Не държи на скорост

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Re: Не държи на скорост

Мнение от shark1986 » 03 Окт 2010, 9:54

Виж колега ти си я карал 2 години аз съм я карам 5 год.имам и познати със тия коли преди и след фейса и сега ти си парвия който така осърдно плюе тая кола!Аз да ти задам един въпрос кои коли са тия подяволите които са толкова здрави каквито искаш ти след 2000г???Като искаш кола нечуплива си вземи едно жигули или москвич и няма да имаш грижа!Вуйчо ми е със мерцедес С220 сега не съм сигорен за годината 2002 или 2003 и той така -дал съм му вика толкова пари и виж какви номера върти!Така че моляти се не ми говори за мерцедес и тях ги знаеме здрави са ама старите модели!Еми ти ве човеко какво искаш да я сравняваш със старите по здравина ли?!?Искам да влезеш във форума на мерцедес да видиш че и там има такива проблеми!Коя кола ли ги няма :mhihi:
А това за задния мост за първи път го чувам и при който се е случило значи бил голям кърък :mhihi: :winky:
Последна промяна shark1986 на 03 Окт 2010, 10:02, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 03 Окт 2010, 11:49

Темата бая се разводни, наистина. Най- малкият проблем на тази кола е, че не държи на скорост. В много отношения Rundev е прав и дано му олекне като си излива мъката. Но нека всички си признаем, че не е нормално да наливаме такива суми в тези коли, било заради скъпи части или чести ремонти, а и на никой не му се иска това, надявам се. Имал съм Е28 и съм карал само немски коли. Но вече започвам да се замислям като дойде време да сменям Е46, дали да бъде пак БМВ или да се мятам на нещо японско. И все пак БМВ е диагноза...

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Мнение от katronski_br » 03 Окт 2010, 14:05

:OT: Вижте какво бе хора, това е БМВ което означава - скъпа кола.
Тук в чужбина само като чуят БМВ и вдигат цените.
Застарховката ми е по скъпа защото е БМВ, данъка също.
Дори се опитаха да ми вдигнат цените на гумите защото видяха джантите че са на Мpower.
Приемете го. Скъпа им е подръжката и точка. Говоря за нормална подръжка, защото те не се чупят ненормално повече от другите коли, напротив по улиците има 30-35 годишни БМВ-та но не и опел или някой японски автомобил например. Ако искате евтина подръжка вземете си Голф и си го връзвайте с тел.Като ви се струват скъпи едни носачи и не ви се дават пари за БМВ значи не сте за БМВ. Познавам един дето си даде всичките спестявания за един Хамър и сега си го държи в гаража и се движи с едно скутерче защото се охарчил много и няма пари за бензин имайки в предвид че харчи 25 на 100. Неговият комшия му каза много правилно, ''ако искаш да имаш мустачки трябва да си купиш гребенче да ги решеш, ако нямаш пари за гребенче значи трябва да си обръснеш мустачките''. :mhihi:
Вие май сте с мустачки без гребенчета май а? :OT:

Това че не държи на скорост не е проблем, не е дефект, не е минус на тази кола.
да исползваш скоростният лост за това за което трябва да се използва този зад него пък и да питаш защо не действа на мен ми звучи все едно да се пита защо ауспуха не става за теглич
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Мнение от DoesNot » 03 Окт 2010, 15:06

Мойто мнение че Е46 си е кола като като всички останали относно поддръжката. Ако не се поддържа качествено най-накрая се разпада и те заболява главата после от цифри. И аз като всички други съм пръснал бая пари по моята (някой неща от необходимост други не толкова...) но почти всеки месец си намирам да сменя нещо по нея или да и сложа някоя допълнителна "екстра" :mhihi: Един колега по горе каза че само Е46-ци над 190 коня късат задния мост, но моята като е 136 к.с. го скъса на 3-тия месец... айде и там 200лв. Както казах и по горе това си е кола и си иска правилната поддръжка така че който иска да кара само без да поддържа да си купи каруца! Ще фърля по една вила сено на ден на коня и ще върви!

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Мнение от katronski_br » 03 Окт 2010, 15:32

:yes: точно така :bowdown:
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 03 Окт 2010, 15:34

katronski_br написа::OT: Вижте какво бе хора, това е БМВ което означава - скъпа кола.
Тук в чужбина само като чуят БМВ и вдигат цените.
Застарховката ми е по скъпа защото е БМВ, данъка също.
Дори се опитаха да ми вдигнат цените на гумите защото видяха джантите че са на Мpower.
Приемете го. Скъпа им е подръжката и точка. Говоря за нормална подръжка, защото те не се чупят ненормално повече от другите коли, напротив по улиците има 30-35 годишни БМВ-та но не и опел или някой японски автомобил например. Ако искате евтина подръжка вземете си Голф и си го връзвайте с тел.Като ви се струват скъпи едни носачи и не ви се дават пари за БМВ значи не сте за БМВ. Познавам един дето си даде всичките спестявания за един Хамър и сега си го държи в гаража и се движи с едно скутерче защото се охарчил много и няма пари за бензин имайки в предвид че харчи 25 на 100. Неговият комшия му каза много правилно, ''ако искаш да имаш мустачки трябва да си купиш гребенче да ги решеш, ако нямаш пари за гребенче значи трябва да си обръснеш мустачките''. :mhihi:
Вие май сте с мустачки без гребенчета май а? :OT:

Това че не държи на скорост не е проблем, не е дефект, не е минус на тази кола.
да исползваш скоростният лост за това за което трябва да се използва този зад него пък и да питаш защо не действа на мен ми звучи все едно да се пита защо ауспуха не става за теглич

:yes:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 03 Окт 2010, 15:37

majstorapetkov написа:Темата бая се разводни, наистина. Най- малкият проблем на тази кола е, че не държи на скорост. В много отношения Rundev е прав и дано му олекне като си излива мъката. Но нека всички си признаем, че не е нормално да наливаме такива суми в тези коли, било заради скъпи части или чести ремонти, а и на никой не му се иска това, надявам се. Имал съм Е28 и съм карал само немски коли. Но вече започвам да се замислям като дойде време да сменям Е46, дали да бъде пак БМВ или да се мятам на нещо японско. И все пак БМВ е диагноза...

Колега все пак това е БМВ ти какво искаш?За мерцедес да не да е ефтино подражката!Това е висок клас автомобил.Както каза колегата като искаш да не наливаш повече пари и да ти излиза ефтино си земи една каруца със едно магаре и дай сено на магарето и ще варви :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 04 Окт 2010, 12:53

Просто трябва да приемем, че вече не е едно врме! Никой прозводител на коли, вече няма пазарен интерес да прозведе вечната кола! Европейците много отдавна са го разбрали. Затова на 3-5г. си сменя новата кола :mhihi: . А ние тука си мислим че 5г. кола е нова. Няма как да стане това. Влезе ли в Бг тази кола се състарява поне с още 3г. (Бг сервизи, пътища и т.н.).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 04 Окт 2010, 21:39

vavilon написа:Просто трябва да приемем, че вече не е едно врме! Никой прозводител на коли, вече няма пазарен интерес да прозведе вечната кола!
...

Ами това е простта истина! И вече няма изключение в цял свят, освен РолсРойс. (При тях това е от огромно значение)
Изображение
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E46