ... за какво спорите или какво си доказвате не мога да разбера?

аз да си призная 2 дена нямам работа и си чеша пръстите... :uups:
ама нали съм на кобрата протеже и не заключват темата :)
by the way щом келемето ми каза " абе върви мноо добре" значи наистина му върви колата на човека... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 15:33

Кобрата :!: Кобра,тебе пък кога те возих че съм забравил :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Дек 2005, 15:43

Ф-14 написа че келемето казал - предполагам келеша а не Кобрата..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 15:45

GaD написа:Ф-14 написа че келемето казал - предполагам келеша а не Кобрата..

келеш= келеме :)
кобра= змийца
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 15:56

Бе и аз се учудих :mhihi: Вижте,тунингът е нещо което се прави за удоволствие.Ф-14 ми показва една нова кола,която тук ще стъпи на 120 000 лв с ъпгрейда до 500 к.с.Като всичко си е купено от магазина и е набоцкано.Вие да не сте забравили че тук е БГ.Например транспорта на един карбонов капак е около 450 $ от щатите.Сега за гъзария ли ще говорим или за тунинг.Тея джанти също са евтини там,обаче до тук стават майка си и баща си.Брони,прагове,спойлери колкото искаш.Обаче транспорта е скъп.Е,братлета,за едната гъзария никой не му се дават пари.Ако му се дават значи е тъп гъз ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 16:00

landikar написа:.Ако му се дават значи е тъп гъз ;)

аз съм тъп гъз :))))))))))))))))))))))))))))))))))

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Дек 2005, 16:17

не просто си млад :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2005, 16:18

landikar написа:.........Доколкото виждам разбиранията ти за тунинг са лъскави пласмаси,нови хубави джанти(Супер Легерата е 300лв ако не знаеш),автомивка всеки ден,полирпаста......Верно нашите разбирания не са точно такива и няма смисъл да си говорим повече. ;)

Лъчка ако знаеш само колко си прав напрао не е истина, точно това са му разбиранията за тунинг на Митко(Ф14) Не мога да му обясня на този младеж че колата ти е супер според мен, също така не мога да му обясня че за повечето хора, колата която е имал той, Голф 4 със ръчни стъкла и оригинален волан не може да се опре като комплексен тунинг даже и на единия мигач на твоята кола. Не мога да му обясня че колата е направена да се кара а не да има дискотека, DVD или Playstation вътре. Това твое предложение за изложбата на двете коли и касите бира е супер красноречиво, жалко че Голфа не е вече на Митко иначе щях да заложа пари на теб щото съм убеден че колата ти хваща око много повече, Голфа го заглеждаха щото никога нямаше и прашинка отгоре му миеше се по 5 пъти на седмица и НИКОГА не е каран в дълж да не говорим за кал или сняг :) И все пак ако Митко реши да пусне снимки на бившата си кола нека го направи и да видим дали не сте виждали поне стотина подобни голфа, лично аз с моите разбирания за тунинг никога не бих загледал подобна кола, тя от километри си личи че е хилава :mhihi: Факт е че всеки си харесва колата обаче някои хора като него мислят че тяхната кола е най красивата.......е хуу ма тва нали се сещаш че няя как да е вярно, няма най.......ето за тва адски са подразних като видях как ти оплю колата, той верно я е виждал всичко на всичко 2 пъти и двата пъти са през ноща и никога не я е оглеждал най вероятно щото му е под достойнството да гледа такъв "кошник"............ма както гледам тебе грам не та ебе таа работа и така и требе, лично аз мноо ти са кефя на колата, знам с кво желание си я правиш и ще си я правиш, резултата до момента от това което беше е просто уникален така че подобни мнения въобще не ги вземай на сериозно. Мене ма кефи кола с тунинг в стил за каране а не в стил за мутреене, ако искам да мутрея като порасна ше си зема Порше, то хем стаа за каране хем за мутреене, ма с Голф да са мутреи лично мен не ма кефи идеята :D ...........обещах да напиша също така че в момента БМВто на Ф14 мноо по ми харесва от прехваления му бивш Голф..........но нека пусне две три снимки на Голфа от вън и вътре и вие може би ще прецените и ще си дадете равносметка за разбиранията на този наш тунинг капацитет :D

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning