На кво се возих вчера....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

На кво се возих вчера....

Мнение от Alpina » 04 Май 2003, 10:34

Климатик, кожен салон, DVD, малко окачването беше дръвце - по-зле от Кадет, но ускоряваше добре и се движеше с 850 км/ч :-)
Става въпрос за AirBus A320 с който пътувах до Лондон :-)

Първите впечатления са, че БМВ-тата ги карат предимно чернилките :-)

Къщите им тук са отвратителни, а за чешмите вътре нямам думи - който е бил тук знае за кво става въпрос - тези хора не чували за смесители. На всяка мивка има две чешми - за ледено студена вода и за вряла вода. Смотаняци... Возих се и на двуетажен рейс - тук ги карат както се карат маршрутките в София :-)

Иначе всекви изпълнения от типа F&F - CRX-чета с гърмящи ауспуси, тойотки и много вауксхалчета калибри... Как нямам некое Е24 да им покажа БМВ пауър :-)

Тва е засега от мен, чакам снимков материал и мнооого коментари за събора. Чупихте ли главите на семкаджиите?

Ваш Алпината...

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 04 Май 2003, 10:54

Alpina преди време се возих на нещо подобно, самоче онова беше Боинг 747 и мах. вървеше с 1100..........ама укачването му беше от ''каруца''(VW GOLF2) :roll:
P.s Пич в Лондон точени Uno TURBO-та виждат ли се :?: :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от peshovec » 04 Май 2003, 11:49

Да кажеш че Голф 2 е каруца и след това да попиташ дали се виждат готини Уно Турбота е като да кажеш че някоч страшна 20 годишна п**** е грозна и да попиташ дали се мерват запазени бабички...
кое си сака оно си требе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 04 Май 2003, 14:54

:o :o :o :o :shock: :shock: :D :wink: Е тва ми е мнението за събора !!!!
BMW е колата :)

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 04 Май 2003, 15:32

Айде де, чакам снимки и да кажете кои е най бързото БМВ :-)
УноТурбо, не съм видял още такива колички, ама аз съм от 1 ден само тук. Ако видя ще ти пиша. Засега се заглеждам само по БМВ-тата. Има интересни Е30-ки, много кабриота Е30 и досега видях даже две Е24-ки . Изглежда има манияци тук. Малко се шашка човек от обратното движение. Например гледам неква седмица Е38 и я кара ... някакво дете на около 10 годинки. Аз направо се гръмнах. Докато загрея, че шофьора всъщност е от другата страна... :-)

Аватар

Мнение от DA WOLF » 04 Май 2003, 16:09

Алпина ти още ли си в Лондон???

Аз летя след 12 часа, кацам на Гатуик. Ако искаш дай координати да пиеме кафе и да обсъдиме събора.... (от който току що се върнахме)... :wink:

ПС Между другото аз ще се поогледам за дроселни клапи (отделни) за М42Б18.... Има цял кит такива и според Росен а и сайта 318ис став3а над300коня.... :o :o :o

Ето тука имам нагледна снимка:
http://www.esatclear.ie/~bpurcell/m42wow.jpg
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 04 Май 2003, 16:26

Пращай спокойно SMS на 088 890074 (МТел БГ) - аз ги получавам. Много ще се радвам да се видим.

Назад към Основен Форум