Визуален и силов тунинг и във какви пропорции?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Дек 2005, 10:28

kelesha написа:
F-14 написа:че на тебе не си спомням да ти е харесала кола дето да върви достатъчно освен едни мании дето са броят на дръжките в гаштите ми

Ето твоята кола примерно ми харесва как върви :D щом бие Астра 16-ка значи е добре не съм ли прав :?: :D Инак от големия клас колата на Лъчо(ландикар) върви много и ми харесва, Евото на Дани още като не вървеше никак пак ми беше харесало.......така че има такива коли които ми харесват :mhihi: в на Явор С2-ката не съм се возил ма съм почти сигурен че ше ми хареса и тя, ТТ-то на Васко също, само за протокола да отбележа че моята кола също не ми харесва как върви, просто щото знам колко малко и требе за да тръгне много повече :D

с2ката е жумел...тъпо кола да върви и да прилича на нищо.
На ДАНИ ДА
НА ВАСКО ДА- знаеш фен съм на подобни проекти.
Твойта ма кефи ама тряя ма остаиш да потворя и да я напраим червена.
изтаванваното субару нема коментирам...
А мойто лайно бии астра 16 на старта сам знаеш.Върви по-малко.На 1км ше умре мъжки.да не говорим от летящ ко ще стане :)Видя аз като тръгвах ко стана...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 01 Дек 2005, 10:42

F-14 написа:с2ката е жумел...тъпо кола да върви и да прилича на нищо.

Още по тъпо е да прилича на самолет път да върви като чист дизел :D

F-14 написа:Твойта ма кефи ама тряя ма остаиш да потворя и да я напраим червена.

По моята кола "творя" само аз, а пък и вижданията за визия не съвпадат ама хич :mhihi: ти обичаш накачулени звездолети аз се кефя на вълци в овча кожа :D

F-14 написа:изтаванваното субару нема коментирам...

Ми ко да коментираш като не си са возил :D А и ти беше ли там като е "изтаванено" :?: Аз много пъти съм са возил и карал и тавана му е прав да ти кажа :mhihi: Незнам дали се сещаш че по същата логика Лъчо може да каже че и твоята кола е изтаванена :mhihi: Основавай се само на какти а не на предположения :mhihi:

F-14 написа:А мойто лайно бии астра 16 на старта сам знаеш.Върви по-малко.На 1км ше умре мъжки.да не говорим от летящ ко ще стане :)Видя аз като тръгвах ко стана...

Ми като не моиш да караш аз ли съм ти виновен, дет са вика ти си педерас мен да ма е срам :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Дек 2005, 12:49

kelesha написа:......

а тряя ли да съм бил там като е изтаванвано? :mhihi:
да е прав си за вървенето и дизела имаме сив пример от близкото минало не споря.
Не съвпадат щото ти никога не си харесвал направени коли а само вървящи :)
То от един старт не може май да определиш колко върви колата нали :)
Във всичко съм съгласен ама да ми казваш че бмвто върви...я па
ся ....аз знам че та кефи ама като брат ти да ми говориш че Е30 и е36 било по хубаво от Интеграле...
пристрастия :)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Дек 2005, 14:31

як :OT: F14 още не зацепвам(кат кола с предно) що я зе тая и20ка подяволите кат си такъв див фен на 400стин :?: Ного добре си знаел че е куца на тия дисциплини дори и принудително напълнена :mhihi: Даже твойта се очертава най-бързата 20ка (ако не е модната нящо) дет съм чувал ако е верно тва за 16волтовия орел :roll:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 01 Дек 2005, 14:35

Щото и той иска и оная работа до края и душата в рая,
хем гъзар, хем бърз на 400стин :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Дек 2005, 15:49

krika написа:як :OT: F14 още не зацепвам(кат кола с предно) що я зе тая и20ка подяволите кат си такъв див фен на 400стин :?: Ного добре си знаел че е куца на тия дисциплини дори и принудително напълнена :mhihi: Даже твойта се очертава най-бързата 20ка (ако не е модната нящо) дет съм чувал ако е верно тва за 16волтовия орел :roll:

ми щото бмв ми беше стара страст ама се оказа твърде стара като седнах в него след 5 години вятър

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 01 Дек 2005, 23:51

аz сметам, че реzултата от анкетата добре покаzва коя е по-предпочитаната от публиката комбинация :) така като се zамисля, откакто карам кола със zадно никога вече не бих си помислил да се кача на кола с предно, неzависимо с колко коне. ако толкова ме влече ускорението по права ще си купя мотор да се кефя, ама при колите май ни е по-хубаво да може се кара настрани ;)
а който каzа, че предно можело да дрифти, ами може... на колин макриий 05 може :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 2:00

kelesha написа:Ми ко да коментираш като не си са возил А и ти беше ли там като е "изтаванено" Аз много пъти съм са возил и карал и тавана му е прав да ти кажа Незнам дали се сещаш че по същата логика Лъчо може да каже че и твоята кола е изтаванена Основавай се само на какти а не на предположения

За ко си говорите бе?Нещо за мене ли? :mhihi:
МИГ 21 написа:изтаванваното субару нема коментирам...

Мерси пич.Нема да ма излагаш сега пред хората я :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 9:44

ivo написа:аz сметам, че реzултата от анкетата добре покаzва коя е по-предпочитаната от публиката комбинация :) така като се zамисля, откакто карам кола със zадно никога вече не бих си помислил да се кача на кола с предно, неzависимо с колко коне. ако толкова ме влече ускорението по права ще си купя мотор да се кефя, ама при колите май ни е по-хубаво да може се кара настрани ;)
а който каzа, че предно можело да дрифти, ами може... на колин макриий 05 може :winky:

аз не видях пък резултата от анкетата.Както и съм повече от убеден че 80% от каращите бмв и по-специално ниските серии не карат на врати ежедневно.Кой не знаел че може кой не можел изобщо....
А предното...ми да то проблема идва че мноо играят на игри и реалността им се струва също така достъпно забавление.

landikar написа:
МИГ 21 написа:изтаванваното субару нема коментирам...

Мерси пич.Нема да ма излагаш сега пред хората я :mhihi:

не се засягай нищо лично,просто си спомням колата преди да дойде в тебе...
говорим за ХУБАВИТЕ коли в БГ по принцип,не само бързи не само красиви.Аз лично твоята кола там не я причислявам щото с келеша не може да дойдем на едно мнение за баланса в това изкуство наречено тунинг.
тва па с миг-а :) ти и ги познаваш а :) мания :)
как го улучи другия ми любимец дебиш :mhihi:
а па ти изложен ли са почуства бе ;) недей ся така

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 11:35

Аз лично твоята кола там не я причислявам щото с келеша не може да дойдем на едно мнение за баланса в това изкуство наречено тунинг.

Виж пич.Не знам какво е тунинг за тебе.Трая да пообясниш и на мен.
Можем да направим един експеримент.Само да сменя лепенките,че малко съм ги скъсал от едната страна.Та значи докарваш една много яка бегачка,която сте си направили и я спираш до моята преобръщана каца.Или пък докарай някоя М5,М6-ца ако щеш.Отваряме капаци,врати и прозорци,кой каквото има.Слагаме една маса с бира и кебапчета отстрани сядаме и почваме да броим хората.Кой коя кола гледа и какво казва. :D .
Пък и не разбрах ти виждал ли си какво е правено по тая кола през последните 2 години или си приказваш наизуст.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 11:47

landikar написа:....

да интересен експеримент би станал :) имах такава кола и съм доста склонен да вярвам че въпреки че беше най-бавната такава на планетата щеше да събира доста повече погледи от субаруто.
Да трябва да си поговорим за тунинг сигурно.
Келеша е крайно щастлив със съществуването на твоята кола преди малко си говорихме дори по повод нея.
Само че освен мотор не знам какво точно има твоята кола като тунинг...музика ли имаш,яки пластмаси супер добра стойка,джанти ли или кво?
С тия жълтите лепенки аз лично съм се отегчил до смърт.
М5,М6...ако си прочел постовете ми -което ти надали си направил- ще знаеш че м5 изобщо не ме трогва като кола,а М6 въпреки че не съм карал такава е в очите ми една кола символ на опита на бмв да се надскочат с резултат нулев клонящ към отрицателен.
Не аз не съм такъв фен на бмв какъвто съм на субару.Само че нямам спомен да съм виждал хубаво направено субару от до както е евото на дончев,нито както ТТ-то.
Твойта кола я караше бинката ако не се лъжа преди да дойде в тебе.Виждал съм я неведнъж.МИ тц не ме кефи.Ако теб те кефи цялата да е налепена и да се правиш на пешката солберг добре.За мен това не е тунинг.
Не отричам че върви.Ок.Както не отричам че с2ката върви или оная оранжевата астра без 5тата врата.Това не значи че са добре направени коли.
100 пъти съм го казвал и пак ще го повторя: Това е като страхотно маце в калпави дрехи или като грозотия направена от професионални гримьори.Ти имаш едната крайност аз съм имал другата.
Така че....смятам схвана кво исках да кажа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 12:08

Не пич,не схващам точно какво ми говориш. :lol: Тва че тая кола е била на Бинев ти дава право да знаеш всичко за нея?След като съм я взел от тях от нея е останало само купето,и то донякъде.И как разбра че върви като не съм те возил,или поне не си спомням.
Аре сега кажи какво означава добре направена кола.Ти знаеш ли какво съм правил че да си толкова категоричен?Кажи точно какво не е направено според твоите разбирания.Само че ми е чудно как ще го направиш при положение че не си виждал колата откакто са я докаали в София.Поне аз не те познавам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 12:29

landikar написа:......

офффф почна се
глей са.преди 20 дена ти гледах колата.Да върви това и отстрани мога да го видя.
Не казвам какво не е и какво е правено по нея.Казвам че изобщо не ме кефи,а имам претенциите да съм видял достатъчно тунинговани коли от хора с пари,дето няма къде да видиш на божурище.
Не прав си не знам всичко за нея,не ми и трябва щото не ми харесва изобщо като концепция.Знам че това което съм видял не ме е накарало да се обърна и да се загледам.Преди точно 5 дена в събота вечер я видях на арена отново.Да ти не ме познаваш нито пък аз тебе ама келеша ми я показа последните 2 пъти като бях в софия.
Казах ти какво е според мен добре направена кола: ТТ-то ,евото на дончев /другите evo-та дето съм видял са смотани/ и разни ей такива броящи се на ръце примери.
ако пак не си разбрал какво имам в пред вид мога да ти кача някоя друга снимка на добре направени субарута та да видиш какво имам в пред вид.
Не се коркай ,аз си имам виждания за колите направени добре въз основа на доста посетени мероприятия далеч от тук,което обезсмисля спора.
Нито съм очаквал някой да има хубава кола- красива и вървяща същевременно - нито пък вярвам че скоро ще се появят десетки такива.
КАЗАХ ПРОСТО че са много малко наистина хубавите коли.Според мен -повтарям- твоята не се числи към тях.Поне не и за мен.Това че ти и се кефиш е добре,както и че и се кефят маса народ.Но аз пък познавам също маса дето не и се кефят.То е до вкус.
не умаловажавам факта че си налял едни 10тина хиляди долара в нея.И аз толкова бях налял в моята.Но ти казвам че дори и най-евтините неща да пазариш/от евтини дилъри визирам/,били те качествени или много качествени, няма да ти стигнат и 30 хиляди $$$ за да си направиш колата как требе.
Малко хора могат да си позволят подобна инвестиция,а и да могат не го правят.Това до някъде може да отговори на въпроса ти какво е добре направена кола за мен.Като отидеш на крайност вървене или свирене или каквото и да е друго ,автоматично изключваш останалите възможности за "правене" на колата.Смятам ти си се насочил към моторния тунинг и заради тази причина колата ти не ми се вписва във вижданията за тунинг пакет.Казвам ти пак- аз имах другата крайност повярвай ми знам какво е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 02 Дек 2005, 12:38

Абе вие двамата защо не минете на ЛС или по-добре направете нова тема-анкета "Коя кола е добре/по-добре направена?" - стига сте трупали мнения тука с офтопици аааа :mhihi: :mhihi:
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 12:40

THUNDER написа:Абе вие двамата защо не минете на ЛС или по-добре направете нова тема-анкета "Коя кола е добре/по-добре направена?" - стига сте трупали мнения тука с офтопици аааа :mhihi: :mhihi:

ей два дена нямам какво да правя човек издраках са със всички в тоя форум :uups:
Лъчо- ако няаш против да ти викам по име- виж ква мания си сложих в подписа заради твойте фитили :)

Следваща

Назад към Tuning