FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

Мнение от Dimitroff » 30 Сеп 2010, 15:00

"Хвани мармот - изяж му шоколада!"
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 30 Сеп 2010, 17:13

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 30 Сеп 2010, 17:22

http://rutube.ru/tracks/3429727.html?v= ... 893709c0f6

Супер яка анимация!!!
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 30 Сеп 2010, 18:34

Ранно утро,събудих се от противно ръмжащия будилник,който подскачаше нервно по пода до леглото.Два юмрука го укротиха и той замлъкна смирено.Поредният трудов ден,поредното дълго пътуване през задръстената скована от сняг софия.Станах,набързо нахлузих официалния си анцуНг,розовата тениска и прогорения от цигари пуловер,взех някаква пластмасова чашка с кафе,останала може би от вчера,обух прокъсаните маркови адидаски(от илиенци,много тънкана-10 кинта 3 чифта).Друго не ми и трябваше-колата беше на 10 метра от входа,а стигна ли до нея съм спасен.Излязох максимално тихо-все пак не исках да събутя жена ми,децата и...другите 4 семейства живеещи в апартамента.В момента в който излязох навън леденият вятър пресече всичките ми нежни чувства към спящото семейство и изтръгна мощна псувня от вледененото ми гърло.Точно посегнах обратно към вратата с идеята да се върна и да се облека по-подходящо,когато го видях.Той стоеше точно там ,където го бях оставил снощи,толкова прекрасен,изискан и едновременно с това вдъхващ респект и дори страх-моят Голф 2ка.
Всяка сутрин когато го поглеждах той докосваше нещо дълбоко в сърцето ми.За стотни от секундата успяваше да обладае цялото ми съзнание.Така стана и днес-прекрасната жълта боя,на места нанасяна с четка,на други-с мече;Проблясващата под лъчите на коварното януарско слънце месингова пълначка на газовата;залепените леко накриво буквички GTI;златистия надпис на задното стъкло "Бай Колю"...и под него "REMUS"...и отдолу"SPARCO"....и под тях "RACING"....,а най-долу "TURBO"...естествено и задължителното триъгълниче "GAZ".Всеки така перфектно изпипан детайл имаше своя история,свое минало,което ми припомняше всяка сутрин.Постоях още 5 минути подложен на непрестанните камшици на грубия зимен вятър...не защото се наслаждавах на изящно китосаните вежди и леко позагнилите прагове на моята принцеса,а защото ключалката беше приятно замръзнала.Бях предвидил подобни изненади и съответно не се бях облекчил у нас.След като приключих с процедурата по размръзяването с огромно удоволствие отворих пасажерската врата(шофьорската не се отваряше от около 2 години,но бях свикнал)и веднага ме лъхна познатата миризма-смес от цигари,кафе,ароматизатор борче,развален сандвич и...още нещо.Побързах да вляза в колата и да затръшна вратата за да се спася от проклетия вятър,който всяка минута ставаше все по-студен и силен.Най-после бях на най-приятното и удобно място на света-позакъсаната шофьорска седалка на моя голф.Комфорта беше значително повишен(не че има на къде)от масажната постелка с дървени топчета,нежно привързана с две ролки изолирбанд.Поставих ключа,завъртях на "контакт"и с нетърпение натиснах огромното червено копче на таблото "GO BABY".Стартера се пробуди с нежелание,студената газ изпълни изпарителя и цилиндрите,двигателя се затресе сякаш искаше да излезе през предния капак и.....всичко свърши.Изпарителят отново беше замръзнал,а за палене на бензин дори не исках и да чувам-това че някакви неадекватни немци са решили,че тази кола ще пали на бензин по никакъв начин не можеше да ме накара да сменя излишни аксесоари като дюзи и бензинова помпа.Запазих спокойствие,бавно слязох(отново през пасажерската врата)и се върнах до нас за шише с гореща вода.На връщане към колата силно се надявах да успея да отворя предния капак,тъй като беше оборудван с така необходимите "спортни закопчалки".Поне днес имах късмет и те се предадоха само след 13 минути борба.Капака се отвори бавно,със скърцане и пред мен се разкри неповторимата гледка-мощният 1600 кубиков агрегат,едвам сдържащ буйните си расови жребци,скромно преплетен в маркучите за газта.Методично полях целия изпарител с гореща вода и бързо(преди отново да замръзне)се върнах в колата,като при преминаването от пасажерската на шофьорската седалка скоростнят лост не пропусна да ми напомни за съществуването си по доста болезнен начин.Последва познатото завъртане на ключа,кратка молитва,натискането на бутона,хъхренето на стартера.....и този път се случи-двигателят зарева яростно,събуден от зимната си летаргия.Липсващите парчета от генерацията предизвикаха шумен и продължителен смут у съседите на който,обаче не обърнах никакво внимание-сега аз бях господарят,аз бях царят на пътя,който без страх ще накаже всеки,дръзнал да се изпречи пред мощния му автомобил.Аз бях Голфаджия.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Сеп 2010, 18:50

http://vbox7.com/play:c0e222a5
Голф 2 с мулти волан,пътува от Перник за Враца :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 30 Сеп 2010, 19:21

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Сеп 2010, 22:33

Кво ли е да те вози тоя :shock:

http://www.vbox7.com/play:68f83698
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 01 Окт 2010, 10:47

Водния Човек - http://vbox7.com/play:0dfcaa40

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 01 Окт 2010, 13:36

if Facebook existed years ago...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

:mhihi: WOW
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Окт 2010, 17:22

62167_455927814512_658439512_5088554_4707099_n.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 01 Окт 2010, 18:24

Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 01 Окт 2010, 23:25

http://vbox7.com/play:dff5bb5f

Ебавки с хора :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Окт 2010, 0:14

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Окт 2010, 16:25

Меневрен като БМВ : :shock: :D http://vbox7.com/play:c5238e46
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата