Забучва муцуната при пълна газ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Забучва муцуната на 2-ра и още нещо
Най- лесно на този етап е да откачиш буксата на масметера и да кажеш какъв е бил резултата, и след това да продължим да си чешем езиците, ако няма промяна. Да не забравяме, че масметера е едва ли не консуматив. Цената му е около 300лв. на Бош и на 80к до 100к(км.) се сменя.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Откачих го няма промяна!
Добре де таз кола и на 4-5к обороти не иска да превърти ами подскочи после се зябучи и пак подскочи.... луда работа. На майка ми фокуса който е 1.6 100коня върти повече на 2-ра отколкото аз на първа
Добре де таз кола и на 4-5к обороти не иска да превърти ами подскочи после се зябучи и пак подскочи.... луда работа. На майка ми фокуса който е 1.6 100коня върти повече на 2-ра отколкото аз на първа

- Next
- старши ентусиаст
-
процентата стойност на содните никога не е 100%, чисто нова сонда започва живота си от 92-95%, когато една ламбда сонда даде подобна стойност казват че е приключила живота си. Какъв е разхода който ти дава и ходили вече в Бош или друг сервиз с GT уред за четене за да разбереш какво се случва? Тея три грешки, едната е от това че си махал буксата на мас метъра
kraftstoff-versorgungssystem - е горивна система .... което значи че може и клапана за бензина да не работи, може и друго да има, защо не я закараш да я прегледат и да ти е спокойно
kraftstoff-versorgungssystem - е горивна система .... което значи че може и клапана за бензина да не работи, може и друго да има, защо не я закараш да я прегледат и да ти е спокойно
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Next написа:Възможно ли е заминаващ съединител ?
Ами той заминаващия съединител трябва яко да буксува - не го ли усещаш? Т.е. оборотите се вдигат, но колата не върви...
Si non confectus, non reficiat.
- Next
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:Next написа:Възможно ли е заминаващ съединител ?
Ами той заминаващия съединител трябва яко да буксува - не го ли усещаш? Т.е. оборотите се вдигат, но колата не върви...
Значи го изключваме да е той.
Откача ли дебитомера колата става по тромава и бавно набира.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Zagy
- нафтения
-
Re: Забучва муцуната при пълна газ
А разхада как е?
Малко вероятно е, но може да смуче въздух отнякъде и компа да се бърка...
Малко вероятно е, но може да смуче въздух отнякъде и компа да се бърка...
- Next
- старши ентусиаст
-
На борда пише 9 инъче не съм го засичал на колонка. На газ ми харчи 10. Мужду другото когато ми слагаха газовото майстора ми каза, че е възможно да смуче въздух от някъде иргаели са и оборотите или незнам гледаше някакви стойности на компа. Тогава имаше поблем и с ламбда сондата но я смених и пак като ходих за настройка ми каза, че има още нещо за тази кола да се први да стане както трябва ама не е било в неговата специалност и така.. Аз свалих ония двойния маркуч където се пада под филтъра на климатика той си беше в ред нямаше напукано или скъсано. Гледах и гуфрирания маркуч след дебитомера и той е здрав. Незнам ако отида в някой сервиз на БОШ дали няма да ми кажат нещо.
- Zagy
- нафтения
-
Щом си на газ работата е различна. Ако можеш и имаш отнякъде един комплект излишни свещи (да не прецакаш сегашните ти), си направи следния експеримент - намали с 1/3 разстоянието между електродите и виж какво ще стане... Старндартно разстоянието е около 0.8-0.9мм, направи го примерно 0.6мм.
Друго, което се сещам за газта, е едно филтърче в изпарителя - то се чисти от време на време. Провери го и него. Глапана за газта също има филтърче....
Друго, което се сещам за газта, е едно филтърче в изпарителя - то се чисти от време на време. Провери го и него. Глапана за газта също има филтърче....
- Next
- старши ентусиаст
-
Газовото ми е ново и преди да сложа газ си беше така колата. Аз говоря за забучването на бензин за вървежа на газта не говоря(той е същия като на бензин). Свещите съм ги сменил с нови пак същите на НГК.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2