Може ли/Каде еветуално и кой да лепне едно "в18" с
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Може ли/Каде еветуално и кой да лепне едно "в18" с
Имаме проблем колеги на една Е21 М10В18 блока протече, водичка с антифризче (не достатъчно явно
) Дали ще може да се залепи блока.Чували сме че с поксипол става или така наречения течен метал но дали е ефикасно незнаем
Дайте идей как да се справим с проблема. Теча е под стартера

Дайте идей как да се справим с проблема. Теча е под стартера

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Има някакви добавки за спукан блок - сипваш ги в антифриза и всичко се оправя. Не мога да се сетя кой ми каза, че работата ставала, но мисля, че са положителни отзивите. Виждал съм такова нещо в ОМВ-тата. Мисля, че цената беше нещо от типа на 20-тина лева...
добавките ги отписахме като възможен вариянт още в началото(имаме опасения да не запушат магистрала имали сме подобен батак и не ми се плува в това блато пак
) събота или неделя ще разкостваме колицата да видим какво може да се направи.
Приемаме предложения до тогава с какво да я лекуваме че мноооо болна и жална така
много плаче (тече) когато стой на едно место
плаче здраво явно и е тъжно за отминалите дни

Приемаме предложения до тогава с какво да я лекуваме че мноооо болна и жална така

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
лично съм го правил с течен метал ( БИЗОН) МНОГО ПО ДОБРО от другите фирми то е на спринцовка от две сляти части и се дозира много точно от колкото тия в тубички кадетоса на самия блок става и доста добре
но доколкото знаеме Б М В-тата или така наречените акули са бързо оборотни машини и трябва да се свали и изчисти добреблока обезмасли и т.н. за да прилепне хубаво течния метал и все пак зависи каде спукан така че давай смело 

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Ми.. тя колата е работна и кажи речи не се спира на едно място
А иначе е спукано на лесно място... "Само" трябва да се свали стартера и истината ще лъсне /като я забършем може и да лъсне/.
Ако някой /100ian/ има идеи, нека ги сподели по-подробно с нас

А иначе е спукано на лесно място... "Само" трябва да се свали стартера и истината ще лъсне /като я забършем може и да лъсне/.
Ако някой /100ian/ има идеи, нека ги сподели по-подробно с нас

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
Хехе.. не бе.. точно какво трябва да се направи? С кво се чисти... студен ли трябва да е двигателя... Де да знам... Всичко което трябва да се знае като се захванеш да лепиш блок

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
e-21
Колега на един авер преди време му лепиха с "металпластик" блока мисля че беше около тапата на цилиндара дето уж трябва да го предпазва от разшерение при замрьзване и нямаш ядове,зависи каде ти е прокапало.Мястото трябва да е обезмасленно,сухо и почистенно.слага се метал пластика разбьркан хомогенно и се слага в/у него метално фолио чекаш 24 ч. и после тестваш.

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
Re: e-21
Din написа:Колега на един авер преди време му лепиха с "металпластик" блока мисля че беше около тапата на цилиндара дето уж трябва да го предпазва от разшерение при замрьзване и нямаш ядове,зависи каде ти е прокапало.Мястото трябва да е обезмасленно,сухо и почистенно.слага се метал пластика разбьркан хомогенно и се слага в/у него метално фолио чекаш 24 ч. и после тестваш.
Благодаря много. Ще бъде изпробвано... евентуално

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2