Въпрос за VIN
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

Въпрос за VIN
Аз като кандидат-ентусиаст имам адски много въпроси, ама ще давам едно по едно  .
.
За начало искам да разбера, каква аджеба кола имам. Доколкото разбрах, по VIN номера мога да извлека информация за година на производство, вида на инжекциона и пр.
 Доколкото разбрах, по VIN номера мога да извлека информация за година на производство, вида на инжекциона и пр.
Само дето не можах да намеря къде аджеба го пише тоз номер. Потърсих на колоната на шоф. врата, ама там не намерих. Някакви идеи? 

Колата може да я видите ей тука http://prologist.info/private/car/, засега знам, че е Е30М10 1.8и, и е някъде около 1986-1987 производство.

.
.
За начало искам да разбера, каква аджеба кола имам.
 Доколкото разбрах, по VIN номера мога да извлека информация за година на производство, вида на инжекциона и пр.
Само дето не можах да намеря къде аджеба го пише тоз номер. Потърсих на колоната на шоф. врата, ама там не намерих. Някакви идеи?

Колата може да я видите ей тука http://prologist.info/private/car/, засега знам, че е Е30М10 1.8и, и е някъде около 1986-1987 производство.

Ам да,
ама в талона за номер на рамата има само 13 символа, не са 17. Странно, че в гражданската са вписани 17, и се чудя от де са ги взели последните 4.   

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
- 

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
.., а има ли вин-сайт в които да ти излиза с какъв диф е излязла колата шпер/отворен, че ми трябва да проверя? 

- Иво
- шПерко
- 

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Иво написа:Мисля, че няма.
Пецата или някой друг преди много време беше дал линк към вин-декодер дето имаше мамка му.., но може и да бъркам..
- Иво
- шПерко
- 

SlipKnoT написа:.., а има ли вин-сайт в които да ти излиза с какъв диф е излязла колата шпер/отворен, че ми трябва да проверя?
Питай madpetio , аз като търсих той измъкна от нейде инфото което се оказа доста точно в последствие. Явно има такъв сайт... Но без бой май няма да си признае... Или без

BMW & RAMMSTEIN RULES

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
SlipKnoT написа:.., а има ли вин-сайт в които да ти излиза с какъв диф е излязла колата шпер/отворен, че ми трябва да проверя?
на ме пкъ ми тряба за скоростната
 че не знам къде и е парт нумбер-а
 че не знам къде и е парт нумбер-а
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1