Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)
що ще е комплекс ,пича се закачаше сипах му чая той ми присветна с дългите а аз му пуснах аварийки накрая в знак на колегиалност нямаше злоба в гонката нито в темата ми има ,трябва да споделя че Е30ската му понавървяваше а това за да го кажа аз, тука половината коли ще ги бие
според мен беше 2.5 и като се има предвид възрастта е нормално да падне .. който и да е по малък мотор ( без С14) да го бях отвял със страшна сила още до 100 

Alexi написа:що ще е комплекс ,пича се закачаше сипах му чая той ми присветна с дългите а аз му пуснах аварийки накрая в знак на колегиалност нямаше злоба в гонката нито в темата ми има ,трябва да споделя че Е30ската му понавървяваше а това за да го кажа аз, тука половината коли ще ги биеспоред мен беше 2.5 и като се има предвид възрастта е нормално да падне .. който и да е по малък мотор ( без С14) да го бях отвял със страшна сила още до 100
И сега като те видят е30каджиийте......

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Alexi-мондеото е много прав. Е30-ките грам не вървят, този мотор М20 е най-голямата глупост, която Гюнтер е можел да измисли и въобще не знае какво е КПД на моторО. Единственото, което имат тези мотори е звук и вековище(голям живот). Иска ми се моята е30-ка да е 2,2 тдц-жме-хд-цИ... да видя и аз сила и нютони и с кеф да си пуша като парен локомотив по пътищата и хората като ме видят да питат "Я трена ли идва?? Ама много рано ве? "
- Alexi
- старши ентусиаст
-
вярвам че и така си пуши достатъчно колата ти ,не си дорасъл за цдхти-и 

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Един съвет - "На жена и на тебелка 316 върху е30-ка , вяра да нямаш"

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе и аз карам служебно ТДИ и навървява не мога да кажа ,че не върви....! ама ако го тура до Е30ката .... е така ... за разкош и ше ми отгледа само пейката отзад ВАГското недоразумение....! от кога па и печките станаха и бегачки...!? освен ако не е 335д или 535д....!?!?
дай го тоя бибенсис ли е мондео ли е 2,2 нафта ....! даже нема с 30ката да ти скачам ,с кораба ше дойда да ти сипа.....
дай го тоя бибенсис ли е мондео ли е 2,2 нафта ....! даже нема с 30ката да ти скачам ,с кораба ше дойда да ти сипа.....
Хахах 4 страници пак глупости
Печките имали много нютони, праз голям, има ги , ма ги има на коляновия вал и ги има за кратко. Следователно, за да не ти е Vmax 140 примерно, се слага дълъг диф, дълги скорости и накрая на колелата пак имаш толкова нютони, колкото и един бензинов двигател. Те хората щото са прости вероятно и затова не са избрали за основна мерна единица на мощността на двигателя въртящия момент, ми конските сили
И понеже гледам, че и тука има една философска групичка, дето изповядва тезата, че конските сили продавали колите, пък нютоните печелили състезанията, само за тях да спомена, че двигатели във Ф1 са , всичко на всичко, с по 250 нютона въртящ момент 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Те хората щото са прости вероятно и затова не са избрали за основна мерна единица на мощността на двигателя въртящия момент, ми конските сили
Ама има и един друг лаф:
"Конските сили продават коли, нютон метрите печелят състезания"

Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
dimithur написа: Те хората щото са прости вероятно и затова не са избрали за основна мерна единица на мощността на двигателя въртящия момент, ми конските силиИ понеже гледам, че и тука има една философска групичка, дето изповядва тезата, че конските сили продавали колите, пък нютоните печелили състезанията, само за тях да спомена, че двигатели във Ф1 са , всичко на всичко, с по 250 нютона въртящ момент
Ква основна мерна единица, че те конските сили са в резултат на въртящия момент .... няма как просто въртящия момент да е мерна единица за мощност...и при формулата са 250 нютона ама са 19 000 оборота

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dimithur написа:Хахах 4 страници пак глупостиПечките имали много нютони, праз голям...
510 Nm припаднаха от летящ старт срещу добрата, стара е36-ца
повече, дума не искам да чувам за мощни дизели ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SKISA
-
-
тоа фичката лошо наказва 320ки с мишена на капака.... 

Най ме накефи сравнението за 3000-те оборота,тей го казахте,все едно макса му е 7к
Колега нещо си се вживял кат си седнал на 4-годишно бмв(и то с малък мотор)и си мислиш че е голямата бегачка.Кат те сцепят няколко пъти с малолитражни колички за по 2-3к лв. ще се приземиш 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
собствениците на летящи кокошарници да се чувстват освободени от задължението да ми пишат в темата 

- SKISA
-
-
що бе ,колега!? да не си закупил местото у форума за тая тема...
нещо не тъ кефат коментарите ли ,що!? адски си негостоприемен....
къш, къш,лоши кокошлета....
нещо не тъ кефат коментарите ли ,що!? адски си негостоприемен....
къш, къш,лоши кокошлета....
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
vicho написа:dimithur написа:Хахах 4 страници пак глупостиПечките имали много нютони, праз голям...
510 Nm припаднаха от летящ старт срещу добрата, стара е36-ца
повече, дума не искам да чувам за мощни дизели ...
Дай доказателства,.... свидетели има ли!?